"Ви људи не разумете... они ће ме убити..."

Izbor je kao batina. Ima dva kraja. :)
Znači, moraš i ti imati razumevanja za one koji biraju drugačije nego ti. :eek:
E sad, ako te ipak ne prihvataju, to znači da umešnost u pečenju kolača nije dovoljna da kompenzuje gluvarenje sa društvom iz sekte. :mrgreen:

vidi ja imam razumevanja za druge

ne zlostavljam ih jer ne razmisljaju i veruju kao ja :mrgreen: :manikir:

Dragi moj, zato vi "vernici" sa takvim ubedjenjima i nemate porodice... barem funkcionalne.
Da se bira izmedju izmisljenog prijatelja i stvarnog brata ili sestre?... :think:
Tezak izbor...

Brata i sestru nemam - jedinac sam u oca i majke :D
A dete imam i funkcionisemo sasvim OK uzevsi u obzir da je tinejdzer koga drma pubertet - ali to je vec prolazna 'boljka'.

Ja ne tvrdim ništa. Jednostavno, takve su statistike.
Mada, kad pomisliš, motiv za ubistvo treba da bude prilično snažan. Recimo, dužnici se ne ubijaju (jerbo neće moći da vrate dug). Malo je i onih koje ubiju nepoznati.
Zatim, tašte takođe pripadaju porodici. :mrgreen:

A sta tastama fali? Pa mi Srbi prema njima imamo istorijski razvijenu ljubav koja je ovekovecena u ikoni Sveti Georgije ubija azdahu :D

Brata i sestru nemam - jedinac sam u oca i majke :D
A dete imam i funkcionisemo sasvim OK uzevsi u obzir da je tinejdzer koga drma pubertet - ali to je vec prolazna 'boljka'.

Padre:
Draga moja, ako si vernik, onda izmedju vere i porodice uvek pobedjuje vera.

Pih kakav si ti to vernik kada je u tvom slucaju pobedila porodica. :thumbdown: :neutral:

Ali u slucaju napada pas ce biti uspavan a vlasnik novcano ili zatvorski kaznjen :mrgreen: Da li trebam da kazem da ce posetilac stradati zbog vere ;)

Zbog vere???
Niko nema pravo da uznemirava i nameće bilo kome bilo šta...naročito ne u sopstvenom domu, na radnom mestu, u školi...u Evropi postoji Zakon protiv mentalne manipulacije....ali s obzirom na to koliko kasnimo, i uzimajući u razmatranje mentalitet jednog prosečnog Srbina...retko koji će se pozvati na zakon, većina će uzeti pravdu u svoje ruke...
A dokazati da li je bilo maltretiranja "posetioca", verbalnog, ili fizičkog...je jako teško u ovoj zemlji. :mrgreen:

Zbog vere???
Niko nema pravo da uznemirava i nameće bilo kome bilo šta...naročito ne u sopstvenom domu, na radnom mestu, u školi...u Evropi postoji Zakon protiv mentalne manipulacije....ali s obzirom na to koliko kasnimo, i uzimajući u razmatranje mentalitet jednog prosečnog Srbina...retko koji će se pozvati na zakon, većina će uzeti pravdu u svoje ruke...
A dokazati da li je bilo maltretiranja "posetioca", verbalnog, ili fizičkog...je jako teško u ovoj zemlji. :mrgreen:

Pustismo mi zakon da nam upravlja zivotima pa evo dokle smo dogurali.

Дошли мени једном јеховини адвокати..и пита мене лик јер верујеш у крај света...реко ја њему... верујем да је теби дошао крај...ако се не изгубиш за 5 секунди...

Тако је стрчао низ степенице да сам мислио да ће врат поломи...

И никада више нису у улицу крочили :)

Back