Veza, brak

Ja nesto sve cesce vidim parole okolo u fazonu: onli sirius rilejshnships, pa se pitam. Jer mi cudno skroz. Ali nije ni to pitanje. Vec pitanje je da li moze da se udje u odnos sa nekim gde se na startu uspostavlja to, da od toga nece biti ozb veze ili braka. Dakle lepi momenti, uzivanje i to je to.
Može što da ne? Za takav odnos najbolje bi bilo to izdefinisati na startu,da ne bi bilo komplikacija ili prevelikih očekivanja. Nađe se neka kojoj takav odnos/angažman iz nekog razloga odgovara.

Poslednja izmena:
nikad nisam planirao brak u napred :>P
To mi islo prirodno :>P
Evo kako sa zenom: ona me drzi za ruku i setamo, pita spontatno: oces da se vencamo? Bez imalo razmisljanja rekoh: hocemo :>p
Kod mene je bilo slično. Nikad nisam unaprijed razmišljala e,vrijeme je za brak. Veza,koja je tekla prirodno i na kafi spontano se dogodila prosidba.

Bilo je prije toga veza,nekih baš lijepih koje se nisu završile slavno,bilo je i patnje,pa se nosiš sa tim dok ne prođe. Sva ta iskustva nas izgrađuju. Najbolje na to gledati da to je nešto kroz šta smo morali da prođemo. Jer na kraju svako dobije što zaslužuje,što mu je suđeno. :)

Gde mi pričamo o lekovima ? To sti ti misliš da je život priveden i da već stojimo pred grobljem i čekamo termin to je tvoj vid naših godina

Ipak trebaš se zamisliti zašto samo površinski možeš funkcionisati i nemaš kondiciju da jednu vezu privedes kraju to jeste zajedništvu na duge staze!

Da oprostis i murcu vrijeme prolazi
Sto s to iznervirala?

Može što da ne? Za takav odnos najbolje bi bilo to izdefinisati na startu,da ne bi bilo komplikacija ili prevelikih očekivanja. Nađe se neka kojoj takav odnos/angažman iz nekog razloga odgovara.
Pa to. Zar nije to super, nego se usunjavati nekome u zivot, smarati ga zajednickim prijateljima, zajednickim zivotom, plete mrezu okolo, a ovamo: ee, sto bezis od obaveza? nikad se ne zna, mozda iz ovoga nesto izrodi. Hahaha

Ili praviti nekakav bezbedan, sterilan, tabor oko sebe. Savet za pogodne mladozenje, i ko se ne uklapa u sliku odmah rusi reputaciju.
PS: pozdrav za sve visokooktanske udavace na forumu? Kako se provodite na ljisu?

Elem
Provalio sam da na Tinderu, cim zenske pocnu da oblace tanke dzempercice i slikaju se u ratanu sa soljicom caja u ruci, iza nje neka smirujica atmosfera u vidu uredjene terasice sa puno zelenisa, ili pored neke reke u sumi, da to znaci da traze long therm relationship aka udajem se i frka mi i budi ozbiljan inace cu se naduvati i eksplodirati.

Ljudi se bre vise uopste i ne druze a kamoli da planiraju neke veze i brakove...istroseni i pokoseni svojim zivotnim pricama...
Kad ste poslednji put izasli onako za sve pare sa nekim ko vam ne izaziva knedlu u grlu
i sa kim nemate dramske pauze u razgovoru?

Ljudi se bre vise uopste i ne druze a kamoli da planiraju neke veze i brakove...istroseni i pokoseni svojim zivotnim pricama...
Kad ste poslednji put izasli onako za sve pare sa nekim ko vam ne izaziva knedlu u grlu
i sa kim nemate dramske pauze u razgovoru?
Izađem ja sa kolegama na Dumav u vikendicu ali to bude muško dtuštvo. Mlađi nemaju veze, stariji razvedenii ili ne vode žene. Ali bude ok, riblja čorba, gulaš, roštilj, alkohol, vutra ko voli. Ali, ti nisi to pitala, jelte. 😃

Back