- Poruka
- 64.596
Mora li svaki odnos da se uspostavlja s krajnjom namerom ozbiljne veze, braka i sta vec?
Ima li odnosa koji su eto: Lepo nam, uzivamo, rekreacija?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nikad nisam planirao brak u napred :>PMora li svaki odnos da se uspostavlja s krajnjom namerom ozbiljne veze, braka i sta vec?
Ја мислим да је темељ сваког односа - лепо нам, уживамо, реакцијаMora li svaki odnos da se uspostavlja s krajnjom namerom ozbiljne veze, braka i sta vec?
Vise manje svi trazimo ozbiljnu vezu pa do braka,ali lepo bi bilo nesto i neplanski da se desiMora li svaki odnos da se uspostavlja s krajnjom namerom ozbiljne veze, braka i sta vec?
I rekao si da? Aww to je kjut.nikad nisam planirao brak u napred :>P
To mi islo prirodno :>P
Evo kako sa zenom: ona me drzi za ruku i setamo, pita spontatno: oces da se vencamo? Bez imalo razmisljanja rekoh: hocemo :>p
Ja nesto sve cesce vidim parole okolo u fazonu: onli sirius rilejshnships, pa se pitam. Jer mi cudno skroz. Ali nije ni to pitanje. Vec pitanje je da li moze da se udje u odnos sa nekim gde se na startu uspostavlja to, da od toga nece biti ozb veze ili braka. Dakle lepi momenti, uzivanje i to je to.Ја мислим да је темељ сваког односа - лепо нам, уживамо, реакција
На основу тога ти се касније све више вежеш и упознајеш са особом. Тада схватиш да сте се сродили и почиње веза
Него људи данас прескачу 15 корака и зато везе пропадају
Из личног искуства кажем - најбоље и најдуже везе, бар из мојих година су оне кад се на крају најбољи другар и другарица.... Ваљда јер се баш добро упознају и вежу
Da sam rekao na svadbi :>PI rekao si da? Aww to je kjut.
Ne mozes nikada da znas unapred sta ce biti :>PJa nesto sve cesce vidim parole okolo u fazonu: onli sirius rilejshnships, pa se pitam. Jer mi cudno skroz. Ali nije ni to pitanje. Vec pitanje je da li moze da se udje u odnos sa nekim gde se na startu uspostavlja to, da od toga nece biti ozb veze ili braka. Dakle lepi momenti, uzivanje i to je to.
Kad je pravo onda ide prirodnonikad nisam planirao brak u napred :>P
To mi islo prirodno :>P
Evo kako sa zenom: ona me drzi za ruku i setamo, pita spontatno: oces da se vencamo? Bez imalo razmisljanja rekoh: hocemo :>p
To. Mani me s pricama ozb veze i brak zar ne? Smeta da bude lepo prosto. A plus na to. Sto mora da se svede na to?Ne verujem više u brak u moj slučaju
Ali verujem u vezu tipa "lepo nam je"
Kolko si brakova probao?Ne verujem više u brak u moj slučaju
Ali verujem u vezu tipa "lepo nam je"
Zasto pitas?Kolko si brakova probao?
Pa zvuci ko da je prosao nekoliko :>PZasto pitas?
JedanKolko si brakova probao?
Pusti to da ide spontano, bez planova.Jedan
I još ga nisam formalno okončao
A raspao se odavno (možda i pre sklapanja)
Ok je toPusti to da ide spontano, bez planova.
Може, тако лепи односи и постану озбиљни и трајни. Без притиска и унапред наметнутог правца.Ja nesto sve cesce vidim parole okolo u fazonu: onli sirius rilejshnships, pa se pitam. Jer mi cudno skroz. Ali nije ni to pitanje. Vec pitanje je da li moze da se udje u odnos sa nekim gde se na startu uspostavlja to, da od toga nece biti ozb veze ili braka. Dakle lepi momenti, uzivanje i to je to.