Vi da prodajete imanja, da dođete da leškarite u Niš i BG, a mi da vam branimo Kosovo

Размишљања доконог читаоца: "Шта би ви урадили на њиховом мјесту? Дјецу доље не можеш нормално да одгојиш (питање је да ли можеш и да их сачуваш), можеш само земљу да оставиш бесплатно или да је продаш. Најбоље је да им све продамо, а онда војском поново ослободимо КиМ и поништимо уговоре (нису праведни, склапани су уз присилу). Понешто од уговора прогласимо као легалне (нпр.склопљени прије неког одређеног датума), а онда притиснемо Албанце као и они нас па ће нам они продавати у бесцијење јер знају да ми пара немамо па боље ишта него ништа."

Размишљања доконог читаоца: "Шта би ви урадили на њиховом мјесту? Дјецу доље не можеш нормално да одгојиш (питање је да ли можеш и да их сачуваш), можеш само земљу да оставиш бесплатно или да је продаш. Најбоље је да им све продамо, а онда војском поново ослободимо КиМ и поништимо уговоре (нису праведни, склапани су уз присилу). Понешто од уговора прогласимо као легалне (нпр.склопљени прије неког одређеног датума), а онда притиснемо Албанце као и они нас па ће нам они продавати у бесцијење јер знају да ми пара немамо па боље ишта него ништа."

Prodao bih da sam na mestu kosovskog Srbina.

a sta mislis da to vama muslimani urade? sigurno ne bi voleo.
Ko drugome jamu kopa...

a sta mislis da to vama muslimani urade? sigurno ne bi voleo.
Ko drugome jamu kopa...

Ко може, нека уради. Као што смо видјели, поготово у задње вријеме, јачи-тлачи. Уосталом, нама је то већ урађено. Е, сад, што су моји правилно процијенили па нису продали кад су Муслимани куповали у бесцијење станове од 60 м[SUP]2[/SUP] за 10 000 КМ, то је друга прича.

Да се више не би шукетало нису сви на Космету могли да продају за велике новце
већ само појединци ,само на појединим локацијама као и свуда у свету

Велика већина је продала испод цене

:ok::ok::ok:

...@_isidora_ ...nadam se da si na pauzi...Momchilo Trajkovic , kogodonbio, nije najsreqnij primer koji si ti, nasha kolegnice 4umska, u neznanju i dovedena u zabludu, ne u blud... uzela kao NZS... Srba sa Kosmeta...

Elem, gorepomenuti Kosmetski expolitichar, sa zheljom neuslishenom da postane vaseljenski patrijarh, i chineqi korake u tom pravcu, ne prezajuqi, da, zarad, sebi ostavljenog cilja, gazucka po leshevima srpskijem, promenio je vishe partija/stranaka nego prosechan Srbin gaqa u zhivotu...

..Pochevshi, za Srbe sa Kosmeta bilo bi isti i pochivshi, veruj mi...kao direktor zemljoradnichke zadruge "Ratar" iz L. Sela... izveshni sekretar Opshtinskog Komiteta Prishtine, nastavljajuqi preko Nachelnika Kosovsko-Metohijskog okruga, i dalje put zvezda, pod brizhnim okom SM&Family, taj srebroljubac, i skutoljubac svakom ko je davao vishe, poznat i kao "persona non gratis", zhaljen i oplakivan od onih koji ne znaju... vlasnik je Motela "Mimoza", radio i TV centra, deca su mu nashla uhljebljenje u medjunarodni organizacijama i press agencijama, a stan u Pristini je, kako sam kazhe prodao... proGooglay malo, aman... ne przhi nas...

Objasniqu Vam ukratko, normalni ljudi qe shvatiti...
...postoji vishe kategorija ljudi koji su se odluchili ili nisu na migraciju sa Kosmeta...

