Veza između emocija i veličine testisa kod muškaraca

Dakle obzirom da mi je @Sensei skoro pa uzor u otvaranju tema specificnne tematike evo nesto i od mene :lol:

Dakle rijec je o korelaciji između emocija i veličine testisa kod muškaraca sto je detaljnije opisano na linku https://net.hr/magazin/brak-veze/ak...-u-braku-8efe683a-c273-11ed-9a41-7a2310d733b1

znaci, nisam obracala paznju na navedenu korelaciju ali evo bacam se na istrazivanje i za koju godinicu javim rezultate :aha:
Dobro su napisali, velika jaja proizvode puno sperme i treba ih cesce prazniti.

Prilozi

• 2F56C2D1-7C52-4C3A-85DA-2C33B5E443D2.jpeg
    2F56C2D1-7C52-4C3A-85DA-2C33B5E443D2.jpeg
    120,6 KB · Pregleda: 5
Dakle obzirom da mi je @Sensei skoro pa uzor u otvaranju tema specificnne tematike evo nesto i od mene :lol:

Dakle rijec je o korelaciji između emocija i veličine testisa kod muškaraca sto je detaljnije opisano na linku https://net.hr/magazin/brak-veze/ak...-u-braku-8efe683a-c273-11ed-9a41-7a2310d733b1

znaci, nisam obracala paznju na navedenu korelaciju ali evo bacam se na istrazivanje i za koju godinicu javim rezultate :aha:

Kad sam videla temu pomislila sam: "Onaj Sinnke stvarno nema meru..", kad ono Mačka :eek:

Ne postoji univerzalni odgovor na ovo pitanje jer su želje i potrebe ljudi različite i individualne. Neki muškarci mogu imati želju da ih žena hrani, dok drugi nemaju.
Činjenica da muškarci uživaju u hrani i da vole ukusna jela nije povezana sa njihovom željom da ih žena hrani. Nekima je možda važno da ih žena hrani jer to može da simbolizuje brigu i pažnju, dok drugi možda radije pripremaju hranu sami ili zajedno sa partnerom.
Slično tome, žene takođe imaju različite preferencije kada su u pitanju hrana i kuvanje. Neki možda vole da im njihov muškarac sprema hranu, dok drugi više vole da kuvaju zajedno ili sami sebi spremaju hranu.
Važno je damo stvoriti dinamiku u odnosima koji odgovaraju oba partnera. To može značiti zajedničko kuvanje, da se jedan partner brine o pripremi hrane ili naručivanje hrane izvan kuće. Važno je da se osećaju zadovoljno i ispunjeno u svojoj vezi

Back