Veze gde je muškarac lepša polovina

Мислим да се ту ради о психичком моменту, односно да згодном мушкарцу више одговара и мање привлачна жена, али са којом може да има бољу повезаност... Него са неком лепотицом.
Znas kako, iz iskustva, lepotica vise zajebava i pravi probleme. Veca ljubomora, a ako se otvoris, onda pijes zezanje. Nekako sa prosecnim
imas manje problema. To je ta psihologija.

Šta mislite o ovoj pojavi?
Žene, da li vam je prihvatljivo da budete sa muškarcem koji je lepši od vas?

Da li su izuzetno lepi muškarci zapravo u problemu pošto ženski narcizam strahuje da će pored njih izgledati manje lepa nego kad je s nekim kromanjoncem?
zenski narcizam ne strahuje da je dragi ljepsi od nje, no DA DRUGA NIJE LJEPSA njemu no sto je ona

Poslednja izmena:
Ја мушкарца који је леп не могу да гледам као сексуални објекат :lol:
За то ми је потребно нешто друго :)
Никада ме није привукао неко ко ми је баш леп, али сам нашла нешто лепо у онима који су ме привукли.

Ја мушкарца који је леп не могу да гледам као сексуални објекат :lol:
За то ми је потребно нешто друго :)
Никада ме није привукао неко ко ми је баш леп, али сам нашла нешто лепо у онима који су ме привукли.

pa kad kažemo lepe mislimo nama lepe

meni su recimo brkovi prelepi i automatski pretvaraju muškarca u seks objekat. može on tu sad nešto da se pretvara da je subjekat, ali naprosto je objekat

Joj nemojte molim vas. Prosto izgubim identitet kad me zenska posmtra kao seksualni objekat i kaze mi da imam dobro 'pence.

pa ne da ti kaže da imaš dobro dupe. tada i dalje ostaješ subjekat, samo sa dobrim dupetom. objekat si kad ti kaže da te želi samo zbog dupeta, i da je sadržaj tvoje ličnosti ne zanima

šta hvali. ja sam od jednog muškarca, tobož intelektualaca, čula da bi bio sa ženom samo zbog njenog dupeta.

e pa došao je i vaš red da poturite guzu

pa ne da ti kaže da imaš dobro dupe. tada i dalje ostaješ subjekat, samo sa dobrim dupetom. objekat si kad ti kaže da te želi samo zbog dupeta, i da je sadržaj tvoje ličnosti ne zanima

šta hvali. ja sam od jednog muškarca, tobož intelektualaca, čula da bi bio sa ženom samo zbog njenog dupeta.

e pa došao je i vaš red da poturite guzu
Znaci taj neki zgodni brka je nagrabusio.

Back