Vetar duva lomi granje, nece niko da mi stane...

Jel imate nekih iskustva sa autostoperima odnosno autostoperkama? :) Ili ste vi stopirali nekad na putu pa ste uleteli u neki auto kome se lako obaraju sedista? :)

Ja sam se mogao provozati s jednom FULLL ribom koja mi je stala ali nije isla u mom pravcu, ko zna sta bi tu bilo...a mogao sam se provozati i s jednim Turcinom, kamiondzija... Jedva sam ga se otarasio!

Kad sam bila lakomislena klinka, ma neeece se nista desiti..srecom nije, no jednom smo drugarica i ja bukvalno izletele liku iz kola posto smo skapirale da nije sav svoj
Ne stajem nikom hebi ga ipak mi rizicno nemam pojma, a i volim da vozim sama odvrnem muziku i pevam na sav glas..

Jel imate nekih iskustva sa autostoperima odnosno autostoperkama? :) Ili ste vi stopirali nekad na putu pa ste uleteli u neki auto kome se lako obaraju sedista? :)

Ja sam se mogao provozati s jednom FULLL ribom koja mi je stala ali nije isla u mom pravcu, ko zna sta bi tu bilo...a mogao sam se provozati i s jednim Turcinom, kamiondzija... Jedva sam ga se otarasio!

priznaj da te moj kolega izdrndao kao svinja masan dzak :lol:
od sad stopiraj samo nase kamione, mi smo fini jer smo na putu samo po 5 do 10 dana
a turci biju i po mesec dana u kabini ;) i onda naravno jebbu takve naivne kao sto si ti :hahaha: :rotf:

priznaj da te moj kolega izdrndao kao svinja masan dzak :lol:
od sad stopiraj samo nase kamione, mi smo fini jer smo na putu samo po 5 do 10 dana
a turci biju i po mesec dana u kabini ;) i onda naravno jebbu takve naivne kao sto si ti :hahaha: :rotf:

ma nemoj mi reci, ti sad znas da li sam ja bio naivan il sam imao neku veliku muku... uopste nisam jebban, al kako ti kazes... mozes li ti kamiondzijo ispricati neku tvoju dogodovstinu sa autosoperkama/autostoperima ili samo znas da se nasladjujes drugima kao rendianka, veliki motordzija...

ma vidim ja da ti je balija rasturio sfinkter, tri dana ti duvala promaja kroz debelo crevo :hahaha:
svirala ti prknjacha ko chaura na vetar :rotf: :rotf: :hahaha:

@tema
ne vozim nikog ko mi ne pokaze tahograf tj. da vidim da mi je kolega
i onda ih obicno nateram da kuvaju kafu :lol: ispricamo se malo ko gde vozi, sta se koliko placa
i to je to. jednom vozio nekog paracinca od beograda do kolara, udavi me covek s pricom
o tome koji su prevaranti na onom hit radiu, zvao siroma za neku nagradnu igru pa ga otkinuli od racuna
a nisu ga ni ukljucili u program :lol: ebg, ima nas raznih ;)

ma vidim ja da ti je balija rasturio sfinkter, tri dana ti duvala promaja kroz debelo crevo :hahaha:
svirala ti prknjacha ko chaura na vetar :rotf: :rotf: :hahaha:

@tema
ne vozim nikog ko mi ne pokaze tahograf tj. da vidim da mi je kolega
i onda ih obicno nateram da kuvaju kafu :lol: ispricamo se malo ko gde vozi, sta se koliko placa
i to je to. jednom vozio nekog paracinca od beograda do kolara, udavi me covek s pricom
o tome koji su prevaranti na onom hit radiu, zvao siroma za neku nagradnu igru pa ga otkinuli od racuna
a nisu ga ni ukljucili u program :lol: ebg, ima nas raznih ;)

imas fore znaci, one, tipicno brdjanske... cccc :) balija...cccc... moja guza je netaknuta.
a jel vidis ti kakav si? shvatio si tog paracinca kao daveza, on ti prica i prica...a zeleo je covek samo da se komunikacija uspostavi, zeleo je da mu se otvoris... zeleo je mozda da stanete na nekoj pumpi a ti tako... muvao te pricom a ti tako...

U srednjoj školi, dakle devedesete i haos u GSB-u stopiranje je bilo redovno,
sećam se kad nam je Nele iz "pushenja" stao u Yugu:lol:,
drugarica zatvorila vrata i otišla, a ja bila na sedištu pozadi:lol:

Back