Veza, brak

Mora li svaki odnos da se uspostavlja s krajnjom namerom ozbiljne veze, braka i sta vec?
Ima li odnosa koji su eto: Lepo nam, uzivamo, rekreacija?
Ја мислим да је темељ сваког односа - лепо нам, уживамо, реакција

На основу тога ти се касније све више вежеш и упознајеш са особом. Тада схватиш да сте се сродили и почиње веза

Него људи данас прескачу 15 корака и зато везе пропадају

Из личног искуства кажем - најбоље и најдуже везе, бар из мојих година су оне кад се на крају најбољи другар и другарица.... Ваљда јер се баш добро упознају и вежу😊

Ја мислим да је темељ сваког односа - лепо нам, уживамо, реакција

На основу тога ти се касније све више вежеш и упознајеш са особом. Тада схватиш да сте се сродили и почиње веза

Него људи данас прескачу 15 корака и зато везе пропадају

Из личног искуства кажем - најбоље и најдуже везе, бар из мојих година су оне кад се на крају најбољи другар и другарица.... Ваљда јер се баш добро упознају и вежу😊
Ja nesto sve cesce vidim parole okolo u fazonu: onli sirius rilejshnships, pa se pitam. Jer mi cudno skroz. Ali nije ni to pitanje. Vec pitanje je da li moze da se udje u odnos sa nekim gde se na startu uspostavlja to, da od toga nece biti ozb veze ili braka. Dakle lepi momenti, uzivanje i to je to.

Ja nesto sve cesce vidim parole okolo u fazonu: onli sirius rilejshnships, pa se pitam. Jer mi cudno skroz. Ali nije ni to pitanje. Vec pitanje je da li moze da se udje u odnos sa nekim gde se na startu uspostavlja to, da od toga nece biti ozb veze ili braka. Dakle lepi momenti, uzivanje i to je to.
Ne mozes nikada da znas unapred sta ce biti :>P

Pusti to da ide spontano, bez planova.
Ok je to
Samo što svi učimo iskustvom

Ne verujem u brak u mom slučaju jer sve više uviđam da ja nisam za brak

Plus imam ogroman otpor prema uticajima sredine (čitaj tate i tako nekih likova) koji misle da znaju šta mi treba i kako i gde je greška bila u mom braku

Da popizdišš :)

Sve dok ne odeš far from the madding crowd (štono' reče naslov filma) nećeš znati ko si ni što si

Ni šta tebi treba

Bilo bi lepo tako neka veza
Super nam je u seksu
Komunikacija odlična, imamo poverenje

Kad joj trebam pozove me

Ponekad zajedno na put

Ono što sam već pričao, voleo bih da sam joj od koristi da joj usisam, opeglam, odem u kupovinu.

Kad je u žešćem teranju da ostavim sve i dođem i...

Milina

Може, тако лепи односи и постану озбиљни и трајни. Без притиска и унапред наметнутог правца.
Идемо па докле стигнемо.

Back