Veza, brak

Pa ne vidim da neko biva izbacen kada koristi reci na pr svastoheb? Sta mislis zasto je to tako?
Bilo lepo na vikendici? Jedva cekam prolepsanje, planiram i ja u prirodu.
Lepše zvuči svaštoheb. Ko recimo lopov i počinilac krivičnog djela.

Bilo je fino. Jedan pljusak doduše od 20 ak min. Ima se nastresnica pa prija gledati vani dok lije...
Opuštencija. Bio i unuk.

Lepše zvuči svaštoheb. Ko recimo lopov i počinilac krivičnog djela.

Bilo je fino. Jedan pljusak doduše od 20 ak min. Ima se nastresnica pa prija gledati vani dok lije...
Opuštencija. Bio i unuk.
Nego sta. Odmor, kafe, pogled napolje, nadstresica. Jaoo evo vec neko duze vreme planiram jednu letnju kuhinju - dugorocniji plan...Jedva cekam brate.

Nego sta. Odmor, kafe, pogled napolje, nadstresica. Jaoo evo vec neko duze vreme planiram jednu letnju kuhinju - dugorocniji plan...Jedva cekam brate.
E to smo napravili inače smo u kuću trčali kad lije... Sad je extra nastresnica prostrana nas nako, ko bašta od kafića... Pa tu svi lepo malo price, ono pljušti a nas baš briga, nismo u zatvorenom a lepo nam... Samo naprijed i učini je po svom cefu

Brate, sve vise i vise mi se svidjas ovako kao licnost i pojava. Mislim da cu se vise druziti sa tobom. Ladovina, ostvaren, vikendice, otvorenog uma, plemenit, drzi do sebe ume i da ujeda...

Brate, sve vise i vise mi se svidjas ovako kao licnost i pojava. Mislim da cu se vise druziti sa tobom. Ladovina, ostvaren, vikendice, otvorenog uma, plemenit, drzi do sebe ume i da ujeda...
Ma ne bi ujedo nikog ako krene istinom. Nisam majku mu baš zatupan, normalno da smo svi ljudi, oženjeni ne oženjeni, razvedeni, samci. Svi moraju da žive svi imaju potrebe.
Kad je covjek iskren meni ne bitno jel bogat il nije... Tako i u vezama prije cijenim iskrenost i otvorenu kombinacija no upakovanost

Ma ne bi ujedo nikog ako krene istinom. Nisam majku mu baš zatupan, normalno da smo svi ljudi, oženjeni ne oženjeni, razvedeni, samci. Svi moraju da žive svi imaju potrebe.
Kad je covjek iskren meni ne bitno jel bogat il nije... Tako i u vezama prije cijenim iskrenost i otvorenu kombinacija no upakovanost
Pa brate, hebem mu misa. Jel tako ili nije. Godinama se ganjam ovde da dokazem ocigledno. E bre. Penziju cu dobiti.

Pa brate, hebem mu misa. Jel tako ili nije. Godinama se ganjam ovde da dokazem ocigledno. E bre. Penziju cu dobiti.
Pa je tako.

I kombinacije su ok, nekad ebat ga mora se, i zdravstveno, što bi rekli ispusti se fitilj...
I one su ok, ako su ozbiljne, otvorene iskrene.
Inace ebes brakove, današnje, pucaju ko sav na čarapi...sto pokazuje, kolko je iskrenosti bilo u razvojnom putu njihove veze.... Jedno se priča a ono....

Pa je tako.

I kombinacije su ok, nekad ebat ga mora se, i zdravstveno, što bi rekli ispusti se fitilj...
I one su ok, ako su ozbiljne, otvorene iskrene.
Inace ebes brakove, današnje, pucaju ko sav na čarapi...sto pokazuje, kolko je iskrenosti bilo u razvojnom putu njihove veze.... Jedno se priča a ono....
Tako je.
A kad razmislis i to bilosko hebanje.. Nije. I tu se spajas sa osobom. Intima cista. Gde ces bolje. Ok, hajde brak, ozb veze, ima to svoje cari u partnerstvu i zajednickim ciljevima. Deca! Super! Ali za to treba faktora i da se desi. Ne moze to tek tako: e nema pike, ako me ne udas. Ma ha, kako ne. Cek danotrcim do opstine.
Mogu da zamislim taj odnos. Godine i godine trpljenja i zbunjenja, sto fizickog, sto emocuonalnog. Hoce da je dohvati a ona ga zgrli i poljubi ga. Jel me voulis? Natalozi dole, postane ko neka teta na lekovima. Samo s vremena na vreme izleti jedno "ha" van konteksta i vremena u drustvom.
Pero jel ti dobro, sta to bi?
Dobro mi je, naspi jos jednu casicu.

Tako je.
A kad razmislis i to bilosko hebanje.. Nije. I tu se spajas sa osobom. Intima cista. Gde ces bolje. Ok, hajde brak, ozb veze, ima to svoje cari u partnerstvu i zajednickim ciljevima. Deca! Super! Ali za to treba faktora i da se desi. Ne moze to tek tako: e nema pike, ako me ne udas. Ma ha, kako ne. Cek danotrcim do opstine.
Mogu da zamislim taj odnos. Godine i godine trpljenja i zbunjenja, sto fizickog, sto emocuonalnog. Hoce da je dohvati a ona ga zgrli i poljubi ga. Jel me voulis? Natalozi dole, postane ko neka teta na lekovima. Samo s vremena na vreme izleti jedno "ha" van konteksta i vremena u drustvom.
Pero jel ti dobro, sta to bi?
Dobro mi je, naspi jos jednu casicu.
Ja sam se od 17te zabavljao snjom s nepunih 18 predjosmo most jel... U 23 oj sam se snjom oženio.

Do braka i ne može da ide opa cupa... Što je brzo to je i kuso... Upoznajte se dobro. Onda vidi da li su rijeci samo prazne ili su tu DJELA... Tj sve što krasi i podstiče te da se zblizis s nekim na višem nivou i da bi s njim želio deliti čitav život...
Nekom to traje kraće a neko se teže ispoljava iskazuje otvara...

Juče sam slikao i hteo sam juce poslati ali beše preveliki format.

Evo sad jedna. Ne vidi se dijete, samo djecija kolica, da ne ispane kako djecu prikazujem. On je bio kod bake u krilu...

Prilozi

• IMG_20230611_145026.jpg
    IMG_20230611_145026.jpg
    144,8 KB · Pregleda: 9
Vikendica, opustanje, nego sta. Nego..sredi taj rljug malo vojnice! :) Daj mu jos zelenila, cveca okolo?
Ej ima s ove druge strane kolko oćeš, a i na nastresnici tj pod njom gore u vrhu vise saksijetine sa cvećem... Žena je to instrukcijama rukovodila... Slikacu drugi put, sad bi se video i unuk pa neću fotku...

Bilo nas podosta mama moja žena djeca unuk kumovi prija...

Ej ima s ove druge strane kolko oćeš, a i na nastresnici tj pod njom gore u vrhu vise saksijetine sa cvećem... Žena je to instrukcijama rukovodila... Slikacu drugi put, sad bi se video i unuk pa neću fotku...

Bilo nas podosta mama moja žena djeca unuk kumovi prija...
Samo oaza. Sto sam stariji samo mi je bitan ambijent. ne mogu ni u kafic u bastu da sednem ako nema neka fontanica, cvece, zelenilo. One fore pod satrom? kouka koula reklame? ma bjazi.

Back