- Poruka
- 55.908
Da, ali takodje, lepo znamo i ti i ja na sta je mislio!![]()
Izgleda da ti ne znas

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, ali takodje, lepo znamo i ti i ja na sta je mislio!![]()

Dream on Marcuse.
Imas pravo na svoje misljenje, ali ono je pogresno.(da ne kazem nesto drugo)

Mislila sam za ono kap po kap...

dobro breaj` nek budu dve kapi.
![]()
Drago mi je da zivis u Srbiji![]()
Ne zivim, ali trenutno sam u Srbiji.![]()
ako si ti zadovoljan, a po osmehu izgleda da jesi, onda je ok.
inace komentar na neku vest je dobrodosao, ali mislim da rasprava ne bi bila korisna. ako procitam neku vest, i ako mi izgleda interesantna, ja je objavim. ako ona i drugima izgleda interesantna, oni otvore temu. ako se ne varam, skoro svaka treca-cetvrta vest je otvorena kao zasebna tema.

evo izvinjavam se i priznajem kosovo 

Sredstva MMF uplaćena na račun NBS
20. maj 2009. | 10:45 | Izvor: Tanjug
Beograd -- Ukupna sredstva prve tranše proširenog "stend baj" aranžmana sa MMF-om, u iznosu od oko 788 miliona evra ili 1,065 milijardi dolara, uplaćena su na račun NBS.
Guverner NBS Radovan Jelašić (Beta, arhiva)
Kako je saopštila NBS, do kraja ove godine Srbija će moći da povuče još dve tranše, tako da će u ovoj godini biti ukupno povučeno oko 2,15 milijardi evra ili 2,91 milijardu dolara.
Sredstva po osnovu proširenog "stend baj" aranžmana, koji je Međunarodni monetarni fond odobrio Srbiji 15. maja ove godine, u ukupnom iznosu od oko 2,94 milijarde evra ili oko 3,98 milijardi dolara, namenjena su isključivo jačanju deviznih rezervi NBS i održavanju makroekonomske stabilnosti.
Guverner NBS Radovan Jelašić izjavio je ranije da će se ta sredstva koristiti isključivo za jačanje deviznih rezervi, "da bi se na osnovu toga svima koji dođu sa dinarima i traže devize, dale devize" i obezbeđivanje makrofinansijske stabilnosti Srbije
kosovska policija blokiraće ulice kojima će proći bajden
Politika - Pre 4 sata
PRIŠTINA - Kosovska policija je najavila da će na nekoliko sati blokirati ulice u Prištini kojima je predviđeno da prođe kolona vozila s potpredsednikom SAD Džozefom Bajdenom.
U okviru mera za Bajdenovu sigurnost Kosovska policija je u saradnji s ambasadom SAD u Prištini i predstavnicima američkog državnog sekretarijata usvojila operativni plan kojim se predviđa blokada pojedinih ulica u kosovskom glavnom gradu.
Holandija spremna da popusti?
22. maj 2009. | 00:54 | Izvor: Blic
Beograd -- Evropska komisija će ovog leta, najverovatnije krajem juna, aktivirati prelazni sporazum sa Srbijom i dati zeleni signal za ukidanje viza, piše Blic.
Zastava EU (Beta)
"Holandija, koja je predstavljala najveću prepreku i razlog što su naše evrointegracije zapale u ćorsokak, odlučila je da malo omekša svoj stav jer je shvatila da već previše dugo insistira na samo jednoj stvari i da je u tome ostala usamljena", piše list pozivajući se na dobro obaveštene izvore iz Brisela.
Direktorka vladine Kancelarije za evropske integracije Milica Delević rekla je da, od trenutka deblokiranja prelaznog trgovinskog sporazuma autonomne trgovinske mere koje EU već duže primenjuje, a Srbija od ove godine, postaju ugovorna obaveza za zemlje članice EU.
"To bi u svakom slučaju bio korak više na našem putu ka kandidaturi. Stvorila bi se povoljnija situacija za podnošenje kandidature, a da li će to značiti i početak ratifikacije ostaje da se vidi", rekla je Delević.