Veza bez sexa???

• Začetnik teme Začetnik teme Black AngelA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da li ostajati u vezi u kojoj skoro da i nema sexa ili je vrlo redak,ili vrlo los,a orgazam je misaona imenica-posto je decko skoro impotentan,ostati zbog ogromne ljubavi prema decku,a i zbog straha da ne bude previse povredjen i da mu muska sujeta ne bude ubijena??? PLEASE HELP

Ne znam,nekako sam ovih dana povrsan posebno danas pa procita topic : Vaza bez seksa! Pa promislih, nije vazno! Nego de ti malo decku daj vatre ili je mali gej,otvoren razgovor najbolje rjesava svari! :D

Da li ostajati u vezi u kojoj skoro da i nema sexa ili je vrlo redak,ili vrlo los,a orgazam je misaona imenica-posto je decko skoro impotentan,ostati zbog ogromne ljubavi prema decku,a i zbog straha da ne bude previse povredjen i da mu muska sujeta ne bude ubijena??? PLEASE HELP

Mlada zena, sa jacim libidom, to ne moze da podnese...
Los sex stvara nezdravu atmosferu, ljutnju, svadje, medjusobna okrivljivanja... prije ili kasnije to puca... nadam se da moze i da se prevazidje... ja nisam uspjela...
Sex je jako vazan dio veze... a onaj ko ima ozbiljnih problema sa tim, trebalo bi nekome da se obrati za savjet, sexologu, mogu da pomognu, valjda...

problem u komunikaciji
Southpark-kenny-942.gif

Back