Veza sa psihički bolesnom osobom

Ја сам се мувао са психички болесним особама, то су оне што ти прве приђу на фејсу а после те блокирају буквално из чиста мира, да је једна таква па ајде, него то испаде као неки тренд, већина је таквих.

mislim da ovde nije shvaćeno pitanje.. :D većina ovih stvari koje sam pročitala u komentarima su (ne dobra da naglasim), ali uobičajena ponašanja kod žena... poznanica je bila u vezi sa osobom koja boluje od depresije i koja je na lekovima. upoznali su se, to je bio neki bum ludilo, veridba posle par meseci.. ona ni u jednom trenutku nije primetila da je on bolestan, njegovo povlačenje u sebe je opisivala kao ''on je miran''.. dok posle veridbe on je počeo nju da mrači, da je ''ubija u pojam'', itd... spavala je kod njega, provodila vreme.. ni u jednom trenutku nije skontala da je dečko na lekovima, počela je da mu čačka po stvarima, našla izveštaje itd... i to je počela zato što je bila ubeđena da on nju vara i da hoće da manipuliše njome. Raskinula je veridbu iz straha za sebe itd.. ali je ona sada na terapija, ovo je ostavilo ozbiljne posledice na nju, pogotovo zato što je njegovo okruženje osudilo i ponavljalo šta je sa onim ''i u dobru i u zlu''.

Jeste li ikad bili u vezi s osobom koja ima psihickih problema, nazalost ti problemi se ne vide odmah ,već kroz neko odredeno vreme pogotovo emotivno
kada imate osecaj da ste na emotivnom toboganu gore dole ,u 14 se volimo do groba u 14,30 smo prekinuli sve
sizofreni,bipolarni i jos rodbinske dijagnoze. najbolje sto moze coveka da snadje.

sticajem okolnosti sam se nagledao iz drugog lica sta je to ziveti sa ludakom.
1 covek moze da odvuce u propast celu kucu.

mislim da ovde nije shvaćeno pitanje.. :D većina ovih stvari koje sam pročitala u komentarima su (ne dobra da naglasim), ali uobičajena ponašanja kod žena... poznanica je bila u vezi sa osobom koja boluje od depresije i koja je na lekovima. upoznali su se, to je bio neki bum ludilo, veridba posle par meseci.. ona ni u jednom trenutku nije primetila da je on bolestan, njegovo povlačenje u sebe je opisivala kao ''on je miran''.. dok posle veridbe on je počeo nju da mrači, da je ''ubija u pojam'', itd... spavala je kod njega, provodila vreme.. ni u jednom trenutku nije skontala da je dečko na lekovima, počela je da mu čačka po stvarima, našla izveštaje itd... i to je počela zato što je bila ubeđena da on nju vara i da hoće da manipuliše njome. Raskinula je veridbu iz straha za sebe itd.. ali je ona sada na terapija, ovo je ostavilo ozbiljne posledice na nju, pogotovo zato što je njegovo okruženje osudilo i ponavljalo šta je sa onim ''i u dobru i u zlu''.

Изгледа да је то уобичајено код жена..

Можда је боље да не тражим девојку.

Poslednja izmena:
Jeste li ikad bili u vezi s osobom koja ima psihickih problema, nazalost ti problemi se ne vide odmah ,već kroz neko odredeno vreme pogotovo emotivno
kada imate osecaj da ste na emotivnom toboganu gore dole ,u 14 se volimo do groba u 14,30 smo prekinuli sve
Imao sam takvih iskustava, suštinski šarenoliko je.
Iz ovoga što sam pročitao mi deluje da navedena ima nešto nalik graničnom poremećaju ličnosti, a ako ne znaš kako taj poremećaj izgleda u praksi vrlo je verovatno da ćeš se u toj vezi osećati kao po trnju da gaziš i da te neko emotivno uništava.
Takođe, ako si ušao sa takvom osobom u vezu postoji mogućnost da imam anksiozni poremećaj ili si možda i sam odrastao u takvom porodičnom okruženju.

Juce me pita sta bi ti napravio da prekinemo?
.
И ти премро?

Не смеш то да радиш, такве ликове тај страх храни.

Једноставно искулираш типа, преживели бисмо некако или још боље, вероватно бих нашао другу...

ПС. негде наслућујем да си смртно љубоморан. Ако је тако, одбаци сваку помисао на љубомору јер је то отров који ником ништа добро није донео. Избори се са тим и победио си. Једноставно, шта ће да се деси, десиће се.

.

Juce me pita sta bi ti napravio da prekinemo?Pitam ju zasto bi prekinuli?Jel sve u redu kaže jeste..i sad me blokirala na svim mogućim aplikacijama bojim se da je ovo kraj ..pojavili su se neki problemi u njenom zivotu i ona me je maknula..

Ово што се теби дешава жене стално раде. Само што ова то ради са већим интензитетом.

Жене стављају своје мушкарце на тестове и гледају како ће мушкарци да реагују.

Чим те стави на тест, ти треба да искулираш ситуацију.

Ако те блокирала, чека да је молиш да се помирите. Уместо тога, искулирај. Хоће да види јеси ли птичка или мушкарац. Птичка ће да је моли да се помирите, а мушкарац ће да кулира и чека да се она охлади. Кад се охлади, скинуће блок.

Мада, увек бих се ухватио за ону која ради блаже варијанте ових тестова. Да трпим стално тестове великог интензитета у животу, то не бих желео ни себи ни другима.

Poslednja izmena:

Back