Boja bez imena
Elita
- Poruka
- 17.127
Da li smatrate da je moguće, ili je ipak daleko od očiju daleko i od srca?
Moguće je, ali zamorno.
Da ne kažem smorno.
Ali, opet, zavisi ko kakve potrebe ima, i šta su mu prioriteti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li smatrate da je moguće, ili je ipak daleko od očiju daleko i od srca?
Mislio sam da ste i dalje 2000 km daleko
Koliko dugo ste bili odvojeni?

Ko matorSve znas!![]()
Naravno da je moguće ukoliko imate zajednički cilj, neku ideju zajedničkog života, a sada su okolnosti takve da mora da bude tako. Inače ne vidim ni smisao ni razlog.Da li smatrate da je moguće, ili je ipak daleko od očiju daleko i od srca?
Preteruješ, Lastavice moja mala, moguće je samo ako su u istoj zgradi.moguće su,ako su oboje u istom gradu ili bar ulici
preterao si maleni..ovoe ozbiljna tema,saberi se!Preteruješ, Lastavice moja mala, moguće je samo ako su u istoj zgradi.![]()

Izvinjavam se na neozbiljnosti.preterao si maleni..ovoe ozbiljna tema,saberi se!
jedem bananu sade,oćeš griz
![]()
gotowo sade,weć sam izjoIzvinjavam se na neozbiljnosti.
Uvek.![]()
wiše sreće drugi put

Mislim da je ipak na istom spratu. Da konkretizujemo. Sve ostalo je poduhvat.Preteruješ, Lastavice moja mala, moguće je samo ako su u istoj zgradi.![]()

Penelopa je čekala Odiseja više od 15 godina. I to bez mobilnog telefona, kojekude !Da li smatrate da je moguće, ili je ipak daleko od očiju daleko i od srca?
To tek ne valja nikako.Preteruješ, Lastavice moja mala, moguće je samo ako su u istoj zgradi.![]()

To je to, hvala,Penelopa je čekala Odiseja više od 15 godina. I to bez mobilnog telefona, kojekude !
Moguće je. Kad ljudi imaju isti cilj.Da li smatrate da je moguće, ili je ipak daleko od očiju daleko i od srca?

21.-i je vek.Ali ako nekog volis i budete rastavljeni, vredi li čekati?
Posao, obaveze, novac, sama daljina, jedino ako mislis na vidjanje preko video poziva21.-i je vek.
Šta je prepreka da se vide kad se zažele?
21.-i je vek.
Šta je prepreka da se vide kad se zažele?
pa kad sve imaju malu decicu koja ih zivkaju po ceo dan i moraju kriomice od muza da uglave laz za samo po sata ljubakanja...lik mora da bude spreman ko zapeta puska kad mu saljnu sms sa kad i gdeVeze na daljinu imaju veće šanse da opstanu od veza na blizinu...
Ove na blizinu prodju nabrzinu...![]()

Ali:Da li smatrate da je moguće, ili je ipak daleko od očiju daleko i od srca?