- Poruka
- 16.215
Da li smatrate da je moguće, ili je ipak daleko od očiju daleko i od srca?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto brate?sa tobom teško da bi uspelo
Znam jednu koja tako ima.Jedna od opcija.
Najbolje je imati jednu pri ruci, jednu u blizini i jednu u daljini.
Svaka joj čast!Znam jednu koja tako ima.

Najmanje se pomorci razvode. Šest mjeseci kući, šest na pučini.Moguće je ako to partneri žele.
Obično ako je privremeno, postoji razlog da se "sačeka". Ali ako je za stalno ili neki nerazumno dugačak period, onda pomalo gubi poentu.
Даааааspada li rad u švabiji i vojni rok u to?
pisi propaloDa li smatrate da je moguće, ili je ipak daleko od očiju daleko i od srca?
Ali ako nekog volis i budete rastavljeni, vredi li čekati?Zavisi od karaktera osoba u vezi.
Za mene lično , nema smisla, jer mi ne znači da "tamo negde imam nekog". Jednostavno, nije to poenta.
Zavisi zašto ste rastavljeni i koliko je ko u stanju da čeka. Strašno je ako čeka samo jedna stranaAli ako nekog volis i budete rastavljeni, vredi li čekati?

Njet,ja imala vezu na daljinu trajala 3 meseca od toga efektivnog vidjanja mesec dana.....Da li smatrate da je moguće, ili je ipak daleko od očiju daleko i od srca?
Pa i 3 meseca je neštoNjet,ja imala vezu na daljinu trajala 3 meseca od toga efektivnog vidjanja mesec dana.....

Ali ipak sranjac realnoPa i 3 meseca je nešto![]()