savasavanovic
Elita
- Poruka
- 24.846
Писао си о човеку који се свађао са банкоматом.Nisam ispratio
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Писао си о човеку који се свађао са банкоматом.Nisam ispratio
Otišao sam nakon što sam to čuo. Nisam video reakciju bankomataПисао си о човеку који се свађао са банкоматом.
Veseli se srpski rode.Sretno Badnje vece.Одрекни се наслеђа када отац умре.
Naravno, ne bi imao Debilni kult ličnosti jedne ispodprosečne osobe, i klasteri bi bili završeni.Данас би владали Синиша Мали, Весић, Шапић у дресовима ДС-а, у коалицији са Дачићем, и све би било много другачије него данас.
Наравно да не би.Данас би владали Синиша Мали, Весић, Шапић у дресовима ДС-а, у коалицији са Дачићем, и све би било много другачије него данас.
Зар и ови што сада владају нису некада били млади и неокаљани?
Neka onda mudro savetuju unucice; ali mi vidimo da ti stari mudri retardi su upravo oni koji su birali onda Zlobu a sada ovog majmuna.Погрешно размишљање. За будућност треба да се питају они који су мудри ( небитно колико су стари. ) А то су по правилу старији људи јер мудрост се стиче с годинама. Млади људи су изузетно наивни и лако их је преварити ( што је и разлог зашто су пожељни као бирачко тело. ) Та њихова склоност променама, која је наводно позитивна појава, је заправо само одраз тога колико је лако манипулисати њима. Старији човек који је мудар зна да му приоритет треба бити добробит других људи а не сопствена. А то што данас има много њих који гледају само своју личну добит, то може да се објасни тиме што су расли за време комунизма. У сваком случају, колико год да су лоши старији, млађи су још гори. Осим тога, тотално је небитно да ли Весна Чипћић има право гласа ако има право да се појављује у медијима. Медијиски утицај је много већи од гласачког.
Dodvorava se mladima na pogresan nacin.Ako poverujemo u izjavu glumice Vesne Čipčić, onda bi trebalo da političko mišljenje 70-godišnje građanke Vesne Čipčić u potpunosti zanemarimo (razlog: prelazi starosnu granicu). Briši temu...
Zapravo, problem je u tome što bi svi da odluče za druge kako će glasati, ili im oduzeti pravo glasa.Dodvorava se mladima na pogresan nacin.
Iako mi je jedna od omiljenih glumica, smatram da nije u pravu, i da je bas obratno, mladji tacnije ljudi srednjih godina koji imaju interes i tek poneki "fosil" glasaju za SNS, ostali penzioneri su puni gorcine i ne glasaju za njega, tj. uopste.
Nije moc penzionera bas tolika koliko im se pripisuje.
Tesko da je Vesna Cipcic, inace ozbiljna glumica u godinama i skoro podjednako lepa "buca" kao i u mladosti, neki "potajni diktator", pre je to plod njenog odusevljenja ovim demonstracijama, pa je mal'ko generalizovala stvari. Ali u sustini, to je bespotrebno dodvoravanje mladima, jer ja evo ne znam nijednog penzionera koji bas toliko glasa za Vucica, par starijih da, ali vecina ne.Zapravo, problem je u tome što bi svi da odluče za druge kako će glasati, ili im oduzeti pravo glasa.
Više liči na diktaturu nego na demokratiju.
Nisam mislio na nju lično kao diktatora, nego na taj stav o ukidanju prava glasa. "Hej, oni glasaju ovako, hajde da im ukinemo pravo glasa"?Tesko da je Vesna Cipcic, inace ozbiljna glumica u godinama i skoro podjednako lepa "buca" kao i u mladosti, neki "potajni diktator", pre je to plod njenog odusevljenja ovim demonstracijama, pa je mal'ko generalizovala stvari. Ali u sustini, to je bespotrebno dodvoravanje mladima, jer ja evo ne znam nijednog penzionera koji bas toliko glasa za Vucica, par starijih da, ali vecina ne.
Ne kažem krivi, kažem zaslužni.
Zato što sada svako postavljanje pitanja o legalitetu, legitimitetu, pada u vodu. Zakon je takav, rezultati su takvi.
Opozicija bi trebalo da poradi na tome da podstakne one koji ne glasaju da izađu i glasaju, kako, valjda nekim programom, idejama, predlozima zakona, a ne samo "hajde njega da smenimo" i nekim blokadama koje će samo da ispizde narod koji će onda možda izaći i glasati u još većem broju za ove sada.
Da li ovo zvuči nemoguće? Ako zvuči, znači da nema ideje. Npr. šta ako ga smenimo? Hoćemo li biti i dalje republika, ili monarhija, ili ko zna koji... Koji će biti ekonomski model funkcionisanja? Neki zahtevi zvuče kao vraćanje u neki socijalizam, komunizam, neki zvuče kao nešto ultra liberalno...
Upravo to, evo kako se to radi na trulom Zapadu, a i glasaće čovek za njih posle ovoga:nekim blokadama koje će samo da ispizde narod koji će onda možda izaći i glasati u još većem broju za ove sada.
I moje mačke u duetu čine planum, tj skup zainteresovanih pa bi valjda trebalo odlučuju upravo one. Tako sam sam nekada i mislio i ja, al Čeda i Čanak imali svojih planova.Nisam mislio na nju lično kao diktatora, nego na taj stav o ukidanju prava glasa. "Hej, oni glasaju ovako, hajde da im ukinemo pravo glasa"?
Da li bi neko mogao da kaže "Studenti nisu uplatili ni dinar u poresku kasu, nemaju pravo glasa", ako u zakonu piše da se pravo glasa stiče punoletstvom?
Kako bi to zvučalo?
Učinilo mi se da si kritikovao Svemoćnog Đilasa
Kaži im DŽeg, kaži!Opštepoznato je da su matorci igrali ključnu ulogu u sunovratu devedesetih.
Sećam se prizora neke babe koja 2001. ide da "brani Slobu."
Ej, 2001! Posle svega.
Tako da nemoj da se praviš Ned Lud, da ne znaš to.