Marty Misterija
Elita
- Poruka
- 22.419
Попуши арбанас...da si ti od takvih koji se ne zadrzavaju samo na lajanju, ti bi davno nesto preduzeo...
po tebi na kosovu svakog dana desavaju stravicni dogadjaji...
ps. a odakle se ti javljas???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Попуши арбанас...da si ti od takvih koji se ne zadrzavaju samo na lajanju, ti bi davno nesto preduzeo...
po tebi na kosovu svakog dana desavaju stravicni dogadjaji...
ps. a odakle se ti javljas???
Попуши арбанас...
ajde smiri se breeee... nemoj da dodju cikice u belom
Nego, šta sam 'tela da izustim, a da... oni fino šipcima za 4X skuplje prodaju imovinu i posle dodju kod nas i sole nam pamet kako treba da branimo Kosovo i isti oni najglasnije viču da je Kosovo Srbija, a dupe zaglavili u bege.
uh sto bih ti lepo odgovorio da sam takav kao ti... alli nije fer da zbog jednog izroda uvredim ostale forumase
По чему је он изрод? По томе што говори да је Косово и Метохија Србија? По томе? Адеме ... знаш већ
Pravi "Beogradski sindrom".Prvo cikice iz Beograda zapocnu kavgu sa "neprijateljem"na ustrb lokalnog stanovnistva a onda kad se umijesa glavonja sa zapada lijepo pokupe svoje dupe i nazad na udobno dedinje a ove dolje ko ****(krajina,bosna,kosovo).A kad narod pocne da se tek nakon sto se vojska povuce krene u egzodus pocnu price beogradskih dama kako nece one da salju svoju djecu da ginu za tamo neki gospic,grahovo ili pazi pristinu.Zasto srbi na kosovu prodaju svoju imovinu lokalnim sipcima pa kosovo je dio srbije-kakva ironija.Koji smo ku..c pocinjali rat kad smo se na kraju ko pi..e povukli?
Ti si mi koliko te razumijem neki "ratnik",zbog takvih idiota nam se sve ovo i desilo,a za pusenje se mozemo dogovorit jes da sam prestao al cu zbog tebe veliki ratnice ponovo pocet kunem ti se
Због нас ти можеш да се кретенишеш
E to si u pravu zbog takvih mi taman to i preostaje,a ti uzivaj u tvom slobodnom SRBSKOM kraju samo neznam dokle?
uh sto bih ti lepo odgovorio da sam takav kao ti... alli nije fer da zbog jednog izroda uvredim ostale forumase
Gde je ban za ovo vredjanje??????????????????
I kakav je to sad klon???????????? Ja kada sam imao nalog Toranaga obrisan mi zato sto je kao klon nalog a ovaj moze da ima vise naloga ???
Koliko znam, oni što su prodali svoja imanja na Kosovu za dobre pare, baš ih briga. Dobro im je i uopšte ih ne žulja šta će biti sa Kosovom.Nego, šta sam 'tela da izustim, a da... oni fino šipcima za 4X skuplje prodaju imovinu i posle dodju kod nas i sole nam pamet kako treba da branimo Kosovo i isti oni najglasnije viču da je Kosovo Srbija, a dupe zaglavili u bege.
Докле год нас има... само данас нисамо са дугим брадама.. виђаш нас сваки дан по улицама, на местима директора... инспрекотри, официри у Војскама.. и никада незнаш када са нама разговараш...
Зато памет у главу.
I kakav je to sad klon???????????? Ja kada sam imao nalog Toranaga obrisan mi zato sto je kao klon nalog a ovaj moze da ima vise naloga ???
По чему је он изрод? По томе што говори да је Косово и Метохија Србија? По томе? Адеме ... знаш већ