gost 439532
Domaćin
- Poruka
- 3.567
Popravljam samo lepim muškarcima i njima ne naplaćujem
Popravljam samo lepim muškarcima i njima ne naplaćujem
I da bude ful agresivan. Plus šećerne boljke, kalorije, kilaže.Od slatkog ima da mu se sloši.
Samo ako je obostrano, a ono ako traži da ga neko animira dok sjedi ko drvo u publici a ti izigravaš stand up komedijaša to je nula bodova. Sa nekim možeš da budeš top zabavan i zanimljiv jbg a neko ti ne daje prostora za to. A u pravu si za ovo....meni je žmu na trećem sastanku rekao Ti si žena mog života! Doduše u šali ali eto ispade tako 😂A daj kazi imam osmeh, mili, dobro drustvo i zabavno da se smejemo.
Kakav dzem, kakav avjare, kakvi zecevi.
Kazi, upisaces se od smeha samnom.
Samo ako je obostrano, a ono ako traži da ga neko animira dok sjedi ko drvo u publici a ti izigravaš stand up komedijaša to je nula bodova. Sa nekim možeš da budeš top zabavan i zanimljiv jbg a neko ti ne daje prostora za to. A u pravu si za ovo....meni je žmu na trećem sastanku rekao Ti si žena mog života! Doduše u šali ali eto ispade tako 😂
Vi - zene. Mi - muske svinje.Vas boli pajser, vama je samo bitno da ste lepe, a ja nema sta ne moram znati u zivotu. Tu ni jedna zena nikad neki kvalirltet osim izgleda nije prezentirala. Koja je samo tu razlika uzmedju zena i muskaraca, sta ne?
Paa ne.Vas boli pajser, vama je samo bitno da ste lepe, a ja nema sta ne moram znati u zivotu. Tu ni jedna zena nikad neki kvalirltet osim izgleda nije prezentirala. Koja je samo tu razlika uzmedju zena i muskaraca, sta ne?
Mlaaad si.Mlaaaad.Vi - zene. Mi - muske svinje.
Ali bukvalno. Najpametnija žena se dobro udala i sad uživaTe sto ne moraju nista da znaju su najpametnije.
Mi glupe ponesto i moramo
Ne moraju ni nokte da znaju da nalakiraju, drugi ce, a ti se muci levom desnuAli bukvalno. Najpametnija žena se dobro udala i sad uživa
I depiliraj sama svoje butine otpozadiNe moraju ni nokte da znaju da nalakiraju, drugi ce, a ti se muci levom desnu![]()
A joj, ako krenem nabrajati poludecuPa takva tema 🤷♀️ Evo čekam postavljača da napiše šta to on sve mora da zna osim torbanja i vožnje kamiona?
Pogravka lino lada gold odvalila nutelu. Ko jos jede nuteluA šta fali ajvaru? Namažem pa nek liže, bolje no nutela.
Pa sto ga nisi vadila kombinirkama ili spicangama. Eto to su zeneJa sam i to morala pre neki dan, da izvučem jedan rizičan kabal, i udarila me struja
Srećom samo kroz kažiprst
Iz utičnice izvlačila, nije go kabalPa sto ga nisi vadila kombinirkama ili spicangama. Eto to su zene
O kome je tema?Vas boli pajser, vama je samo bitno da ste lepe, a ja nema sta ne moram znati u zivotu. Tu ni jedna zena nikad neki kvalirltet osim izgleda nije prezentirala. Koja je samo tu razlika uzmedju zena i muskaraca, sta ne?
O osiguracimaO kome je tema?
O njima ili o tebi?
Oću bole me uvo da silazim u podrum do table sa osuguračima zbog jedne kljakave utičniceImate tablu sa osiguračima :/