- kategorija ljudi koji su zhiveli u sredinama koje su bile bezochno naseljavane Sh/Al i koji su takav zulum trpeli, da su bud zashto prodali zemlju, Metohija uglavnom, i otisnuli se put Srbije... a gde qe...
Modus Sh/Al bandi bio je sledeqi... prvo atakuju na kuqu u sred sela nudeqi enormne kolichine novca i preteqi naizmenichno, ne prezajuqi ni od ubistva vlasnika, nemoj sluchajno da me je neko pitao za link!!!... a onda su u tu kuqu doseljavali ceo fis (...plemenski oblik organizovanja zajednice... pr. au...)chineqi zulume razne koncentrichnim krugovima okupirali selo ne stajuqi... ljudi iz ove kategorije je najvishe...

- kategorija ljudi koji, vrshe ekonomsku migraciju, prodajuqii imovinu po trzhishnoj ceni i odlazeqi gdeveq...

- kategorija ljudi, nama najinteresantnijih, koji prodaju imovinu, (...zemlju, koju su btw dobili od drzhave Srbije, za sprechavanje iseljavanja... kuqe, stanove lokale....) za enormne sume, koje su Sh/Al spremni da plate... dok chekaju da se dogovore o ceni oni izigravaju velekomuchenike na Kosmetu, primajuqi po dve plate, tzv. Kosmetski dodatak i kukajuqi besomuchno... dok su, gotovo svi, svoje kuqe izdali strancima ili "Medjunarodnim organizacijama... ljudi iz ove kategorije kvare sliku o Kosmetu i Kosmetskim Srbima...predstavljajuqi realnu opasnost po Srpstvo kao kategoriju...

Nemoj da si pomislila da ima sreqnih/zadovoljnih u prve dve opisane grupe...
...samo u treqoj grupi...

pre nekoliko godina preminuo mi je jedan prijatelj 10tak godina stariji od mene, koji je bio nash komshija i kuqni prijatelj u Prishtini...
Sh/Al su ga oterali iz kuqe u Prishtini pod pretnjom klanja... nikada nije prodao plac, iako su mu za njega nudili milion DM...
Hteo je da kupi prikolicu na Merdaru, (adm. granici sa Kosmetom a sada granichnom prelazu...) i da odatle gleda Kosmet...
...umro je od tuge... kao i ja...

...ali shta ja to tebi pricham... dopire li ovo do tebe, ili ti je proshla pauza...

Ochi qe ti se otvoriti kada ovo prochitash, ili neqe...??? ajd' da vidimo...
1. Petar Ilić - kuća od 50 kvadrata, pomoćne zgrade, 13 ari placa i 40 ari zemlje (selo Suvi Do)
2. Tihomir Lekić - kuća od 250 kvadrata i plac
3. Spasoje Ristić - dve kuće od 250 kvadrata i plac
4. Lazar Mitić - kuća od 220 kvadrata i plac
5. LJubomir Stojanović - kuća od 150 kvadrata i 10 ari placa
6. Slobodan Jeftić - kuća od 250 kvadrata i 15 ari placa
7. Raša Vlasačević - kuća od 250 kvadrata i osam ari placa
8. LJubomir Petković - kuća od 80 kvadrata i šedt ari placa
9. Raša Nikolić - kuća od 300 kvadrata i pet ari placa
10. Rade Aksić - kuća 230 od kvadrata i 25 ari placa
11. Slavoljub Stević - kuća 120 od kvadrata i 13 ari placa
12. Slavica Mitić - plac od 10 ari
13. Bogoljub Ristić - kuća od 120 kvadrata i devet ari placa
14. Spasoje Arsić - kuća od 60 kvadrata i 12 ari placa
15. Jovo Lekić - kuća od 80 kvadrata i 10 ari placa
16. LJubinko Prlinčević - kuća od 80 kvadrata i 15 ari placa
17. Mile Živić - kuća od 130 kvadrata i 15 ari placa
18. Rade Đokić - kuća od 120 kvadrata i 15 ari placa
19. Anđelka Ćup - plac od 13 ari
20. Mileva Ristić - stan od 42 kvadrata i plac šest ari u Prištini
21. Zoran Vuksanović - kuća od 200 kvadrata i četiri ari (ukupna cena 120.000 evra)
22. Žarko Vuksanović - kuća od 200 kvadrata i 4,5 ari placa (120.000 evra)
23. LJubomir Škurtić - nezavršena kuća i pet ari placa (60.000 evra)
24. Dušan Milenković - njiva od 70 ari (8.000 evra)
25. Tomislav Todić - njiva od 70 ari (8.000 evra)
26. Vlada Ćokić - njiva od 42 od ara (5.000 evra)
27. Zoran Đokić - kuća od 150 od kvadrata sa 12 ari placa (130.000 e) i plac od 40 ari - 7.000 evra
28. Branko Ćokić - kuća od 130 kvadrata i osam ari placa (120.000 evra)
29. Dragan Mitić - kuća od 300 kvadrata i 30 ari placa (650.000 evra)
30. Spiridon Đokić - kuća od 130 kvadrta i šest ari placa (120.000 evra)
31. Dragoljub Marković - kuća od 120 kvadrata i 30 ari placa (180.000 evra)
32. Srboljub Marković - kuća od 250 kvadrata i 30 ari placa (350.000 evra)
33. Mile Lekić - kuća od 150 kvadrata i 30 ari placa (350.000 evra)
34. Sulejman Ajeti - kuća pod pločom i 6,5 ari placa (130.000 evra)

