Quantcast

ВЕСТИ ИЗ ПРОШЛОСТИ - ДРУГИ ДЕО

stanje
Ova tema je zatvorena zbog neaktivnosti. Molim objavite novu temu i pridružite se diskusiji.
ПОТЕРНИЦЕ - ПОГЛЕД ИЗ 19 ВЕКА

Како У92 незванично сазнаје србски националиста и терориста Карађорђе Петровић, звани Црни Ђорђе, се крије у пећинама Србије. За њим је већ подигнута турска потерница.

Злочинац Карађорђе, извршио је бројне злочине над турским јунацима у својој буни коју је сам изазвао и подстрекао, и Србија сада неће моћи да уђе у унију ПРОСПЕРИТЕТА, СВЕТЛОСТИ И РАЈА Османа Туркић-Шулц-Бернард, и постаје заточеник једног обичног терористе.

Врхунски турски паша је наредио да се изда потерница за терористом Црним Ђорђем у сарадњи са србским властима и ачићима против оваквих одметника даје се МИЛИОН ДОЛАРА У ТУРСКОМ ЗЛАТУ. И поред бројних припадника турске несаломиве војске Карађорђе Петровић је уз помоћ својих сабораца успео да утекне и за њим је расписана потерница.

Према анкети нашег ТРТЕЏИК –а, интересантно је да чак 65% људи неће да пријави Карађорђа иако се нуди чак МИЛИОН ДОЛАРА У ТУРСКОМ ЗЛАТУ!

Питали смо представнике ТРТЕЏИК-а, шта мисле о овој изненађујућој појави. Госпођа Цецилија Рога –Шулц је рекла "За све је крива митологија, народ никако да прихвати да је Карађорђе злочинац и о томе постоје бројни докази, имамо статистичке податке колико је Турака побио и колико је распорио угледних Турских војника, колико је Турака протерао са њива и колико је Турских коња покрао тај одбегли злочинац. Не можете да очекујете да Срби пријаве Карађорђа, кад он пије неко рујно вино са јатацима у пећини и пише им одатле србске митове".

У студију имамо и нашег специјалног госта за србско-турске односе са јавношћу, господина Какима Сраљића, и он каже да је за све крива перцепција. Не перцепирају Срби добро оно што треба да перцепирају. "Позивају се сви честити грађани државе Србије да српског националисту, злочинца и терористу званог Црни Ђорђе одмах пријаве на број 666-666"

Бегунац Црни Ђорђе не мора да страхује како тврде наши обавештајни извори може слободно да хода по планинама у вуненим чарапама или да прерушен у жену продаје сир на пијаци. Чак и да га виде људи ће рађе попити ракијцу са њим, него што ће га пријавити, тврди ТРТЕЏИК.

На жутим страницама недавно су постављене потернице са фотографијама турских бегунаца и бројем телефона за информације о њима на 666-666.

Ако Срби не испуне овај услов врхунског турског паше, морају се однети све србске главе у ТУРКУНАЛ и од њих направити музејски експонат о србском инатлуку.
 

Ilinoida

Domaćin
Poruka
4.843
Хвала Дакице :D сви моји текстови што се налазе на овом блогу су моје ауторско дело...инспирација ми навире колико сам приметила после одслушаних вести....:D

кад скала на мом жмарцометру просто скочи ха ха:lol:
 
stanje
Ova tema je zatvorena zbog neaktivnosti. Molim objavite novu temu i pridružite se diskusiji.

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.