"Ви људи не разумете... они ће ме убити..."

Zao mi je zvonice ti uvek neko do Armagedona :cool:

ne bas cesto al bice...

Samo nek' zvone... imam ja pun bojler vrele vode... a nekad moraju izaci, podno sopstvenog mi balkona... :twisted:

bolja varijanta ti je da se pretpatis na casopise i da ti redovno ubacuju u sanduce bez da ti zvone na vrata :D

jer i ovako i onako ce ti dolaziti :whistling:

Posle? Ne verujem... barem dok ne prodje saniranje povreda i period rehabilitacije. A do tada ce armagedon vec protutnjati nasijem sokakom...

Дошли мени једном јеховини адвокати..и пита мене лик јер верујеш у крај света...реко ја њему... верујем да је теби дошао крај...ако се не изгубиш за 5 секунди...

Тако је стрчао низ степенице да сам мислио да ће врат поломи...

И никада више нису у улицу крочили :)

Boze me sacuvaj. Kakve su kukavice,covek bi pomislio da su Siptari.:eek:

Boze me sacuvaj. Kakve su kukavice,covek bi pomislio da su Siptari.:eek:

Исто тако ја био код јарана..и реко да селтим да узмем цигаре...и крено према трафици...када нека ђевојка и момак адвокати јеховини стартовали неку бабу и чичу..станем ја ту..као интересујем се да видим који су....када испаде јеховини...реко: слушајте од трафике када се врнем да вас нема... каже мени чича: немој синко они су добри...реко: чича да нећеш и ти да тренираш трчање... чича нагули..а ја док сам се окренуо..од адвоката ни трага ни гласа...

Невероватно како су брзи...
:hahaha:

Исто тако ја био код јарана..и реко да селтим да узмем цигаре...и крено према трафици...када нека ђевојка и момак адвокати јеховини стартовали неку бабу и чичу..станем ја ту..као интересујем се да видим који су....када испаде јеховини...реко: слушајте од трафике када се врнем да вас нема... каже мени чича: немој синко они су добри...реко: чича да нећеш и ти да тренираш трчање... чича нагули..а ја док сам се окренуо..од адвоката ни трага ни гласа...

Невероватно како су брзи...
:hahaha:

Mora da vezbaju. Znas kako,teretana,trcanje, Jacobov pas cuvar.......:hahaha:

Dosad su toliko uvezbani da mogu glat na Olimpijadu u Londonu da konkurisu.

Back