evo linka... neko se lepo setio... pametnice mamine...
http://forum.krstarica.com/archive/index.php/t-124972.html

a sada malo o temi, nadam se da ti pauza josh traje... mislim da se ne naprzhish, onda od priche nema nishta...
"Vi da prodajete imanja, da dođete da leškarite u Niš i BG, a mi da vam branimo Kosovo..."
Sigurno, budi ubedjena, nequ tebe da pitam, da li qu da prodam kuqu u Prishtini, i da li qu posle toga da leshkarim ili da se luftiram na donje otvore u Savskom jezeru, a da od tebe trazhim daleko bilo, da Kosmet odbranish...
...chime, btw, 19" vibratorom 12obrzinskim, s' kojim qesh da se machujesh sa Sh/Al kohortama zla na Kosmetu... sedi na doope i ne loopay... to bi na Kosmetu izdrzhala 2 sata...
...ali hvala i za pomisao da bi me branila

P.S...moju kuqu u Prishtini upalili su Sh/Al Jula, '08 godine... bila je to Turska begovska kuqa, 5 vekova stara... u centru grada, nemam zemlju na selu, za chim zhalim... iskreno...

...evo moje kuqice u Prishtini before devastating by Sh/Al anonymous...
kuqica.jpg

Da imam svoju vojsku, ne bih ni trena gubio. Odjahao bih na Kosovo, i zadenuo megdan.

...@Richard Parker... nisam za rat, gube se glave... mada se gube i na autoputu Bg-Ns pa ga niko ne izbegava...
... ja sam za mirno reshenje problema... Sh/Al qe uvideti svoje greshke i pokajnichki vratiti u naruchje majchici Srbiji...
...na nama je da im omoguqimo, u demokratskom duhu i tradiciji, da to shto pre urade...

Poslednja izmena:
Beograd --

Lider Srpskog pokreta otpora Momčilo Trajković kaže da su Srbi na Kosovu od 1999. prodali imovinu vrednu tri milijarde evra.Momčilo Trajković

"Imam dva hektara zemlje. Ako bih tu zemlju prodao, mogao bih da dobijem milion i po evra. Ali, prodati zemlju, kuću na Kosovu, znači prodati teritoriju, državu i nacionalne interese", rekao je Trajković u emisiji Otvoreno o Kosovu. Trajković je rekao da su mnogi Srbi u Čaglavici profitirali prodajom imanja. "Veliki je pritisak na Čaglavicu, jer je interesantna, pošto će uskoro postati južna Priština", rekao je Trajković.

Taman su za te pare mogli da kupe Brione :mrgreen:

Nego, šta sam 'tela da izustim, a da... oni fino šipcima za 4X skuplje prodaju imovinu i posle dodju kod nas i sole nam pamet kako treba da branimo Kosovo i isti oni najglasnije viču da je Kosovo Srbija, a dupe zaglavili u bege.

