Marija Guadalupe
Ističe se
- Poruka
- 2.062
Pa i nije samo do vidjanja. Ja sam jutarnji tip. Kako cu sta cu kad mi nije tu blizu. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Moguće je.Da li smatrate da je moguće, ili je ipak daleko od očiju daleko i od srca?
Vidim, ti si nova ovde i voliš ovakve teme, ali ne znam ništa o tebi. Planiraš li brak i decu?Pa i nije samo do vidjanja. Ja sam jutarnji tip. Kako cu sta cu kad mi nije tu blizu.![]()

Slažem se, onda mi pošalji privatnu poruku ko si, da ne spamujemo temu timeZnam ja tebe odande, ali to nije tema necemo da spamujemo.![]()

Parkiras bicikl ispred prodavnice i ako je duzi red na kasi, ode biciklProbao
Bilo lepo
Ali ne traje
Sem ako se ljudi ne dosele u isti grad ili isti dom
bg ns i nije nemoguca jer imas realni prevoz, po meni je veza na daljinu nesto daljeNjet,ja imala vezu na daljinu trajala 3 meseca od toga efektivnog vidjanja mesec dana.....
RealnoAli ipak sranjac realno
Jel blizi MesecImao sam vezu na daljinu od 18500 kilometara.
Jos smo zajedno.

Dobro je to, svaki 3ci dan. Sta bi ti?Njet,ja imala vezu na daljinu trajala 3 meseca od toga efektivnog vidjanja mesec dana.....
Pa mesec je jedno 20 puta dalji nego Novi Zeland od EvropeJel blizi Mesec![]()

Pa kad nema dalje, dobar je i Novi ZelandPa mesec je jedno 20 puta dalji nego Novi Zeland od Evrope![]()
To ti mislišImao sam vezu na daljinu od 18500 kilometara.
Jos smo zajedno.
I jednu u planuJedna od opcija.
Najbolje je imati jednu pri ruci, jednu u blizini i jednu u daljini.
U Malu ili Veliku Planu?I jednu u planu
Lepse u MaluU Malu ili Veliku Planu?

Čovek vizionar!I jednu u planu
zavisi od daljineDa li smatrate da je moguće, ili je ipak daleko od očiju daleko i od srca?
Sve znas!I jednu u planu
Ja sam bio na N. Zelandu tadaPa kad nema dalje, dobar je i Novi Zeland![]()
Mislio sam da ste i dalje 2000 km dalekoPa znam s kim spavam svako vece![]()