Veza sa nekim ko ima AIDS...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

THOTH

Obećava
Banovan
Poruka
58
Veza sa nekim ko ima AIDS... ne traje duže od jedan dan...Kao prvo, čim smo se videli nekako smo se brzo smuvali, i te večeri mi je poslala sledeći sms:„Ljubim te. I sanjala sam te.“Pa zatim sledeći:„Baš se nešto danas osećam zaljubljeno. Danas mi je 100 puta kroz glavu prošao tvoj POBEDNIK. Jedva čekam da te vidim.“Pobednik je moj pevac. Bio je ukrućen sve vreme dok smo bili zajedno, videla je koliki mu je potencijal i zato ga je tako nazvala. Ispada da više voli da ga sanja i mašta o njemu nego da ga konzumira.Da bi posle samo dva dana, na moj sms u kome sam joj naveo da sređujem stan i kuvam ručak, rekla ovo:“O, pa ti si baš vredan, to kad ja dođem.”A onda, kad sam joj u sms-u rekao da sam samac, ali da bih rado menjao status, bez ikakvog razloga počinje da sere:“Da nađeš neku ženu da rmba za tebe, da ide za tobom i sklanja prljave čarape, i da kuva i da briše.”I ja joj kažem da to što veli nema veze sa životom, da sam ja čist i pedantan i da ne priča stvari napamet, odnosno da ne ocenjuje konja koga nije jahala, kako kaže naš narod, pa je zovnem i lepo razgovaramo, a onda nakon samo pola sata onda ona meni šalje sms:

”Možda je bolje da sporazumno raskinemo, drag si ti meni ali mene život vuče na drugu stranu, komplikovano je, a status neka ostane.”

STATUS NA FACEBOOK, da smo u vezi, **** je Facebook i virtualni svet.

Pa onda ja kažem:

”Ma šta ti to sada na pamet pada? Ne ide to tako, tek smo se upoznali. Lezi i odmori, opusti se i sutra ćeš biti kao nova. ***** Facebook, meni je stalo do tebe.”

Pa onda ona kaže:

”Nije tebi stalo do mene nego da ne budeš sam, a ja ne mogu da ti pravim društvo jer se ne slažem sa tvojim stavovima vezanim za decu.”

Videla je na forumima da sam negde napisao kako ne želim da imam decu.

Pa onda ja kažem:

”Zakuni se! Ne možeš ti da govoriš u moje ime. Ajde testiraj me. A pusti decu, kad smo pre stigli do dece. Kao da se znamo deset godina. Daj bre, možemo otići preko dva okeana.”

A ona kaže:

”A inače imam mnogo problema koje moram sama da rešim.”

A ja kažem:

”Sutra je novi dan...”

A ona kaže:

”Sa još više sranja.”

A ja kažem:

”Pa sve je sranje. Veruj mi da je zajedno lakše prevazići sva sranja. Mnogo ti više truda treba da budeš nesrećna nego srećna. Ajde razvedri se, bićeš dobro.”

A ona kaže:

”Ma jednostavno nisam spremna za vezu a pride imam gomilu problema.”A ona je insistirala na susretu i vezi, a prevashodno statusu na Facebook!

A ja kažem:

”Možeš sve samo ako hoćeš! Samo kaži hoću!”

A ona kaže:

”Opusti se i uživaj, sigurna sam da je tu negde neko za tebe, ja nisam za tebe veruj mi, a znam zato što sam po prirodi neverna i povredila bih te kad tad.”

A ja kažem:

”Jesi, spremila si i mene, a probleme ćemo rešiti, budi sigurna da hoćemo, ajde ja ću ti pomoći koliko mogu, stalo mi je.”

A ona kaže:

”Joj uopšte nije problem u tebi već u meni, veruj mi da bih volela da je drugačije, ali imam problem u glavi.”