A kakve veze ima vlasnistvo nad privatnim imanjima sa statusom Kosova?
Kosovo je deo srpske drzave taman i da je ravno 100% zemlje u vlasnistvu siptara.

apsolutno se slazem

znam da to isto rade bosanski srbi u temerinu i ostalim madjarskim varosicama u backoj. kupuju imanja od madjara, a madjari odlaze za budimpestu.
Ti nemas pojma. Prvo Temerin, nije madjarska varosica. Drugo Srbi iz bosne su se davno integrisali u temerinsku zajednicu. To malo madjara sto proda kuce i ode, rade zbog toga sto nema posla. Jer od 2000. pa na ovamo su fabrike zatvorene ili su drasticno smanjile broj zaposlenih.
Kako to izgleda prodaja tih kuca? Deca odu u inostranstvo i tamo rade, a ostanu njihovi roditelji. Roditelji umru, a ovi prodaju njihovu kucu jer oni ne razmisljaju o povratku (mada ne prodaju svi kuce, ima njih kojima te kuce sluze kao vikendice).
Ja znam primere ljudi koji su otisli za Nemacku, Svajcarsku jer ovde nema posla. Pa ima dosta srba koji odlaze u NS, Bg, inostranstvo iz istog razloga.
Drugo kuce su ovde daleko jeftinije od primera sa KiM, pa tako ne moze da se pravi nikakva paralela sa KiM.

Beograd --

Lider Srpskog pokreta otpora Momčilo Trajković kaže da su Srbi na Kosovu od 1999. prodali imovinu vrednu tri milijarde evra.Momčilo Trajković

"Imam dva hektara zemlje. Ako bih tu zemlju prodao, mogao bih da dobijem milion i po evra. Ali, prodati zemlju, kuću na Kosovu, znači prodati teritoriju, državu i nacionalne interese", rekao je Trajković u emisiji Otvoreno o Kosovu. Trajković je rekao da su mnogi Srbi u Čaglavici profitirali prodajom imanja. "Veliki je pritisak na Čaglavicu, jer je interesantna, pošto će uskoro postati južna Priština", rekao je Trajković.

Taman su za te pare mogli da kupe Brione :mrgreen:

Nego, šta sam 'tela da izustim, a da... oni fino šipcima za 4X skuplje prodaju imovinu i posle dodju kod nas i sole nam pamet kako treba da branimo Kosovo i isti oni najglasnije viču da je Kosovo Srbija, a dupe zaglavili u bege.

vecu lakomislenost i zluradost, odavno nisam procitao ovde

da ne vrsim karakterizaciju postavljaca i etiketiranje, on to sam vrsi

vazno mu je srpsko srpski sukob, pa sta god to nas kostalo

srpski narod sa kosova su mucenici pod zvanicnom tiranijom zapadne civilizacije

a postavljacu kad bih zeleo reciprocitet i ravnopravnost, onda bih mu pozeleo da bude izbeglica. ali, to stvarno ne mogu nikome da pozelim, pa ni ldpu

da nije slucajno isidora bjelica? lici

vecu lakomislenost i zluradost, odavno nisam procitao ovde

da ne vrsim karakterizaciju postavljaca i etiketiranje, on to sam vrsi

vazno mu je srpsko srpski sukob, pa sta god to nas kostalo

srpski narod sa kosova su mucenici pod zvanicnom tiranijom zapadne civilizacije

a postavljacu kad bih zeleo reciprocitet i ravnopravnost, onda bih mu pozeleo da bude izbeglica. ali, to stvarno ne mogu nikome da pozelim, pa ni ldpu

da nije slucajno isidora bjelica? lici
Tako je. Jos je htela da prikaze (na jedan podmukao nacin) kako prisiljavamo madjare da se sele u Madjarsku. Stvarno sramota. Ovo moze samo zla osoba.

predlazem moderazciji da temu, tj naslov kao uvredljiv zatvori, izbrise ili izmeni mada je nemoguce zlu nameru izmeniti

da ne idem i detalje, to je i namera postavljaca, da baci kosku razdora a da onda sa distance izigrava uvredjenu velicinu

takodje trazim link prema tim podacima sta to pa brani postavljac. mnohgo me zanima. ako linka nema onda je postavljac nevazan nik i lik, i neozbiljan

da ne bude zabune u kuci moje supruge su vec deset godina siptarski teroristi, a tih primera ima previse

Poslednja izmena:

Back