intra
Poznat
- Poruka
- 7.145
moraće bar da budu lijeni!van:....i ne budu imali identicna osecnja te umesto srece, radosti i ne znam , npr mrznje, imaju nekakva druga nama nepoznata....
automatski spadaju u neinteligentna stvorenja...??...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moraće bar da budu lijeni!van:....i ne budu imali identicna osecnja te umesto srece, radosti i ne znam , npr mrznje, imaju nekakva druga nama nepoznata....
automatski spadaju u neinteligentna stvorenja...??...
Mladi Čoban:Zamislite čoveka budućnosti, dopunski nabudženog veštačkom inteligencijom: antena mu iz dupeta viri i preko WLANa crpe sve znanje ovog sveta. Takvome ne možeš dolijati.
Mladi Čoban:Zamislite čoveka budućnosti, dopunski nabudženog veštačkom inteligencijom: antena mu iz dupeta viri i preko WLANa crpe sve znanje ovog sveta. Takvome ne možeš dolijati.
Unicus:Eh,moj cobane......Coveku buducnosti sigurno nece viriti antena iz dupeta i te gluposti.....Zato sto ako je vec ,,nabudzen" vestackom inteligencijom imao bi ugradjene nekakvu vrstu atomcipova u telu zato sto kad budemo napravili vestacku inteligenciju napravicemo supermale cipove a ne glomazne antene da nam budu ugradjene u glavu koje ce prenositi signale....
Anarhist:@alexi
Pa jer bi se ti hvalio da imas veci mobilni od svog druga.