A ja kažem:

”Imam i ja problem u glavi, mnogo veći nego ti, nemoj da ispadne da me zajebavaš, nije u redu da se tako igraš sa tuđim emocijama, nećeš valjda da ostaneš sama ili čekaš nekoga ko razbacuje prljave čarape po kući, pije i bije te.”

Onda je zovem porvo mobitelom, a onda i sa telefonskih govornica. I ona neće da se javi.

Pa ja kažem:

”Ajd javi se najvećoj budali.”

Pa ona ćuti, pa ja opet kažem:

”Ajd javi se, pa nisam valjda toliki nečovek. Gde sam pogrešio? Ne pričaj gluposti, ja i dalje mislim da se zezaš, jer ovo nije normalno, a činiš nešto za šta si mene optuživala. Bolje da me povrediš tako kako si napisala nego da me odbaciš kao krpu.”

Inače, neke jadne zlurade žene, koje nikad nisu upoznale ni mene ni nju, su po forumima širile priču kako ja zavodim ženske po Internetu, a onda ih odbacujem, što nema veze sa životom.

Onda tišina neko vreme.

Pa onda ona kaže:

”A da li bi hteo da živimo u Beogradu?”

A ja kažem:

”Bih.”


A onda ona kaže:

”OK. Cmok.”

UŽAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAS!

A onda ja kažem:

”Ajde bre, pa nismo deca, mi možemo sve. Biće sve kako treba da bude.”

A ona kaže:

”Joj nadam se. OK, čujemo se prekosutra, sutra ne mogu..”

A ja kažem:

Izbaci to joj i prestani da se nadaš, kad to uradiš sve će krenuti nabolje, znam po sebi. Moramo više da pričamo. Citiram jednog pesnika: "Kolko malo treba da se bude srećan, i koliko manje da se večno pati."Pa onda dva dana tišina, jer nije htela da se javi na moje pozive, i onda ona šalje sms:“Sad nemam vremena, a inače sam razmislila o svemu, čim ulovim vreme menjam status (na Facebook, **** je Facebook, ja sam promenio status pre nje, ne može ona mene da odjebe), ja sam ti stepska vučica i ne mogu da se menjam, a ti si previše ekscentričan.”Pa ja kažem:“Mislio sam da sam ja najveći ludak, međutim… Ispada da si totalno sjebana kad propuštaš ovakvu priliku. Siguran sam da nikad nijednog muškarca nisi zajebavala kao mene. Ekscentričnost ti je samo izgovor, ma nije ni to. Ko zna šta je u pitanju. I onog dana mi je bilo malo neobično da ne poznaješ grad u kome živiš.”Kao živi u Beogradu, stalno luta i skita po gradu, a ne ume da ode od Vukovog spomenika do Terazija i od Terazija do Kalemegdana. Ne razumem!I onda mi šalje zadnji sms:“Nadam se da će ti se svi snovi ispuniti, ali bez mene.”I ja kažem:

”Ako je AIDS taj tvoj nerešiv problem – onda mi je sve jasno. Žao mi je, ali to je jedini logički zaključak. Sve drugo su gluposti.”I nakon par sati tišine šaljem joj zadnji sms:“Ćutanje znači odobravanje.”BLJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK!Pre donošenja bilo kakvog suda o nekome – tog nekoga bi trebalo poznavati. Ako je poznaješ lično, ili mene, onda možeš govoriti o njoj ili meni. Ako nas ne poznaješ lično – sve što kažeš je sviranje pevcu! Ja sam je upoznao i video masu plikova i krasta po njenoj koži, po čitavom telu. Ne znam o kakvoj se zarazi radi, ali može biti i AIDS. Način na koji se ne brani ide u prilog tome. Način na koji se ponaša govori da nije normalna. Uostalom sretni je i upoznaj i videćeš da je baš onako kako kažem. A potvrdu da ima AIDS dobio sam od njene najbolje drugarice, koja mi je rekla: “Pa šta ako ima AIDS?” Ne daj bože nikome da doživi ovakvo sranje! Pozdrav svima.
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top