Vest dana! Pašće sneg! Spremite se!

Od juče najavljuju sneg kao da je sredina jula! Novembar je i treba da padne sneg.

Pašće sneg! 20 santima! Spremite se na snežne padavine! Srbija će biti pod snegom!

Danas 18C, sutra sneg!

Dobro. I?

Sneg je vest dana!

Jesam li ja luda i da li samo meni ovakve vesti cepkaju živce?
Danas predvidjaju posle podne sneg ovde. Sada pada kiša. Jedino nas dame sa velkim grudima mogu spasiti i doneti sunce, a one su se izgleda sve razbežale.

Али она тајанственост још од јула месеца

Да ли нас очекује најхладнија зима икад!

Метеоролози открили када ће пасти први снег! ( а сунце пичи, ја заборавила и да постоји снег!)
Ужас

Hvala

Hvala dragi Sizife, ali to neće sprečiti belu napast da padne. Jedino dame sa velkim grudima mogu doneti sunce, al ne te sa Instagrama, već ove sa lokala, iz Kočevja i okoline.
Ih, bela napast! Pa njoj hladno pa se skočoperila pa je ti ogrneš pa se ona ušuška pored tebe pa ti gurne nos iza uva pa vam oboma fino.

Ono žuto vrelo pakleno dugme kada opali pa počneš da se cediš bežiš od svega živog i neživog oko sebe.

Od juče najavljuju sneg kao da je sredina jula! Novembar je i treba da padne sneg.

Pašće sneg! 20 santima! Spremite se na snežne padavine! Srbija će biti pod snegom!

Danas 18C, sutra sneg!

Dobro. I?

Sneg je vest dana!

Jesam li ja luda i da li samo meni ovakve vesti cepkaju živce?
Sve danas radi na klikove. Moraš najnormalniju vest da prodaješ kao senzaciju da bi ljudi kliknuli.

Back