Pipi Langstrumpf
Buduća legenda
- Poruka
- 31.793
Lepo. Ljubav nije rezervisana samo za mlade...ljubav nije samo a razmnozzavanje...osechanja ne stare, samo telo...nek su zzivi i zdravi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Francuska: Venčanje 97-godišnjakinje i 101-godišnjaka
Da li biste mogli sebe da zamislite u ljubavnickom odnosu vise od 50 god? I sta li ih je to navelo sad na brak?
Da li biste mogli sebe da zamislite u ljubavnickom odnosu vise od 50 god? I sta li ih je to navelo sad na brak?
Veli baba smeskajuci se-Ja jos mogu dignuti noge-Deda-Mogu i ja al ko ce nas **batiSve je to super, negooo... kad će dečica, možda je mlada trudna pa su "morali" da se venčaju zbog toga... hmmmmm
nisam htelaDa, ja se nadam da cu se jednog dana ubrajati medju njih...ali necu da spavam u istom krevetu....
Cista glupost, ali sad sam se setila kako ima onaj staracki miris....i setila sam se mog pokojnog dede....I Borg, hvala ti sto cu sad plakati....
ne znam meni nije bzv, cini mi se da to sto nam telo ostari (dobro ostari nam i mozak ali nekima definitivno ne tako srazmerno sa telom) nema veze toliko sa zeljma i potrebama da se sve nekako uredi i dovede na svoje mesto. meni je ovaj potez totalno qlNe.Bzvz mi..ako su toliko matori malo je besmisleno tada venchanje.
Ili ko mlad ili vechiti nezenja.
mogu.Da li biste mogli sebe da zamislite u ljubavnickom odnosu vise od 50 god? I sta li ih je to navelo sad na brak?