Veza, brak

Ponekad da
Volim taj osećaj da ženi pružam podršku i praktičnu pomoć
Nekako to me napaljuje a i to pali mnoge ženske
Ne bih to radio proračunato već ako osećam da ona to prima
Ahaaa kink. Kapiram. Cool. Sad da ne zalazim ako je isuvise intimno. Jel full submissive ili ono lajt fazon, moderan muskarac, skuva pospremi i to?

Зар то није ствар васпитања.
Као што код себе склониш за собом тако ћеш се и код партнера окренути за собом, мислим ја поспреним за собом и у хотелу.
Ако некога поштујеш, ако сте пар третираћеш његово као и своје. Мени је нормално да ме он поштеди мајстора и уради оно што уме као што је мени нормално да спремим клопу ако код њега позовемо пријатеље. Заједно ћемо распремити.
То где се вага- ја теби, ти мени није ни О од опуштеног односа.

Ahaaa kink. Kapiram. Cool. Sad da ne zalazim ako je isuvise intimno. Jel full submissive ili ono lajt fazon, moderan muskarac, skuva pospremi i to?
Ne razumem se u te terminologije
Mislim da sam skroz klasičan

Ali se ja osećam muževnije ako ona može na mene da se osloni u tako nekim potrebama (ne da me iskorišćava ili cima ko kurira ili roba)

Ne znam dal sam jasan

Ne razumem se u te terminologije
Mislim da sam skroz klasičan

Ali se ja osećam muzevnije ako ona može na mene da se osloni u tako nekim potrebama (ne da me iskorišćava ili cima ko kurira ili roba)

Ne znam dal sam jasan
Ne bih to mogao.
Vise volim odvojeno. Nekako se neminovno svede sve to na cesce uzurpiranje necijeg privatnog prostora.
Kao kada bi mi drugarica ulazila u gajbu i spremala klopu i vadila ves iz masine.
I bio bi trip da se uvlacimo ipak u vezu. Cak to i kapiram kao jedan od nacina da se uvlacis u vezu. Kao i zajednicki prijatelji. Sto? Ti imas svoje, ja moje, sto to da povezujemo?

Ne bih to mogao.
Vise volim odvojeno. Nekako se neminovno svede sve to na cesce uzurpiranje necijeg privatnog prostora.
Kao kada bi mi drugarica ulazila u gajbu i spremala klopu i vadila ves iz masine.
I bio bi trip da se uvlacimo ipak u vezu. Cak to i kapiram kao jedan od nacina da se uvlacis u vezu. Kao i zajednicki prijatelji. Sto? Ti imas svoje, ja moje, sto to da povezujemo?
Dobro
Pričamo
Ovo što ti navodiš, to su tvoje potrebe. Tvoja priroda i to je sasvim legitimno.
Čovek mora da sebi prizna šta želi i šta mu prija.
Onda je sve jednostavnije.

Kolko god da bežim od toga i ne volim što sam fakin emotivan, jbg jesam... imam potrebu da pružam ljubav i zaštitu i podršku.

Dobro
Pričamo
Ovo što ti navodiš, to su tvoje potrebe. Tvoja priroda i to je sasvim legitimno.
Čovek mora da sebi prizna šta želi i šta mu prija.
Onda je sve jednostavnije.

Kolko god da bežim od toga i ne volim što sam fakin emotivan, jbg jesam... imam potrebu da pružam ljubav i zaštitu i podršku.
Ma ok je to, ne sudim. Daleko od toga, cak mislim da je to sasvim normalna karakteristika. Nisi ti nista rekao lose ako si rekao da si emotivan. Svi smo koji nismo sociopate.
Poenta je ovde racionalnog.
Dakle ako racionalno odlucis da ne zelis ozb vezu... Koje se to onda granice ipak moraju postaviti, jer u protivnom se otvara prostor ka ozb vezi.
Ja bih na pr to pretvorio bas u fetis. U tom slucaju rekao bih joj: e slusaj, postujemo svako svoj prostor i zivot, ali ja se jednostavno osetim muzevno i napaljeno kada to i to, sta kazes da se igramo, bez krajnjih namera, osim da nam je to uzbudljivo. A i... Imas cistu gajbu i izmazen vrat.

Ma ok je to, ne sudim. Daleko od toga, cak mislim da je to sasvim normalna karakteristika. Nisi ti nista rekao lose ako si rekao da si emotivan. Svi smo koji nismo sociopate.
Poenta je ovde racionalnog.
Dakle ako racionalno odlucis da ne zelis ozb vezu... Koje se to onda granice ipak moraju postaviti, jer u protivnom se otvara prostor ka ozb vezi.
Ja bih na pr to pretvorio bas u fetis. U tom slucaju rekao bih joj: e slusaj, postujemo svako svoj prostor i zivot, ali ja se jednostavno osetim muzevno i napaljeno kada to i to, sta kazes da se igramo, bez krajnjih namera, osim da nam je to uzbudljivo. A i... Imas cistu gajbu i izmazen vrat.
Znam da ne sudiš.
Ne brini. Najzad jedna normalna diskusija toliko ne nalik krstaričkom proseku :hahaha:

Sad mi je jasnije o čemu govorimo.

Nisam siguran koliko bih mogao racionalno da držim pod kontrolom,tačnije kolko bih mogao vezu da držim pod kontrolom racionalnog (jer me to pre svega ne pali).

Znači... padam u vezu izgleda

Znam da ne sudiš.
Ne brini. Najzad jedna normalna diskusija toliko ne nalik krstaričkom proseku :hahaha:

Sad mi je jasnije o čemu govorimo.

Nisam siguran koliko bih mogao racionalno da držim pod kontrolom,tačnije kolko bih mogao vezu da držim pod kontrolom racionalnog (jer me to pre svega ne pali).

Znači... padam u vezu izgleda
Pa...

Pa i bolje i to nego pravac 40 plus kanal i tamo o lekovima za pritisak i zagrobnim mestima.

Gde mi pričamo o lekovima ? To sti ti misliš da je život priveden i da već stojimo pred grobljem i čekamo termin to je tvoj vid naših godina

Ipak trebaš se zamisliti zašto samo površinski možeš funkcionisati i nemaš kondiciju da jednu vezu privedes kraju to jeste zajedništvu na duge staze!

Da oprostis i murcu vrijeme prolazi

Back