aleksandarhakler1992
Domaćin
- Poruka
- 3.797
ovo nie vic,ovo je dogadjaj koji smo videli pre 7-8 godina na autobuskoj stanici.
vracajuci se iz skole,nas nekoliko smo sedeli na klupi u stanici.
u jednom trenutku je prosla starija zena - baba,sva iskrivljena i mrsava kao kostur,dugackog siljatog nosa,obukla crni mantil dugacak (ili kaput),a u ruci nosi ni manje ni vise nego - metlu.
i samo je prosla tako.
ne secam se sta je nosila na glavi,mozda je bio neki sesiric za potpuni ugodjaj
,ali ne secam se sad vec...
znaci mi smo - popadali !

da li je ona ikad cula ili videla kako izgleda vestica,ne znam...kontam da je baba otisla do pijace da kupi metlu,ali sve se to tako lepo poklopilo,da nemam reci.
to nikad necu da zaboravim...ajde smejte se sad i budite dobri pa mi dajte reputacije,cu dizrastem u strasnog forumasa. PHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHhahahaahahahaaaaH

vracajuci se iz skole,nas nekoliko smo sedeli na klupi u stanici.
u jednom trenutku je prosla starija zena - baba,sva iskrivljena i mrsava kao kostur,dugackog siljatog nosa,obukla crni mantil dugacak (ili kaput),a u ruci nosi ni manje ni vise nego - metlu.

ne secam se sta je nosila na glavi,mozda je bio neki sesiric za potpuni ugodjaj

znaci mi smo - popadali !

da li je ona ikad cula ili videla kako izgleda vestica,ne znam...kontam da je baba otisla do pijace da kupi metlu,ali sve se to tako lepo poklopilo,da nemam reci.
to nikad necu da zaboravim...ajde smejte se sad i budite dobri pa mi dajte reputacije,cu dizrastem u strasnog forumasa. PHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHhahahaahahahaaaaH

Poslednja izmena: