Veze gde je muškarac lepša polovina

онда, пардонирам. За ово прво. Лепота не надражује на секс али прија оку. Поготово ујутру кад се пробудиш.
Prija oku, da. Ono što vidiš. A ono što vidiš ako osoba nije baš ružna, može i osrednje da izgleda, jeste ono što prija oku. Budu sasvim lepe recimo skromne osobe koje znaju da uživaju u životu. Pa kad se onako osmehne ujutru, odmah je sve lepo. Sad druge strane, lepotice i lepotani koji gunđaju, kome će to biti lepo ujutru? ;)

Prija oku, da. Ono što vidiš. A ono što vidiš ako osoba nije baš ružna, može i osrednje da izgleda, jeste ono što prija oku. Budu sasvim lepe recimo skromne osobe koje znaju da uživaju u životu. Pa kad se onako osmehne ujutru, odmah je sve lepo. Sad druge strane, lepotice i lepotani koji gunđaju, kome će to biti lepo ujutru? ;)
Слажем се.

Мислим да је то доста често јер и ружна жена може да нађе мушкарца а просечни мушкарац не може да нађе жену. То уопште не значи и да имају бољу душу, и сам лош карактер утиче на изглед. Чак и оне имају или бар глуме високе критеријуме. Ја кад тражим девојку која је на мом нивоу и која би ми као таква била привлачна, сви ми кажу како имам превисоке стандарде, значи можда бих морао да се једино задовољим неком доста ружнијом од себе која ми није привлачна.

Šta mislite o ovoj pojavi?
Žene, da li vam je prihvatljivo da budete sa muškarcem koji je lepši od vas?

Da li su izuzetno lepi muškarci zapravo u problemu pošto ženski narcizam strahuje da će pored njih izgledati manje lepa nego kad je s nekim kromanjoncem?

Mislim da je ta pojava potpuno prirodna.
Kao što sam već rekla u nekim prijašnjim temama ja preferiram um a ne tijelo. Bila s muškarcem koji je ljepši od mene i nisam vidjela nikakav problem sve dok zapravo nisam shvatila da je prilično nezreo za svoje godine a s vremenom se pokazalo daje imao i problema s alkoholom i još nekim stvarčicama pa đaba onda ljepote :manikir:
Kod normalne osobe muške ili ženske ljepota nije problem ali ne može biti jedini argument za neki ozbiljniji odnos.

Back