Odzacar
Domaćin
- Poruka
- 3.623
nemama problem sa kilazom decenijama je ista. sto se frizidera tice, pun je hrane za kerove. jeo sam van kuce sinocdijetalno nema sta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
nemama problem sa kilazom decenijama je ista. sto se frizidera tice, pun je hrane za kerove. jeo sam van kuce sinocdijetalno nema sta
Dobro su napisali, velika jaja proizvode puno sperme i treba ih cesce prazniti.Dakle obzirom da mi je @Sensei skoro pa uzor u otvaranju tema specificnne tematike evo nesto i od mene
Dakle rijec je o korelaciji između emocija i veličine testisa kod muškaraca sto je detaljnije opisano na linku https://net.hr/magazin/brak-veze/ak...-u-braku-8efe683a-c273-11ed-9a41-7a2310d733b1
znaci, nisam obracala paznju na navedenu korelaciju ali evo bacam se na istrazivanje i za koju godinicu javim rezultate![]()
Mačka ti ćapila temu.Dobro su napisali, velika jaja proizvode puno sperme i treba ih cesce prazniti.
Samo po pivkanu mivkanuskroz sam potisten
emocije mi se brkaju
levo yaye mi je u precniku veze za 4.5mm od desnog, subler ne laze.
sta da radim![]()
skroz sam potisten
emocije mi se brkaju
sta da radim![]()
Dakle obzirom da mi je @Sensei skoro pa uzor u otvaranju tema specificnne tematike evo nesto i od mene
Dakle rijec je o korelaciji između emocija i veličine testisa kod muškaraca sto je detaljnije opisano na linku https://net.hr/magazin/brak-veze/ak...-u-braku-8efe683a-c273-11ed-9a41-7a2310d733b1
znaci, nisam obracala paznju na navedenu korelaciju ali evo bacam se na istrazivanje i za koju godinicu javim rezultate![]()
ja to pisem za one koji mjere teme, ovi pristojni forumasi kad vide naslov i ne ulazeKad sam videla temu pomislila sam: "Onaj Sinnke stvarno nema meru..", kad ono Mačka![]()
ja to pisem za one koji mjere teme, ovi pristojni forumasi kad vide naslov i ne ulaze![]()
a ti merio inspirisan temom sa nekog tamo foruma... zlatna medaljaskroz sam potisten
emocije mi se brkaju
sta da radim![]()
lili se oblizivala pa utekla da je ne vidU\\\U suštini LjiS je ozloglašeni pdf, a ovo je perverzna tema... odoh dok me neko nije video![]()