prsho
Elita
- Poruka
- 15.087
Ma ti ih vadis iz sranjja a one tebe guraju u njega tako to idemeni se cini sta zdravija osoba to bolje jer tako oni mogu da divljaju jer bolestan covek nema ni razuma ni emocija vec tako luduje..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ti ih vadis iz sranjja a one tebe guraju u njega tako to idemeni se cini sta zdravija osoba to bolje jer tako oni mogu da divljaju jer bolestan covek nema ni razuma ni emocija vec tako luduje..
Svaki dan neki problem, tacno shema i ona koja te probleme uvelicava ali doslovno svaki dan..ako nije ovo onda jeste ovo i tako u krug, i ti ne znaš sta bi ako sam podrska u redu želim zahvalnost za to a ne da me šutne ko psaMa ti ih vadis iz sranjja a one tebe guraju u njega tako to ide
Ne znam kolko ste u vezu al valjda si naviko na taj sablonSvaki dan neki problem, tacno shema i ona koja te probleme uvelicava ali doslovno svaki dan..ako nije ovo onda jeste ovo i tako u krug, i ti ne znaš sta bi ako sam podrska u redu želim zahvalnost za to a ne da me šutne ko psa
ne znam nije to ono sta ti misliš kao neke optužbeKako bi ona odgovorila na ovu tvoju temu?
sizofreni,bipolarni i jos rodbinske dijagnoze. najbolje sto moze coveka da snadje.Jeste li ikad bili u vezi s osobom koja ima psihickih problema, nazalost ti problemi se ne vide odmah ,već kroz neko odredeno vreme pogotovo emotivno
kada imate osecaj da ste na emotivnom toboganu gore dole ,u 14 se volimo do groba u 14,30 smo prekinuli sve
mislim da ovde nije shvaćeno pitanje..većina ovih stvari koje sam pročitala u komentarima su (ne dobra da naglasim), ali uobičajena ponašanja kod žena... poznanica je bila u vezi sa osobom koja boluje od depresije i koja je na lekovima. upoznali su se, to je bio neki bum ludilo, veridba posle par meseci.. ona ni u jednom trenutku nije primetila da je on bolestan, njegovo povlačenje u sebe je opisivala kao ''on je miran''.. dok posle veridbe on je počeo nju da mrači, da je ''ubija u pojam'', itd... spavala je kod njega, provodila vreme.. ni u jednom trenutku nije skontala da je dečko na lekovima, počela je da mu čačka po stvarima, našla izveštaje itd... i to je počela zato što je bila ubeđena da on nju vara i da hoće da manipuliše njome. Raskinula je veridbu iz straha za sebe itd.. ali je ona sada na terapija, ovo je ostavilo ozbiljne posledice na nju, pogotovo zato što je njegovo okruženje osudilo i ponavljalo šta je sa onim ''i u dobru i u zlu''.
Jeste li ikad bili u vezi s osobom koja ima psihickih problema, nazalost ti problemi se ne vide odmah ,već kroz neko odredeno vreme pogotovo emotivno
kada imate osecaj da ste na emotivnom toboganu gore dole ,u 14 se volimo do groba u 14,30 smo prekinuli sve
bas takve umem da odaberemJeste li ikad bili u vezi s osobom koja ima psihickih problema, nazalost ti problemi se ne vide odmah ,već kroz neko odredeno vreme pogotovo emotivno
Vidim da bi ti sa mnom da ratuješAjde da ju pitam jesi bila kada kod psihijatra pa znas sta ce da mi kaze?Hočes ti posle da sa njom ratujes i miriš nas?Hočes da to probaš onda ćeš da vidiš koje sve dijagnoze ima..
Pa ocekivala je da bi pravio haos to je za nju dokaz dinamike veze...Juce me pita sta bi ti napravio da prekinemo?Pitam ju zasto bi prekinuli?Jel sve u redu kaže jeste..i sad me blokirala na svim mogućim aplikacijama bojim se da je ovo kraj ..pojavili su se neki problemi u njenom zivotu i ona me je maknula..
Imao sam takvih iskustava, suštinski šarenoliko je.Jeste li ikad bili u vezi s osobom koja ima psihickih problema, nazalost ti problemi se ne vide odmah ,već kroz neko odredeno vreme pogotovo emotivno
ne bih ratovao nije mi to cilj ni najmanjeVidim da bi ti sa mnom da ratuješ
Samo sam pitala
Između bio sex?Jeste li ikad bili u vezi s osobom koja ima psihickih problema, nazalost ti problemi se ne vide odmah ,već kroz neko odredeno vreme pogotovo emotivno
Eto, sad galamiš na meneto je neki oblik zenske solidarnosti?ili ti isto imas takve ispade u kojima u 12 sati pricas da bi dete a u 12 15 prekidas ?I to nazivas normalnom komunikacijom?

.Juce me pita sta bi ti napravio da prekinemo?
Juce me pita sta bi ti napravio da prekinemo?Pitam ju zasto bi prekinuli?Jel sve u redu kaže jeste..i sad me blokirala na svim mogućim aplikacijama bojim se da je ovo kraj ..pojavili su se neki problemi u njenom zivotu i ona me je maknula..
ne nije to problem ni najmanjeEto, sad galamiš na mene
Smiri se, zapitaj se da li je nešto u tvom tonu, stavu promijeni toliko da popizdi.