veza sa (mnogooo...) starijim muskarcem

• Začetnik teme Začetnik teme smiley
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
:( Ja sam imala 21, a on 39. Kako sam u to vreme bila sa deckom koji je moje godiste i koji vodi zivot slican mom i kako smo vec dugo bili zajedno i nestalo je hemije izmedju nas (ovo ja ocajnicki pokusavam da se opravdam)zainteresovao me je stariji muskarac.On je u zivotu video malo vise od svog nosa, ziveo u inostranstvu, pre one hiperinflacije imao super platu pa je i dosta putovao, ukratko, u ocima jedne ne bas mnogo iskusne devojke bio je savrsenstvo. Na zalost, njegovo "savrsenstvo" sam jedino ja primecivala.I sto je najgore, zanosila sam se da sam u "vezi" sa njim.Realnost je ipak bila mnogo drugacija. Izglupirala sam dve godine svog zivota, malo zapostavila faks, zanoseci se da ce da me upozna sa rodbinom i prijateljima. Pri tome, nisam bila s njim zbog para,on ih i nema, bila sam s njim iz ljubavi. Mastala sam kako cu jednog dana da se udam za njega. Moje mastanje se zavrsilo tako sto sam ga nasla u krevetu sa drugom, koja njemu po godinama mnogo vise odgovara, a ja sam otpocela agoniju provlacenja po ginekoloskim ordinacijama posto sam sumnjala da sam u drugom stanju, a on je rekao da se resim tog deteta.Na svu srecu, nisam bila u drugom stanju, polako se oporavljam od tog nesrecnog iskustva i apelujem na sve mlade devojke da dobro razmisle pre nego sto se upuste u vezu sa starijim muskarcem. Nadam se da vas nisam bas mnogo smorila :shock:

Anonymous:
:( Ja sam imala 21, a on 39. Kako sam u to vreme bila sa deckom koji je moje godiste i koji vodi zivot slican mom i kako smo vec dugo bili zajedno i nestalo je hemije izmedju nas (ovo ja ocajnicki pokusavam da se opravdam)zainteresovao me je stariji muskarac.On je u zivotu video malo vise od svog nosa, ziveo u inostranstvu, pre one hiperinflacije imao super platu pa je i dosta putovao, ukratko, u ocima jedne ne bas mnogo iskusne devojke bio je savrsenstvo. Na zalost, njegovo "savrsenstvo" sam jedino ja primecivala.I sto je najgore, zanosila sam se da sam u "vezi" sa njim.Realnost je ipak bila mnogo drugacija. Izglupirala sam dve godine svog zivota, malo zapostavila faks, zanoseci se da ce da me upozna sa rodbinom i prijateljima. Pri tome, nisam bila s njim zbog para,on ih i nema, bila sam s njim iz ljubavi. Mastala sam kako cu jednog dana da se udam za njega. Moje mastanje se zavrsilo tako sto sam ga nasla u krevetu sa drugom, koja njemu po godinama mnogo vise odgovara, a ja sam otpocela agoniju provlacenja po ginekoloskim ordinacijama posto sam sumnjala da sam u drugom stanju, a on je rekao da se resim tog deteta.Na svu srecu, nisam bila u drugom stanju, polako se oporavljam od tog nesrecnog iskustva i apelujem na sve mlade devojke da dobro razmisle pre nego sto se upuste u vezu sa starijim muskarcem. Nadam se da vas nisam bas mnogo smorila :shock:

Ne,nisi smorila,bar ne mene(koju ova tematika muci u zadnje vreme)desava mi se bas to,da pored veze sa skoro vrsnjakom budem u prilici i da vreme provodim sa nekim mnogo starijim od mene.Mozda i ja uvidjam da je to skoro nemoguce pa samo zelim od nekog da i to cujem...U velikoj sam dilemi nastaviti ili ne...

Ma znate sta ... to sto "mlade i neiskusne" devojcice uvek nalete na nekog skota ( duplo starijeg ), kojem je stalo da zadovolji svoj ego tucajuci nekoga ko mu moze biti dete .... je samo njihova krivica, i nemojte praviti stereotip na osnovu ovakvih losih iskustava.

Nadjite si normalnog tipa, pa makar on bio i skoro dupli, koji ce dati maximum.

Ja imam dvajes'jednu i u vezi sam sa jedanaest godina starijom devojkom, i to funkcionise ...dovoljno dugo.

