Neka me zlostavlja.Добро је да ниси рекао: ко Немци на Москву. Онда би ти био уебен
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neka me zlostavlja.Добро је да ниси рекао: ко Немци на Москву. Онда би ти био уебен
nisi al moras da znas da postoje generacije sada vec mladih ljudi koji pojma nemaju sta je snegOd juče najavljuju sneg kao da je sredina jula! Novembar je i treba da padne sneg.
Pašće sneg! 20 santima! Spremite se na snežne padavine! Srbija će biti pod snegom!
Danas 18C, sutra sneg!
Dobro. I?
Sneg je vest dana!
Jesam li ja luda i da li samo meni ovakve vesti cepkaju živce?
A gde oni žive?nisi al moras da znas da postoje generacije sada vec mladih ljudi koji pojma nemaju sta je sneg
Videla je sneg u maju....Opet će neko na netu da "sarkastično" komentariše "putari su bili iznenađeni snegom u novembru", a ja bih ga tad najradije udario po nosu.
A de to? Bg?A gde oni žive?
Pa deca u mom kraju se svake godine sankaju.
Dont sikirikiJa se sjećam vremena kada je snijega bilo toliko da ga ljudi nisu imali kuda bacat. Pravili smo tunele. Temperature ispod - 20. I to uopće nije bilo čudo. Bila je zima pa je to bilo normalno. Danas svakakve budalaštine pišu. Polar vortex i slično sve radi klikova
Ajde ajde ne drami...Od juče najavljuju sneg kao da je sredina jula! Novembar je i treba da padne sneg.
Pašće sneg! 20 santima! Spremite se na snežne padavine! Srbija će biti pod snegom!
Danas 18C, sutra sneg!
Dobro. I?
Sneg je vest dana!
Jesam li ja luda i da li samo meni ovakve vesti cepkaju živce?
Da, Beograd.A de to? Bg?
I kolko se sankaju? Jedan dan na 2 cm snega?
Ne dramim, idu mi na živce sa tim vestima kao da je propast sveta.Ajde ajde ne drami...
Videla je severina sneg u maju...Ne dramim, idu mi na živce sa tim vestima kao da je propast sveta.
I ta lažna obećanja! Ja volim sneg, da se razumemo. Mnooogo volim sneg i kada mi već "pretiš" sa snegom onda gde je? Gde??? 10 pahulja koje provejavaju nisu sneg.
Mi ćemo da gledamo da iskoristimo zimu za zimske radosti.Videla je severina sneg u maju...
A sta mi vidimo dobri burakino?
Lepotice s parem jaja, dal je riba dal je baja?
A sve manje vidimo one koji piške dok STOJE, takvi valjda vise ne postoje...
Ne obraćaj paznju na glupetanja
не изненађени него неспремниOpet će neko na netu da "sarkastično" komentariše "putari su bili iznenađeni snegom u novembru", a ja bih ga tad najradije udario po nosu.
И тоалет папир
Sneg volim na goblenu i skijanju. Mož' tako?Ja da ti idem na nerve? Joj, ne mogu, mrzi me danas.
A toliko lepih vesti može da se nađe ali ne, sneg pa sneg!
Ma može i tako!Sneg volim na goblenu i skijanju. Mož' tako?
Све је мање снега и хладних зима. Сећам се 2011 у јануару била сибирска зима око -20.nisi al moras da znas da postoje generacije sada vec mladih ljudi koji pojma nemaju sta je sneg
U beogradu?Mi ćemo da gledamo da iskoristimo zimu za zimske radosti.
Oh kada je to bilo....I onaj ledeni februar 2012. koji je zavejao Beograd.
Ne glupetamo! Diskutujemo, pročitaj prvi post i nemoj da se svadjas odmah.A o cemi mi uopšte i glupetamo na ovoj temi...
u moje doba senzacija bi mogla da bude jedino recimo...Moraš najnormalniju vest da prodaješ kao senzaciju da bi ljudi kliknuli.