D doxiciklin Gost 13.05.2003. u 14:15 - vezano za brazilian wax... #1 koliko cesto se depilirate? i naravno,zasto se muski ne depiliraju,kada je to i za njih(valjda)ljepse??Da li je...
koliko cesto se depilirate? i naravno,zasto se muski ne depiliraju,kada je to i za njih(valjda)ljepse??Da li je...
M Moon_flower Zainteresovan član Poruka 121 13.05.2003. u 15:39 - vezano za brazilian wax... #2 i mushkarci se depiliraju inace ja to radim svakih 8-9 nedelja..znam mnoge mushkarce koji to rade zashto da ne.
i mushkarci se depiliraju inace ja to radim svakih 8-9 nedelja..znam mnoge mushkarce koji to rade zashto da ne.
B black-devil Primećen član Poruka 579 13.05.2003. u 16:08 - vezano za brazilian wax... #3 ja znam jednog mog druga koji to radi, samo meni je to mnogo smesno onako cosavog da ga vidim))) mada svako ima svoj ukus
ja znam jednog mog druga koji to radi, samo meni je to mnogo smesno onako cosavog da ga vidim))) mada svako ima svoj ukus
S Sajber_Kurajber Gost 24.05.2003. u 23:41 - vezano za brazilian wax... #4 Moon_flower: i mushkarci se depiliraju inace ja to radim svakih 8-9 nedelja..znam mnoge mushkarce koji to rade zashto da ne. Kliknite za proširenje... ...a mnoge si videla znaci? da ne pitam za one neobrijane..hehe mamice
Moon_flower: i mushkarci se depiliraju inace ja to radim svakih 8-9 nedelja..znam mnoge mushkarce koji to rade zashto da ne. Kliknite za proširenje... ...a mnoge si videla znaci? da ne pitam za one neobrijane..hehe mamice
P PAMETNICA Početnik Poruka 19 18.08.2003. u 22:21 - vezano za brazilian wax... #5 STO CESCE!I JA VOLIM COSAVE MUSKARCE ALI SAMO TRUP OSTATK TREBA DA BUDE DLAKAV!?