Vežbe protiv celulita

Poruka
22.606
Svedoci smo da u sadašnje vreme mnoge žene imaju problem s celulitom koji nastaje što zbog ne kretanja, što zbog loše ishrane,zagađenog vazduha,vode,loših navika poput pušenja.
Celulit se mnogo češće javlja kod žena,(što ne znači da ga nemaju i muškarci) pa zato za početak stavljam ovaj snimak vežbi za noge i stražnjicu, jer je tamo najkritičnija regija celulita.
Naravno svako može dopuniti temu o ishrani i samom celulitu da bi se ta materija malo približila čitaocu.

Ne znam bas da ima veze sa zagadjenim vazduhom al aj..takodje nisam jos video muskarca da seta celulit..jedino sam svedok da pomaze mezoterapija i energicno masiranje..vezbama nisam primetio da zene skidaju u teretani

Skidaju, ja sam korisnik teretane i veruj da pomaže a + vozim bajk i plivam.Celulit nije salo zato ga se jako teško otarasiti ali uz vežbu i pravilnu ishranu može se ako ne skroz eliminisati ono barem smanjiti na neku minimalu.Jer mi generano imamo problem što se hrane tiče jer se u nju trpa sve i svašta.

Skidaju, ja sam korisnik teretane i veruj da pomaže a + vozim bajk i plivam.Celulit nije salo zato ga se jako teško otarasiti ali uz vežbu i pravilnu ishranu može se ako ne skroz eliminisati ono barem smanjiti na neku minimalu.Jer mi generano imamo problem što se hrane tiče jer se u nju trpa sve i svašta.

Pa to je super ako moze bez nekih tretmana ali ne znam da je neko uspeo samo sportom..moze biti da nece reci da je nesto radio:think:

Pa to je super ako moze bez nekih tretmana ali ne znam da je neko uspeo samo sportom..moze biti da nece reci da je nesto radio:think:

Pazi postaviću ja sve što nađem o celulitu jer imaš tri tipa pa ću malo pisati i o tome ali trenutno zbog nedostatka vremena ne mogu to da postavim tako da ću videti da to postavim ovih dana jer je tema baš opširna.

Poslednja izmena:

Back