Mozda zato sto se zaljubio... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
shofer:ja 33 a ona 17 jel to mnoooogo?
HVALAsmiley:shofer:ja 33 a ona 17 jel to mnoooogo?
Sto si stariji,ta razlika u god se sve manje primecuje.
Ali ovo...nisam bas sigurna da je skroz ok.Ipak je to maloletnica u pitanju.
I ja sam u vezi sa mnogo starijim,ali meni je 17 bilo davno,davno...
shofer:HVALAsmiley:shofer:ja 33 a ona 17 jel to mnoooogo?
Sto si stariji,ta razlika u god se sve manje primecuje.
Ali ovo...nisam bas sigurna da je skroz ok.Ipak je to maloletnica u pitanju.
I ja sam u vezi sa mnogo starijim,ali meni je 17 bilo davno,davno...
smiley:Zanima me da li postoji neko ko je doziveo da bude sa nekim ko je mozda i duplo stariji od njega,a da to nije iz finansijskih ili nekih drugih materijalnih pobuda.Da li je takva veza,a la Bekvalceva,moguca a da je zasnovan samo na emocijama i medjusobnoj privlacnosti?
layla:smiley:Zanima me da li postoji neko ko je doziveo da bude sa nekim ko je mozda i duplo stariji od njega,a da to nije iz finansijskih ili nekih drugih materijalnih pobuda.Da li je takva veza,a la Bekvalceva,moguca a da je zasnovan samo na emocijama i medjusobnoj privlacnosti?
Moguca je. Ja sam u vezi sa covekom koji je stariji 27 god. od mene. Sex sa njim je fenomenalan, razumemo se bolje nego sto se desavalo sa mojim prethodnim frajerima. Sta da ti kazem, ako ti je lepo UZIVAJ!!!!
Zanima me da li postoji neko ko je doziveo da bude sa nekim ko je mozda i duplo stariji od njega,a da to nije iz finansijskih ili nekih drugih materijalnih pobuda.Da li je takva veza,a la Bekvalceva,moguca a da je zasnovan samo na emocijama i medjusobnoj privlacnosti?