veza sa (mnogooo...) starijim muskarcem

• Začetnik teme Začetnik teme smiley
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Uh...
Pa znate kako...meni je lepo.Sto rece neko od prethodnika,zeznuti te moze i vrsnjak.Ali ja mislim da je ova veza u kojoj sam sad,sa mnogo starijom osobom skroz ok,ne mislim moralno gledano,nego sa aspekta naseg odnosa.Naravno da nam se zivoti skroz razlikuju,ali izgleda da ipak to moze da funkcionise.

shofer:
smiley:
shofer:
ja 33 a ona 17 jel to mnoooogo?

Sto si stariji,ta razlika u god se sve manje primecuje.
Ali ovo...nisam bas sigurna da je skroz ok.Ipak je to maloletnica u pitanju.
I ja sam u vezi sa mnogo starijim,ali meni je 17 bilo davno,davno...
HVALA

Ako sam uspela da ti resim neke zivotne dileme, nema na cemu.

smiley:
Zanima me da li postoji neko ko je doziveo da bude sa nekim ko je mozda i duplo stariji od njega,a da to nije iz finansijskih ili nekih drugih materijalnih pobuda.Da li je takva veza,a la Bekvalceva,moguca a da je zasnovan samo na emocijama i medjusobnoj privlacnosti?

Moguca je. Ja sam u vezi sa covekom koji je stariji 27 god. od mene. Sex sa njim je fenomenalan, razumemo se bolje nego sto se desavalo sa mojim prethodnim frajerima. Sta da ti kazem, ako ti je lepo UZIVAJ!!!!

layla:
smiley:
Zanima me da li postoji neko ko je doziveo da bude sa nekim ko je mozda i duplo stariji od njega,a da to nije iz finansijskih ili nekih drugih materijalnih pobuda.Da li je takva veza,a la Bekvalceva,moguca a da je zasnovan samo na emocijama i medjusobnoj privlacnosti?

Moguca je. Ja sam u vezi sa covekom koji je stariji 27 god. od mene. Sex sa njim je fenomenalan, razumemo se bolje nego sto se desavalo sa mojim prethodnim frajerima. Sta da ti kazem, ako ti je lepo UZIVAJ!!!!

A koliko ti imash godina, ako nije tajna?

e sto je mnogo, mnogo je... mislim, ljubav ne zna za godine, ali kazes da je 27 godina stariji od tebe, a da opet imate fenomenalan seks... A to je tesko ako on ima preko 50... a samim tim, moze otac da ti bude...

Kao sto navedoh, gornja granica je meni sve sto ne moze (bioloski) majka da mi bude... ;)

ne bih o mojim ličnim iskustvima... Pogledajte samo npr. Elizabet Tejlor... Ona može i danas da voli, još kako... Sve je stvar unutrašnjeg sklopa samog čoveka.... Neko to može da shvati, neko ne.. Neko može sebi da nađe duplo starijeg partnera, neko ne... Nekima je razlika od 10 godina ogromna, a nekom taman.... Vrlo individualna stvar... Pozdrav svima! 8)

Back