Vezbe za misice

Pozz swima...zna li neko mozda neke vezbe koje mogu da se rade kuci za misice ruke...ledja...trbusne i grudne misice kojima bi mogao brze da se razvijem i da nabacim masu :D
Mozes i bez sprava ,recimo sklekovi ~mozes sa dve stolice~stanes izmedju njih , oslonis se dlanovima , spustas se dolje dok ti zadnjica ne dohvati pod
i onda natrag~ mozes da napravis prirucno vratilo~izrezes krug od drveta i u sredini izbusis rupu da stane vodovodna cijev~kasnije taj krug rasijeces na
dva dijela ~te polovine mozes da usarafis na stok od vrata~kad vjezbas zgibove , ubacis cijev , a kasnije ju sklonis
to ti je par ideja ~volja za vjezbanjem je najvaznija~mozes da nabavis ekspandere~federe~i sa njima vjezbas~neki ce ti reci da ekspanderi ne valjaju , ali
oni pricaju gluposti~ja sam godinama vjezbao i imao izvanredne rezultate~dobijes tijelo gimnasticara sto je ljepse nego kod bildera , a bices cvrst
kao kamen ~SRETNO !

Kupi lepo ovo
vratilo_sa_vise_funkcijaV.gif
i za mjesec dva videces rezultate :D mozes i kuci sve da napravis vazno je da imas zelju i da ne prestajes da treniras!

Pozz swima...zna li neko mozda neke vezbe koje mogu da se rade kuci za misice ruke...ledja...trbusne i grudne misice kojima bi mogao brze da se razvijem i da nabacim masu :D

Vežbe koje bi mogao da radiš pored rada na terminatoru (sa obzirom da neceš u teretanu) su vežbe na spremanju hrane u kuhinji a one ti služe da bi mogao brže da se razvijaš :)

E treba mi strucno misljenje
prije 3 dana sam povredio prst na ruci nista ozbiljno al ne bi valjalo da radim vratilo razboj i nista drugo vec da odmaram ruku al sam ja malo fanatik za vjezbanjem i bojim se da posle nedelju dana necu bit u formi..da cu morat sve otpocetka?

Onda se slobodno opusti :) polako, taman da malo nakupiš volje i energije za dalje... Ako možeš radi sklekove, trbušnjaci ti ne smetaju ali nemoj štetiti ruci dok se ne oporavi... To će trajajati možda još 2 nedelje i onda se vraćaš u maxu!!! Čitkaj sada malo po netu o ishrani, sumplementima, teretani :) iskoristi vreme na najbolji način...

Onda se slobodno opusti :) polako, taman da malo nakupiš volje i energije za dalje... Ako možeš radi sklekove, trbušnjaci ti ne smetaju ali nemoj štetiti ruci dok se ne oporavi... To će trajajati možda još 2 nedelje i onda se vraćaš u maxu!!! Čitkaj sada malo po netu o ishrani, sumplementima, teretani :) iskoristi vreme na najbolji način...

Dobro trcim sad 4 puta nedeljno i radim trbusne Al svi oko mene rade vratilo i razboj pa se onda nerviram :(

Ne znam zašto neko ko hoće da radi nešto mora da nabacuje ogromnu masu i da ide u teretanu i da bude profesionalac? Hoćeš da kažes da kući na gladijatoru i vratilu (+ prsluk sa otežanjem) ne može da nabaci mase da izgleda bolje nego sada, a ne profesionanle ogromne mase? Što je manji vežbač od tebe (očigledno profi bildera) ako hoće da samo malo izvaja telo ?

Back