Crno pa se ne vidi ...
Obećava
- Poruka
- 69
Incognito:Samo da vas upozorim...
Ljubav na daljinu je moguca samo, i iskljucivo samo, ako muskarac ima alatku za 15-20 cm duzu od te daljine!![]()
![]()
![]()
Eeee od srca si me nasmejao ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Incognito:Samo da vas upozorim...
Ljubav na daljinu je moguca samo, i iskljucivo samo, ako muskarac ima alatku za 15-20 cm duzu od te daljine!![]()
![]()
![]()
smiley:Zanima me da li postoji neko ko je doziveo da bude sa nekim ko je mozda i duplo stariji od njega,a da to nije iz finansijskih ili nekih drugih materijalnih pobuda.Da li je takva veza,a la Bekvalceva,moguca a da je zasnovan samo na emocijama i medjusobnoj privlacnosti?
Anonymous:Ja sam imala 21, a on 39. Kako sam u to vreme bila sa deckom koji je moje godiste i koji vodi zivot slican mom i kako smo vec dugo bili zajedno i nestalo je hemije izmedju nas (ovo ja ocajnicki pokusavam da se opravdam)zainteresovao me je stariji muskarac.On je u zivotu video malo vise od svog nosa, ziveo u inostranstvu, pre one hiperinflacije imao super platu pa je i dosta putovao, ukratko, u ocima jedne ne bas mnogo iskusne devojke bio je savrsenstvo. Na zalost, njegovo "savrsenstvo" sam jedino ja primecivala.I sto je najgore, zanosila sam se da sam u "vezi" sa njim.Realnost je ipak bila mnogo drugacija. Izglupirala sam dve godine svog zivota, malo zapostavila faks, zanoseci se da ce da me upozna sa rodbinom i prijateljima. Pri tome, nisam bila s njim zbog para,on ih i nema, bila sam s njim iz ljubavi. Mastala sam kako cu jednog dana da se udam za njega. Moje mastanje se zavrsilo tako sto sam ga nasla u krevetu sa drugom, koja njemu po godinama mnogo vise odgovara, a ja sam otpocela agoniju provlacenja po ginekoloskim ordinacijama posto sam sumnjala da sam u drugom stanju, a on je rekao da se resim tog deteta.Na svu srecu, nisam bila u drugom stanju, polako se oporavljam od tog nesrecnog iskustva i apelujem na sve mlade devojke da dobro razmisle pre nego sto se upuste u vezu sa starijim muskarcem. Nadam se da vas nisam bas mnogo smorila :shock:
Tacno tako... ja sam u takvoj vezi...Imam decka koji je stariji od mene 7 godinica...al ipak ta ljubav traje jos od mog detinjstva!!!Lens:...ljubav ne zna za granice...
Da , jesam . Dozivela sam . Ne bash sa duplo starijim ali sa dosta starijim ...smiley:Zanima me da li postoji neko ko je doziveo da bude sa nekim ko je mozda i duplo stariji od njega,a da to nije iz finansijskih ili nekih drugih materijalnih pobuda.Da li je takva veza,a la Bekvalceva,moguca a da je zasnovan samo na emocijama i medjusobnoj privlacnosti?
sunchica:Da , jesam . Dozivela sam . Ne bash sa duplo starijim ali sa dosta starijim ...smiley:Zanima me da li postoji neko ko je doziveo da bude sa nekim ko je mozda i duplo stariji od njega,a da to nije iz finansijskih ili nekih drugih materijalnih pobuda.Da li je takva veza,a la Bekvalceva,moguca a da je zasnovan samo na emocijama i medjusobnoj privlacnosti?
![]()
![]()
Nemoj da si tuzan . Ljubi te suncekosmopolit:sunchica:Da , jesam . Dozivela sam . Ne bash sa duplo starijim ali sa dosta starijim ...smiley:Zanima me da li postoji neko ko je doziveo da bude sa nekim ko je mozda i duplo stariji od njega,a da to nije iz finansijskih ili nekih drugih materijalnih pobuda.Da li je takva veza,a la Bekvalceva,moguca a da je zasnovan samo na emocijama i medjusobnoj privlacnosti?
![]()
![]()
zar i ti![]()
Anonymous:Na svu srecu, nisam bila u drugom stanju, polako se oporavljam od tog nesrecnog iskustva i apelujem na sve mlade devojke da dobro razmisle pre nego sto se upuste u vezu sa starijim muskarcem. Nadam se da vas nisam bas mnogo smorila :shock: