- Poruka
- 48
Ali si zato uredno Sedeo Na Stiroporu u vreme kad je stvarno doba bilo zlatnoJedino što oni rade je "hajde da blokiramo gazelu, da idemo svima na ..."
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali si zato uredno Sedeo Na Stiroporu u vreme kad je stvarno doba bilo zlatnoJedino što oni rade je "hajde da blokiramo gazelu, da idemo svima na ..."
Uspostavili ste sistem "VuqIer je bog, ne šalimo se! Stvarno!"hajde njega da smenimo, to vam je dovoljno da budete uz nas.
To se zove Obest.Toliko zlatno da se ljudima smučilo i izabrali stiropor.
Да даToliko zlatno da se ljudima smučilo i izabrali stiropor.
A ja nisam sedeo na stiroporu, ja radim u svojoj struci, ne zavisim od smene vlasti i koliko god da spinuješ, ne pomaže, g. tofu (eto ti predloga za sledeći nik kad te opet banuju)
Koje nas? Imate trip da je svako ko se ne slaže sa vama SNS? OK, to je jedan od vaših problema, ne moj.Да да
Појаве се неки нови млади, неокаљани људи на РТС-у, у ударном термину и изнесу свој нови, никада виђени програм.
И онда вас са тим програмом победе на одмах расписаним изборима.
Јел?
Важи
Svako ko ne uviđa da je promena urgentno potrebna, jeste simpatizer Tiranina daKoje nas? Imate trip da je svako ko se ne slaže sa vama SNS? OK, to je jedan od vaših problema, ne moj.
Испрали су ти мозак да је старијим људима ум "спарушкан". Одређен броју можда и јесте, физиолошки гледано, али не свима. А и питање је на који начин. Старији људи су проблем јер имају формиране ставове па је самим тим тешко утицати на њих. Млади немају. Самим тим, лакше је утицати на њих, усмерити их тамо где хоћеш, манипулисати њима. Осим тога, старији људи имају слободног времена. Млађи људи немају јер су оптерећени егзистенцијалним проблемима, потребом да се уклопе у друштво, да не штрче и тако даље. У сваком случају, пензионери манипулаторима нису потребни, могу само да каче, ако ни због чега другог онда зато што су их исти ти манипулатори претходно дали облик који им више није потребан. Одслужили су своје и сад их ваља уклонити. Што Вучић да се замара подилазећи им?Samo pusti spotove penzosa koji viču na studente
Koje nas? Imate trip da je svako ko se ne slaže sa vama SNS? OK, to je jedan od vaših problema, ne moj.
Može osim ako nisi opet imao Nepomenika u vidu za vla'Promena... u šta tačno? Eto, monarhiju, npr. Može?
Mladji ljudi se ne plase promena.Старији људи су проблем јер имају формиране ставове па је самим тим тешко утицати на њих. Млади немају. Самим тим, лакше је утицати на њих, усмерити их тамо где хоћеш, манипулисати њима. Осим тога, старији људи имају слободног времена. Млађи људи немају јер су оптерећени егзистенцијалним проблемима, потребом да се уклопе у друштво, да не штрче и тако даље. У сваком случају, пензионери манипулаторима нису потребни, могу само да каче, ако ни због чега другог онда зато што су их исти ти манипулатори претходно дали облик који им више није потребан. Одслужили су своје и сад их ваља уклонити. Што Вучић да се замара подилазећи им?
Da samo ĐDS kod vas naprednjakaOvo je nešto kao TDS u USA...
Da samo ĐDS kod vas naprednjaka
Mislim da je svugde bio taj problem.I upravo su oni zaslužni za ukidanje cenzusa na izlazak i svoju sopstvenu propast, jer su zahvaljujući njima izbori i legalni i legitimni sa manje od 50% izašlih. Zato su sada tu gde jesu. A kao što je neko već rekao, sadašnji 65-godišnjak je imao 40 kad je pao Milošević, 31 čuvenog 9. marta, pamte malo više od studenta na red bulu, guarani i vutri.
LapotJake su mi porodice kada se bilo ko odrekne svoga zbog politike.To su idioti.
Komuniste ne mogu organski.Otac mi simpatizer komunista.I safa cu zbog komunizma odreci se oca.
Znači zabraniti i kandidature za predsednika svima preko 65 ?Гостујући у једној емисији на телевизији Н1, глумица Весна Чипчић је на питање „шта би урадила да је она неко“, рекла да би људима преко 65 година забранила да гласају на изборима, што је дискриминација старијих.
„Вратила бих осмех. Некако, мислим да се мало смејемо, да смо мало насмејани, да смо мало ведри и забранила бих људима преко 65 година да гласају. Ја спадам ту и самој себи бих прво забранила. Мислим да су млади људи, пред њима је далеко већи комад живота него пред нама, него преда мном. Моја деца. Па ја ћу увек питати своју децу. Јер они ако желе и хоће да остану овде да живе, па природно је и нормално, да их ја подржим у томе, а не да им идем контра“, каже Весна Чипчић.
https://www.politika.rs/scc/clanak/...ranila-bih-ljudima-preko-65-godina-da-glasaju
Pogledajte prilog 1666901
Dakle, kad dođeš u 65. onda prestaješ da živiš. Samo preživljavaš i gledaš da ti kao psetu bace kou hleba?
Данас би владали Синиша Мали, Весић, Шапић у дресовима ДС-а, у коалицији са Дачићем, и све би било много другачије него данас.Да су жути држали РТС, грчевито, као данас радикали...не би никад пали.
Тужна истина.
Одрекни се наслеђа када отац умре.Jake su mi porodice kada se bilo ko odrekne svoga zbog politike.To su idioti.
Komuniste ne mogu organski.Otac mi simpatizer komunista.I safa cu zbog komunizma odreci se oca.
Зар и ови што сада владају нису некада били млади и неокаљани?Да да
Појаве се неки нови млади, неокаљани људи на РТС-у, у ударном термину и изнесу свој нови, никада виђени програм.
И онда вас са тим програмом победе на одмах расписаним изборима.
Јел?
Важи
И шта му је банкомат одговорио?Dođem pre neki dan do bankomata, da imam nešto para i u kešu (valja se, posebno kada zaustavi saobraćajna), a tamo lik koji se svađa sa bankomatom i govori : "Sećam te se kada si bio niko i ništa. Manji od makovog zrna. A sad se koorčiš, majku li ti tvoju! " Jbg. i taj čovek ima pravo glasa
Nisam ispratioИ шта му је банкомат одговорио?