VestiOnline ставили фотографије србских глава и потписали их као Хрвате

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

SrBkinja_

Zainteresovan član
Poruka
416
92fda997-1.png


Не знам да ли је неко помислио да поред стандардних анти-србских медија још неко може да се укључи у најгоре блаћење србског народа. Право скрнављење србских жртава десило се данас на порталу новина под називом Вести (излазе у Франкфурту).
Не желим сада да улазим у анализу одговорности уредника, нити у анализу деловања Вести. Врло добро знамо да су те новине више пута преносиле спиновања Бете и сличних. На твитеру сам писао о њиховом фељтону о десничарима у Србији и Европи где су попљували све што је про-србско у Европи и што је патриотско у Србији.

Овај пут желим само широј јавности да скренем пажњу на најновију свињарију.
На порталу Вести (Vesti online) у тексту који је пренет од новинске агенције Бета, а који се бави суђењем за злочин у Ловасу, као фото илустрација стављене су фотографије србских глава. Тако су на изузетно увредљив начин србски мученици из времена рата у Босни Благоје Благојевић, Брана Ђурић и Ненад Петковић представљени као убијени Хрвати.

Морао сам да реагујем као човек, а не само као Србин. Посебно због породица тројице србских војника.
Да подсетим: Благоје Благојевић, Ненад Петковић и Бранислав Ђурић су са коњском запрегом, разносећи храну војницима ВРС на положајима, залутали на непријатељску територију, што је било кобно за њих.

Муџахедини су одсечене главе србских војника Благоја Благојевића, Бране Ђурића и Ненада Петковића ритуално показивали на тешањској кули, пред зградом МУП-а и пред капијом свог логора у Јабланици.

Због части коју очигледно многи немају, очекујем од србске јавности да осуди овакав поступак уредништва Vesti online.

Више ћу писати касније, сачекаћемо да са тог сајта уколоне узнемирујуће фотографије. Без обзира на то, нећемо заборавити овај чин лишен сваке части.

Горан Давидовић (26.06.2012)

mathauzenvesti-1.png


На слици се налазе мртви из логора Матхаузен. Изгледа да хоће Србе и за то да оптуже. Очигледно да НИЈЕ СЛУЧАЈНО!
Моји пратиоци на твитер налогу су реаговали, и промењена је фото илустрација, али ни ова није наивна. Размислите сами.

Поред тога, након многих протеста Срба које сам иницирао преко твитера, сајт Вести је укинуо све поруке на свом порталу. Толико о томе.
Горан Давидовић

Линк за вест и даље постоји, али је празан, тачније, вест је избрисана. Зашто?
http://www.vesti-online.com/Vesti/H...-pripadnika-bivse-JNA-i-formacije-Dusan-Silni

:think:
 
Линк за вест и даље постоји, али је празан, тачније, вест је избрисана. Зашто?
http://www.vesti-online.com/Vesti/H...-pripadnika-bivse-JNA-i-formacije-Dusan-Silni

:think:

Сигурно их је неко позвао и наје*о им се кеве па су хитно обрисали - ево нашао сам на једном другом линку...

Osuđeno 14 pripadnika bivše JNA i formacije Dušan Silni
26.06.2012 14:08 Izvor vesti: Vesti online
thumbnail.php


Odeljenje Višeg suda za ratne zločine osudilo je na ukupno 128 godina zatvora 14 pripadnika bivše JNA i paravojne formacije "Dušan Silni" zbog ubistva 70 hrvatskih civila u selu Lovas u Hrvatskoj 1991. godine.
Njih 14 osuđeno zbog ubistva 70 hrvatskih civila u selu Lovas u Hrvatskoj 1991. godine (foto:ilustracija)Pripadnici samovlasno uspostavljene lokalne vlasti Ljuban Devetak, Milan Devčić i Milan Radojčić osuđeni su na 20, 10 i 13 godina zatvora. Komandir stanice milicije Tovarnik Željko Krnjajić osuđen je na 10 godina zatvora. Bivši pripadnici JNA Miodrag Dimitrijević, Darko Perić, Radovan Vlajković i Radisav Josipović osuđeni su na 10, pet, pet i ...
Pročitajte čitavu vest na Vesti online
 
Ma to treba upasti u srednju skolu i minirati je, i traziti zauzvrat da sve televizije u Nemackoj prikazu film o stradanju Srba u Jasenovcu i u zadnjem ratu u okolini Srebrenice i Sarajevu u trajanju od tri sata. Kad ga prikazu, onda pustiti taoce. A posle toga opet uzeti neke taoce da se puste nasi iz zatvora.
 
Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top