- Poruka
- 35.717
A možda i privuče neku aktivistkinju iz Greenpeace udruženjabar ce spasiti vockice
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A možda i privuče neku aktivistkinju iz Greenpeace udruženjabar ce spasiti vockice
dva u jednomA možda i privuče neku aktivistkinju iz Greenpeace udruženja
Gde da ga ponese ? ko će onda da čuva veverice ? Imaju ti grinpisovci uvek spreman šator za kampovanje i proteste, baciće ona sidro tudva u jednom
mita dodje kao kafa za poneti
Pa zato sam i rekla da je tako prerušen ko mamac za grinpisovkei jos se ona napali na njega jer ekoloski resava problem veverica
nece moci da je izbaci iz kuce kao tastu za bozicGde da ga ponese ? ko će onda da čuva veverice ? Imaju ti grinpisovci uvek spreman šator za kampovanje i proteste, baciće ona sidro tu
A ti učini čoveku, primi taštu na mesec dananece moci da je izbaci iz kuce kao tastu za bozic
cicijo..pa nisam za njih sadio
jos ces mu reci da treba i da podeli sa sirotinjom i beskucnicima.cicijo..
Veverica skuplja daleko veće zalihe nego što su joj potrebne. Nađi joj skrovište.ja mislim da jede jer je besna, ima ona hrane svud naokolo
neka podeli plodove sa Vericama što je tolika cicijabar ce spasiti vockice
Samo što sad jedu smokveja sam kao mali hranio veverice na kalemegdanu ..jele su mi iz ruke..
cuo sam da su se vratile i da ih opet ima.
uzmes dva oraha..pridjes drvecu gde ih ima i krenes da kuckas njima jedan o drugog, (orasi su u onoj ljusci/koti)Samo što sad jedu smokve
Isto tako i nju možeš da naučiš da hrani tebe.ja sam kao mali hranio veverice na kalemegdanu ..jele su mi iz ruke..
cuo sam da su se vratile i da ih opet ima.
Ja bih je pripitomilasrećem ih tu po dvorištu gde radim svakog dana
ali plašljive su
i veoma brze...
ne stigneš da se okreneš u njenom pravcu a ona već zbrisala
i slažu LegoU moje vreme su veverice volele lešnike, orahe. Danas jedu smokve a za koju godinu će jesti čia semenke i ovsene kaše
ko bre odobrava teme u kojima se preti ubijanjem zivog bica???Imam vevericu što živi tu negde u dvorištu i počela je da mi jede voće. Prvo kajsije pa smokve pa jabuke... Napravila mi je štetu neviđenu. A dodje i samo gricne i baci.
Pogledajte prilog 1597078
Ja ću to da ubijem iz vazdušne puške ako mi neko ne da neki drugi savet da se rešim bede.
Da... To je bilo pre... sad slažu puzzle I to one od 1000 delovai slažu Lego