Veza muzike i psiho osobina

maxaro

Početnik
Poruka
7
Interesuje me :confused: sta mislite o vezi muzike sa crtama licnosti... Kakva si licnost i sta te nosi kod mjuze? Da li melodija uopste ima veze sa raspolozenjem i da li uopste to ima neke veze.
Radim na nekom KORISNICKOMUZIKOTERAPIJSKOM softveru pa... ono... ko sta zna o tome?
:lol: maxaro boyanez

Ovo mi lici na pokusaj da se mi narodnjaci proglasimo psihopatama i poremecenim licnosatima.

Folk muziku ( sto hevy folk sto meinstrim folk ) slusa barem 50% srbije. Tako da je malo teze moguce da ovde svako drugi bude lud. Inace poznajem ljude koji recimo slusasiu metal i na njima nisam primetio da su poludeli zbig toga.

Autobus 88:
Ovo mi lici na pokusaj da se mi narodnjaci proglasimo psihopatama i poremecenim licnosatima.

Folk muziku ( sto hevy folk sto meinstrim folk ) slusa barem 50% srbije. Tako da je malo teze moguce da ovde svako drugi bude lud. Inace poznajem ljude koji recimo slusasiu metal i na njima nisam primetio da su poludeli zbig toga.
Ne, necemo vas proglasiti "licno satima" (licno se pise odvojeno, a umesto sata mogao si upotrebiti i rec "casovnik")...da vidimo daljeeee....
HEVY FOLK & MEIN(samo da precizno prepisem)STRIM FOLK !? eee moja Srbijo.... (pardon, srbijo)mada dobro je makar i to "hevy" i "meinstrim"....
...a oni koji "slusasiu" metal sigurno nisu poludeli zbog "tiga"....
Dakle, eto odgovora na pitanje "Kakva je veza muzike i psiho osobina?" - DIREKTNA!
Kvalitetnija muzika, psihicki ocuvaniji covek.
Ocajnija muzika - pa...videli ste na primeru...
micim....

Dont_Break_The_Oath:
Samo preslusaj najbolji album ikada snimljen: Don't Break The Oath od Mercyful Fate, pa ce ti biti jasno kako muzika utice na mene. Samo sto moja The Oath nije posvecena Satani kao sto je to slucaj kod Petersena i kompanije.
Pa da... tvoja je posvecena metalu... i sumnjam da cesh je ikada prekirshiti.

Nego... ''Don't Break the Oath'' zaista jeste dobar album.

Back