Vezanost za filmove/serije

Ovu temu sam otvorio cisto da vidim da li ima jos nekih koje se ponekad osecaju kao ja gledajuci neki film ili seriju:( i molim da je nep prebacuju na psihologiju jer je usko vezano za filmove i serije!
Da li vam se ikad desilo da gledajuci filmove i serije(najcesce serije jer su duzeg daha) osecate kako bih objasnio prijateljski povezani sa likovima te serje(filma) ali ne u smislu da se izlapeli nego jednostavno bude vam krivo kad znate da ce seriji doci kraj i necete vise moci da pratite vase omiljene likove i gledate ih u istim situacijama?Nadam se da sam razumljiv...
Evo ja sad gledam True blood serija me odusevljava kako mi se svidja ali mi je pomalo krivo sto znam da cu vec danas da zavrsim ovo jos epizoda sto je izaslo i posle ce jos da izadju neke 3-4 epizode i vise nema....Mnogo mi je krivo:( i iznerviram se pomalo....Sa filmovima je to malo redje slucaj jer su oni kratkog veka pa ne stignes bas da se upoznas sa likovima nesto extra kao kod serija...Da li se desavalo nekom ovo?Ili sam je odlepio od silnih horrora i omeksao srce:sad2:

P.S ja ne znam sta cu da radim kad odgledam True blood majke mi...Mnogo ce da mi nedostaju svi likovi :sad2:

Da, znam kako ti je, ja gledam dosije x ima 9 sezona a ja zavrsavam 8..znam da imam jos jedno 30 epizodi do kraja...ali vac znam da ce to uskoro proci i da necu znati sta da gledam...30 epizodi zvuci puno,ali kad pogledas malo bolje...to je 6 epizoda i 1 sezona...a tih 6 epizoda bi mogla pogledati za 2 dana, sto znaci jos 24 epizode pogledam za otprilike 8 dana...za 10 dana moglo bi sve da bude gotovo:sad2::(:besna:

Da!
Uglavnom za filmove,posto nijednu seriju ne pratim od pocetka do kraja.
Nekad,nakon odgledanog filma par dana posle samo razmisljam o njemu,na netu bukvalno proceprkam sve,upijam neke gluposti tipa koliko je puta neka rec izgovorena i slicno:eek:
Ali recimo da je to dobra stvar (:

U, ova tema ko da je pravljena za mene. Svaku seriju moram da odbolujem po 7 dana, dam joj daću i četr'esnicu i ublažavam nedostatak filmovima u kojima glume glumci iz serije... Tad se i nagledam najviše loših filmova. Mislim da je to usko povezano sa... nemanjem života. :lol:

Dobro, šalim se, ne svaku, naiđe povremeno poneka... Eo, sad patim za Freaks and Geeks i Lindom Kardelini... gledam Skubi-Dua... teško je, al' držim se nekako. :(

edit: Sa filmovima mi se ovo nikad ne događa, valjda jer prekratko traju. Oću reći, bivam ja fasciniran i opsednut danima nekim filmom, ali ne na taj intimni, emotivni način, ne visceralno. Zna ponekad da mi se desi i sa knjigama... Najeklatantniji primeri su "Čarobni breg" i "Na putu". Ludilo svoje vrste. :roll:

Poslednja izmena:

Back