Ganfajter
Stara legenda
- Poruka
- 76.442
ne moze to na daljinu
to je izvodljivo samo u slucajevima lezbeiki koje se uzajamno lazu
to je izvodljivo samo u slucajevima lezbeiki koje se uzajamno lazu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Evo ja volim Scarlett Johansson na daljinu, i ljubav traje već godinama.
Lažu ti koji kažu da je to nemoguće.
Kratko receno...bemti zicu....Nista od te veze,bolje biti bez veze...![]()
Vjerujem da ima. Jos u proslom stoljecu sam znao ljude koji su imali vezu na daljinu i ozenili se, a kamoli danas kada koristi internet daleko vise ljudi.Ima li tu itko na forumu takvu vezu da vidimo sto ce ta osoba da kaze,valja li to ili ne......
Malo je takvih rekla bih......Vjerujem da ima. Jos u proslom stoljecu sam znao ljude koji su imali vezu na daljinu i ozenili se, a kamoli danas kada koristi internet daleko vise ljudi.
Za istrazivanje se obratite na drugi odjel, ne bavim se time. Ja sam je imao u proslom stoljecu, a i pisao sam vec na istoj temi pa se necu ponavljat.Malo je takvih rekla bih......
To se moze i bez veze....Vezu na daljinu moze spasiti samo redovna mastrubacija i nista vise.
To kod osobenjaka, bzvTo se moze i bez veze....
I bez struje.
Ko ti kaze????To kod osobenjaka, bzv![]()
Ono, bas mi je "lipo" tako mi i trebaKo ti kaze????
Bas je lipo....
Ma nemas ti pojma sto je lipo i dobroOno, bas mi je "lipo" tako mi i treba![]()
Nema potrebe da se crta, samo se izadje na terasuMa nemas ti pojma sto je lipo i dobro![]()
![]()
![]()
![]()
jos ako koga nacrtas na plocice da te gleda,a divota
Mada bi mi prihvatljiviji bio poziv u goste, negde oko jula, avgusta.Evo pojedi jednu cokoladicu da ti bude lakse.
Pogledajte prilog 1313285
A kojeg ces mi đavla,da mi samo smetas,ili da trosis vodu,Mada bi mi prihvatljiviji bio poziv u goste, negde oko jula, avgusta.
Vodu ja placam, licno.A kojeg ces mi đavla,da mi samo smetas,ili da trosis vodu,![]()
![]()
![]()
![]()
bolje da ju potrosim na sebe dok se igram....