Vest dana! Pašće sneg! Spremite se!

Od juče najavljuju sneg kao da je sredina jula! Novembar je i treba da padne sneg.

Pašće sneg! 20 santima! Spremite se na snežne padavine! Srbija će biti pod snegom!

Danas 18C, sutra sneg!

Dobro. I?

Sneg je vest dana!

Jesam li ja luda i da li samo meni ovakve vesti cepkaju živce?
nisi al moras da znas da postoje generacije sada vec mladih ljudi koji pojma nemaju sta je sneg

Ne dramim, idu mi na živce sa tim vestima kao da je propast sveta.

I ta lažna obećanja! Ja volim sneg, da se razumemo. Mnooogo volim sneg i kada mi već "pretiš" sa snegom onda gde je? Gde??? 10 pahulja koje provejavaju nisu sneg.
Videla je severina sneg u maju...

A sta mi vidimo dobri burakino?

Lepotice s parem jaja, dal je riba dal je baja? :per:

A sve manje vidimo one koji piške dok STOJE, takvi valjda vise ne postoje...

Ne obraćaj paznju na glupetanja

Opet će neko na netu da "sarkastično" komentariše "putari su bili iznenađeni snegom u novembru", a ja bih ga tad najradije udario po nosu.
не изненађени него неспремни
својевремено сам радио у једној нишкој фирми која је имала и зимску службу за локалне путеве око ниша
они сејачи соли (заборавих како се зову )имали су на броју али већина неисправна па се мешавина ризле и соли бацала лопатама из камиона а њих вукли за собом само да их има
често се због мањка соли није мешало пола пола ризла со него 7/1
бацано је само на мостовима надвожњацима и већим кривинама
свако јутро извештај о бацању соли (штабу за зимску службу )за предходни дан лажиран а који је на нишким телевизијама и радио станицама јавно објављиван уз често гостованје начелника штаба зимске службе (неки Манчић) "изашле 4 екипе те фирме изашле шест екипа медијане , а стварно спреман један а ми седели у бази до 11-12 часова папа тад изашли на пут и наравно од града наплаћивано оно што се по узвештају прикаже
(толико и толико тона соли + пређена километража)
једном речју катастрофа

никаквих заштитних средства за раднике није било
распадале се војничке чизмо од соли(које сам куповао сам на војном одпаду) на недељу дана
кабаница за снег није било кад пада снег не може ништа да сте заштити на камиону
кад тражиш заштиту кажу нема а терају те да радиш

Back