Veterani iz RS organizuju služenje vojnog roka građana BiH u Srbiji

Jok.
Imas glave i imas glave. nekima je dovoljno reci jednom da razumeju. Nekima ne ide pa ne ide.

neki opet nemaju stav, ali im slatko da sa njim bilo ko prica jer su se svojim identicnim politickim fantazijama popeli svim na vrh glave. na to dodas lazljivu garnituru politicara koji ce svakog prodati i imas zatvoreni krug.

uzivajte jos u bih ovakvoj i podelama. nece dugo biti. zivi bili i videli da cete se bratimiti.
Pa kad ti to tako netendenciozno, nepristrasno objasniš, nema nam druge nego da se Srbi vole sa Bošnjama a mrze sa drugim Srbima...
Čoveče, ni u ludaji ne možeš naći one sa takvim idejama... :lol:

Mozda ga nece uopste biti kao sto ga nema u Srbiji a niti ce ga ni biti.

Rekoh, koska namerno bacena da se ne vidi sta se sprema. Nema Velike Srbije. Utopija koju serviraju radikali je samo za one bez mozga.
Ne, ne razumiješ me, nisam bio najjasniji.

Vidi, više nema srpskog problema i srpskog pitanja, sada su Bošnjaci problem, u tome je caka.
Po prvi put mi ne moramo da se branimo već samo da ćutimo. Sada su oni natjerani na dogovor, do sada ga nisu željeli zbog visokog predstavnika koji je Srbe slao na sud.

Jok.
Imas glave i imas glave. nekima je dovoljno reci jednom da razumeju. Nekima ne ide pa ne ide.

neki opet nemaju stav, ali im slatko da sa njim bilo ko prica jer su se svojim identicnim politickim fantazijama popeli svima na vrh glave. na to dodas lazljivu garnituru politicara koji ce svakog prodati i imas zatvoreni krug.

uzivajte jos u bih ovakvoj i podelama. nece dugo biti. zivi bili i videli da cete se bratimiti.
naravno da nece dugo biti..samo da papa aminuje treci entitet..

Zapad je zapravo odlučio da više ne podržava Bošnjake, na šta je jedino Muhamed Filipović upozoravao. Rekao je "nakon Dejtona oni će od nas oprati ruke"

Uvijek je vidio dalje i jasnije od drugih, on je bio čovjek za dogovor. Bošnjacima nema opstanka bez Srba. To kaže i Mirnes Ajanović a to su prijereratni iskusni i učeni politički kadrovi reformista.
Ja bih njih otpisao, jednom zauvek. Prekardašili su.

Pa kad ti to tako netendenciozno, nepristrasno objasniš, nema nam druge nego da se Srbi vole sa Bošnjama a mrze sa drugim Srbima...
Čoveče, ni u ludaji ne možeš naći one sa takvim idejama... :lol:
Nema šanse da se mi Srbi međusobno mrzimo iako nisu bezznačajne snage koje nastoje da nas zavade.

Mi smo jedan narod, razdvojeni neprirodnim granicama i to nema dugoročno snagu da opstane. Braća se braći vraćaju.

Ja bih njih otpisao, jednom zauvek. Prekardašili su.
Znam jesu ali ipak....nije ni njihova istorija bila laka, nije da ih branim ali i Hrist oprašta pa bolje i to nego da se ponovo ubijamo.
Oni nemaju šansu bez nas da opstanu u ovakvoj nacističkoj Evropi, kaže Ajanović:
"Mnogi u Evropi imaju interes da mi nestanemo da nas presele i da tako opadne uticaj Erdogana ovde."

Znam jesu ali ipak....nije ni njihova istorija bila laka, nije da ih branim ali i Hrist oprašta pa bolje i to nego da se ponovo ubijamo.
Oni nemaju šansu bez nas da opstanu u ovakvoj nacističkoj Evropi, kaže Ajanović:
"Mnogi u Evropi imaju interes da mi nestanemo da nas presele i da tako opadne uticaj Erdogana ovde."
Pa mrze nas patološki. Do poslednjeg sekunda su koristili Šmita i zapad protiv nas, ne misleći da se to može preokrenuti. Sad bi da budemo braća, ali opet tako da bude po njihovom. Nenormalni i pokvareni. Ne treba im oprostiiti. Oni nama ne bi. Niti bi iz tog oproštaja naučili da se sledeći put ne udružuju sa kim god protiv nas.

Pa mrze nas patološki. Do poslednjeg sekunda su koristili Šmita i zapad protiv nas, ne misleći da se to može preokrenuti. Sad bi da budemo braća, ali opet tako da bude po njihovom. Nenormalni i pokvareni. Ne treba im oprostiiti. Oni nama ne bi. Niti bi iz tog oproštaja naučili da se sledeći put ne udružuju sa kim god protiv nas.
Znam, u pravu si ali šta da radimo? On bez nas ne mogu opstati jer imaju samo 23% BiH. Kuda će se kretati? Gdje će kupovati brašno, ulje, šećer i so? Životne namirnice i ostalo?

Evo vidi, imaju oni i razumnih ljudi, ovaj Đulić kaže

Osmanlije su uništile BiH, ubile našeg kralja i oduzele Bosni državu.

Znam, u pravu si ali šta da radimo? On bez nas ne mogu opstati jer imaju samo 23% BiH. Kuda će se kretati? Gdje će kupovati brašno, ulje, šećer i so? Životne namirnice i ostalo?

Evo vidi, imaju oni i razumnih ljudi, ovaj Đulić kaže

Osmanlije su uništile BiH, ubile našeg kralja i oduzele Bosni državu.

Pa ne možemo ljutu guju prisojkinju u nedrima držati, jer bez nas ne može opstati.
A brašno neka kupuju kod nas ili kod koga vać žele. Kao da je razdruženje prepreka za trgovinu.

Pojedina udruženja vojnih veterana iz Republike Srpske uključena su u aktivnosti organizovanja služenja vojnog roka građana Bosne i Hercegovine iz entiteta RS u Vojsci Srbije, saznaje Klix.ba.

Pogledajte prilog 1899999
https://nova.rs/vesti/svet/klix-tvr...u-sluzenje-vojnog-roka-gradjana-bih-u-srbiji/

https://www.klix.ba/vijesti/bih/kli...vojnog-roka-drzavljana-bih-u-srbiji/260514105

Šta vi kažete na ovu informaciju izBosne? Da li ljudi koji žive i rade uBosni trebaju da služe vojni rok u Otadžbini?

Naravno da ne.

Mi smo se sasvim izgubili, godine ce biti potrebne da se posloze suvereniteti kako valja...

Nisu svi. Nekih 156,000 od 1,5 miliona ljudi iz RS, a od toga većina sa srpskim pasošem su već preseljeni u Srbiju ili su otišli preko. Teško da broj ljudi koji su ostali u BiH sa srpskim pasošem prelazi 50,000.
Чисто сумњам да толики број има двојно држављанство, вјероватно су то већином избјегла лица која живе у Србији, а задржали су и држављанство БиХ. Много је мање оних који живе у БиХ, а имају двојно држављанство

Чисто сумњам да толики број има двојно држављанство, вјероватно су то већином избјегла лица која живе у Србији, а задржали су и држављанство БиХ. Много је мање оних који живе у БиХ, а имају двојно држављанство
Realno,a kome i treba državljanstvo Srbije?

Back