Veze gde jedan partner puši

mekflaj

Poznat
Poruka
8.291
Da li to može da funkcioniše?
Nekako bih podneo ako devojka konstantno smrdi na spaljeni duvan, ne i što zagađuje prostor svud oko sebe, vazduh koji delimo, moju garderobu, kosu...
Definitivno mi je ovo visoko rangirani uslov.
Sledeći je da ne čuva mačke ili pse unutra. Zamislite sve te dlake, perut kućnih ljubimaca, mirise, iscedak iz penisa po nameštaju...

Šta ovo pražnjenje dolazi iz penisa mog psa? Mala količina žuto-bijelog ili blago zelenkastog iscjedaka s kraja prepucija vašeg psa obično je normalna smegma, koja se sastoji od mrtvih stanica i drugog materijala koji se skuplja unutar zatvorenog prostora prepucija
Источник: https://midogguide.com/diseases/why-does-my-puppy-have-yellow-discharge.html

da li imaš psa?
Imam naravno.
Dugorocno ne mogu i ne zelim da zamislim zivot bez nekog kucnog ljubimca, ne mora da je pas.
Ako bi neko da me eliminise zbog toga, sretno mu...Zivotinje su bitan deo mog zivota i u kuci i van kuce. Mogla bih da izdrzim valjda par godina ali nikako celi zivot bez njih pored sebe.

Šta znam ja po nekad zapalim po koju. Imam uvek cigarete i upaljač u torbici. Nekada uz kafu ili kad je neki merak. Kupim cigarete jednom ili dva put mesečno. Ne smatram se pušačem. Kada sam kući pusim iskljucivo na balkonu.

Neki od mojih bivših su bili umereni, neki nisu. Tako da mislim da mi nije presudno. Moj dragi ne koristi duvan.

Back