:cry: Kao sto rekoh, veza sa starijim muskarcem moze da zvuci primamljivo iz gorepomenutih razloga(on je video u zivotu mnogo dalje od svog nosa, za razliku od vecine mojih vrsnjaka, ovo je receno bez tendencije da uvredim svoje vrsnjake, i ima mnogo realnije i stabilnije poglede na zivot)U mom slucaju ja sam ocekivala od tog muskarca oslonac u zivotu i podrsku kad npr. ne znam kako da spremim neki mnogo tezak ispit, kad mi nesto u zivotu ne ide isl. Za razliku od vecine mojih prethodnih momaka, on nije bio ljubomoran i opsesivan. Da ne gnjavim previse, najvaznije je da budes bistre glave, da ne cekas predugo da te upozna sa rodbinom i prijateljima i da se ne zavaravas da ce on jednog dana da uvidi kako si ti divna, pametna, lepa, mlada, zgodna, skolovana i sl. za razliku od vecine slobodnih zena koje njemu po godinama odgovaraju. Ako te ne postuje u startu, nece ni jednog dana kad postanes super mocna poslovna zena. Ne kazem da su svi stariji muskarci skotovi, daleko od toga, ali otvori cetvore oci kad budes u prilici da se smuvas sa dosta starijim covekom od sebe. Jer kao i u vecini zivotnih situacija, oni su i mnogo iskusniji u ophodjenju sa ljudima. Veliki pozdrav od mene :)

Ne znam... mene je devojka ostavila zbog nekog koji je 20 godina stariji od nje, plus joj je asistent na faxu!
To je nesto najprimitivnije sto covek moze da uradi po meni, i veoma okrutno prema partneru (posle veze od skoro pet godina)
Ali ok, njen izbor, i siguran sam da ce kad tad shvatiti sta je izgubila.
A sto se tice veze sa starijim muskarcima, slagao sam se i pre svega ovoga sto mi se desilo da je BLJAK, samo
ni u najcrnjim snovima nisam mislio da ce se to destiti meni

Znas sta...godine su najnebitnije.Bitno je da te postuje kao osobu i kao zenu,da se razumete,da imate zajednicka interesovanja i stavove.Kao i uostalom u svakoj normalnoj vezi.Subjektivan je dozivljaj mnogo starijeg momka.Za nekog je to 5-10 godina,a za neko 20.Zavisi i koliko imas ti godina,jer sto si stariji ta razlika je manja.Nece biti isto da budes sa tipom 15 god.starijim ako si tek upisala srednju ili ako uveliko studiras.Ja kazem-sto da ne.

Kada sam imala petnaest mozda sam i mastala da budem sa malo starijim muskarcem.Ne sjecam se jer je davno bilo.He!A sad sa trideset da budem sa nekim od pedeset?Dajte ljudi,tata mi ima pedeset, sto ce mi jos jedan.A i kad mislim na tako nesto prvo vidim opusten stomak..........Izvinjavam se, ako se neko prepoznao, nisam imala namjeru da vrijedjam samo da kazem sto mislim!

sunchica:
smiley:
Zanima me da li postoji neko ko je doziveo da bude sa nekim ko je mozda i duplo stariji od njega,a da to nije iz finansijskih ili nekih drugih materijalnih pobuda.Da li je takva veza,a la Bekvalceva,moguca a da je zasnovan samo na emocijama i medjusobnoj privlacnosti?
Da , jesam . Dozivela sam . Ne bash sa duplo starijim ali sa dosta starijim ...
:) :(

zar i ti :cry:

kosmopolit:
sunchica:
smiley:
Zanima me da li postoji neko ko je doziveo da bude sa nekim ko je mozda i duplo stariji od njega,a da to nije iz finansijskih ili nekih drugih materijalnih pobuda.Da li je takva veza,a la Bekvalceva,moguca a da je zasnovan samo na emocijama i medjusobnoj privlacnosti?
Da , jesam . Dozivela sam . Ne bash sa duplo starijim ali sa dosta starijim ...
:) :(

zar i ti :cry:
Nemoj da si tuzan . Ljubi te sunce :)

šta ja znam najstariji tip je bio od mene stariji 11 god ali tada to i nije bilo strašno kad je meni bilo 20... moram reči da i nije bila loša veza 8) ... to mi je bila i jedina tako ekstremna razlika samo tip u 31-oj nije baš ni star jel tako... a inače ne palim se nešto na starije bar ne mnogoooo starije (PS: nemam želuca zato, sorry'te na iskrenosti :roll:)

Ne,nisi smorila,bar ne mene(koju ova tematika muci u zadnje vreme)desava mi se bas to,da pored veze sa skoro vrsnjakom budem u prilici i da vreme provodim sa nekim mnogo starijim od mene.Mozda i ja uvidjam da je to skoro nemoguce pa samo zelim od nekog da i to cujem...U velikoj sam dilemi nastaviti ili ne...[/quote]

a zasto te muchi, da li ej on neka vrsta bliske osobe? sta hoces od tog odnosa? a s druge strane ako ti to prija zasto hoces da izbegnes, mozes da prekines ako stvari krenu naopako? sta je sa vrsnjakom sta bi bilo da on zna.. ? sta ti dodjes tom starijem tipu, onako usput ili ima jos nekog... sta ti ocekujesh tu... kako taj vas odnos utice na tvoj odnos sa vrsnjakom.

Back