to radi i žene, ja imam visoko čelo možda malo ubacimNemoj zezati tamo to rešavaju.. mislim pitam za druga..
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to radi i žene, ja imam visoko čelo možda malo ubacimNemoj zezati tamo to rešavaju.. mislim pitam za druga..
Znaš u stvari moram priznati da ja nemam kose onako na pola,, mislim pola sam ćelav a pola se šišam ono što mi naraste tako da ne bude ko bezveze.. i nisam uopšte isfrustriran s tim zato što ako se nekome dopada dopada ako se nekome ne dopada produži dalje.. to je moja matematika.. posedujem neke druge atribute osim kose koji mi mogu pomoći u svakodnevnoj komunikaciji sa lepšim polom..to radi i žene, ja imam visoko čelo možda malo ubacim
Pogledajte prilog 1643035
Mogao bih da se složim s tobom kada bi znali definiciju čednosti..A jeste, plavuše su čedne
Ne liči po slici ali po opisu!!! Sunce li mu njegovo, nadrljao je!Iako su preljubničke sklonosti definitivno stvar ponašanja, a ne fizičkog izgleda, rezultati su otkrili neke zajedničke karakteristike među onima koje su prevarene osobe opisivale.
Prema AI analizi, tipičan muški preljubnik ima sledeće karakteristike: u svojim je četrdesetim godinama, ima plavo-sive oči, tanke usne, kratku bradu, a na glavi ima malo ili nimalo kose. Poseduje i veći nos i izražene bore mrštenja. S druge strane, AI je definisao da prosečna žena koja vara ima tamnu kosu, u ranim je pedesetim, sa malim nosom i srednje punim usnama.
Pogledajte prilog 1643016
Prema Rosiju Maskelu, višem marketinškom izvršnom direktoru MrQ, rezultati istraživanja su pokazali da je gotovo polovina ispitanika upoznata s bolnom izdajom. Oko 39% onih koji su prevareni odmah su prekinuli vezu, što pokazuje da je lojalnost visoko cenjena među partnerima.
Pogledajte prilog 1643017
Iako su ovi nalazi intrigantni, Maskel naglašava da su zasnovani na statističkoj analizi i da se ne odnose na svakog pojedinca. „Ljudi se definišu svojim odlukama i postupcima, a ne izgledom,“ zaključuje Maskel.
https://www.muskimagazin.rs/fun/zan...nteligencija-otkrila-tipicno-lice-preljubnika
Ma kao Disney princeze.A jeste, plavuše su čedne
Moby švalerova zenska je ok ali ovaj muskarac
zasto? ti ih imas?Ova nema lokne, dobro je!
a kako vidim, zenske oko 35-40 godina su u tome aktivnije...........bar prema AI.ova zenska je ok ali ovaj muskarac
Iako su preljubničke sklonosti definitivno stvar ponašanja, a ne fizičkog izgleda, rezultati su otkrili neke zajedničke karakteristike među onima koje su prevarene osobe opisivale.
Prema AI analizi, tipičan muški preljubnik ima sledeće karakteristike: u svojim je četrdesetim godinama, ima plavo-sive oči, tanke usne, kratku bradu, a na glavi ima malo ili nimalo kose. Poseduje i veći nos i izražene bore mrštenja. S druge strane, AI je definisao da prosečna žena koja vara ima tamnu kosu, u ranim je pedesetim, sa malim nosom i srednje punim usnama.
Pogledajte prilog 1643016
Prema Rosiju Maskelu, višem marketinškom izvršnom direktoru MrQ, rezultati istraživanja su pokazali da je gotovo polovina ispitanika upoznata s bolnom izdajom. Oko 39% onih koji su prevareni odmah su prekinuli vezu, što pokazuje da je lojalnost visoko cenjena među partnerima.
Pogledajte prilog 1643017
Iako su ovi nalazi intrigantni, Maskel naglašava da su zasnovani na statističkoj analizi i da se ne odnose na svakog pojedinca. „Ljudi se definišu svojim odlukama i postupcima, a ne izgledom,“ zaključuje Maskel.
https://www.muskimagazin.rs/fun/zan...nteligencija-otkrila-tipicno-lice-preljubnika
Ne znam ja o čemu ti pričaš! Ne spamuj.zasto? ti ih imas?
ružan pa mora da se dokazuje.ova zenska je ok ali ovaj muskarac