V
vinhelmina
Gost
Zanima,me sta mislite o njoj......da li ste procitali tu knjigu,da li mislite da je Vesna hrabra,ili da samo folira.......
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto volim kad mi ovakve osobe poput apotekarke daju analizu mentalnog sklopa nacije,naprosto dobijem napad zelje da predjem na drugu stranu...apotekarka:Žena prodaje li prodaje....ali, nije li većina naroda takvog mentalnog sklopa da je glasala za Slobu a posle za radikale, to je taj senzibilitet i taj afinitet...
Vesna je divna zena, i ko je ne poznaje, zamolila bih ga, da ne komentarise nista!
Vi nemate ni grama skole, pa vam je krivo!
Uspela je u zivotu, izborila se sa mnogim mukama i nesrecama koje su je zadesile, zena za primer, a vi se nalazite pametni da komentarisete nesto, i da je vredjate!
O njenoj knjizi (obala muskaraca, ostrvo zena-tako nekako, cini mi se) mislim isto sto i o njoj-glupo, povrsno stivo, neupotrebljivo cak i za cekanje kod frizera, jedna od retkih stvari koju nisam uspela da doticam, stilska katastrofa, nezanimljivo, folirantski, preforsirano...za izbegavatiZanima,me sta mislite o njoj......da li ste procitali tu knjigu,da li mislite da je Vesna hrabra,ili da samo folira.......
Da, slažem se, čitajući njenu knjigu imao sam utisak da je knjigu pisala nekakva mala, koja bi da preko noći postane velika devojčica.O njenoj knjizi (obala muskaraca, ostrvo zena-tako nekako, cini mi se) mislim isto sto i o njoj-glupo, povrsno stivo, neupotrebljivo cak i za cekanje kod frizera, jedna od retkih stvari koju nisam uspela da doticam, stilska katastrofa, nezanimljivo, folirantski, preforsirano...za izbegavati
vidis, imamo apsolutno isti utisakDa, slažem se, čitajući njenu knjigu imao sam utisak da je knjigu pisala nekakva mala, koja bi da preko noći postane velika devojčica.
Vesna je divna zena, i ko je ne poznaje, zamolila bih ga, da ne komentarise nista!
Vi nemate ni grama skole, pa vam je krivo!
Uspela je u zivotu, izborila se sa mnogim mukama i nesrecama koje su je zadesile, zena za primer, a vi se nalazite pametni da komentarisete nesto, i da je vredjate!