Vesića će sud potpuno osloboditi

Хуља врши притисак на правосуђе, између осталог и изјавом: "не дам Горана". Како је Горанче преЦедников "класић", а према изјави директорке Инфраструктура железнице да је Веске, уз хуљин "амин", био партијски фирер за сектор изградње, то је и "2 грамашима" јасно до чијих би врата довела истрага. :namcor:

Evo ga! Opet Vučić! Jesmo li rekli da nije nadležan?

Drži se teme.
Да вас мало охрабрим, да се угледате на "див јунака" у одбрани "угрожене" отаџбине, бре! :super:
Мада ми у овом интервјуу за ЦНН преЦедник изгледа ко ... голуб. Можда грешим?

И ти закераш. Стављаш их на ситне муке. ;)
Ма смешни су ми како сами себе закопавају, још од почетка и ”надрешница није реконструисана” ;)
Сад покушавају да измисле неку наводну ”пробну употребну дозволу”? :think:
Па дај да је видимо, или је то неки тајни документ који не сме да се види да се не би угрозила национална безбедност? :mrgreen:

Ма смешни су ми како сами себе закопавају, још од почетка и ”надрешница није реконструисана” ;)
Па дај да је видимо, или је то неки тајни документ који не сме да се види да се не би угрозила национална безбедност? :mrgreen:
Јутрос је један лојалиССта написао на Крсти да су "за Вучића сви са 2 грама мозга". Можда је то одговор на ово што си написала? :ortaci3:

Baš će tebi da je pokažu, ti si veliki faktor.
Ima je sud, u dokazima suda je.

Не мени, јавности.
То је први захтев студената, да се објави сва документација.
А председник тврди да је испуњен. Хоћеш да кажеш да председник лаже?

Da nisi upala 's neba pa u rebra' pročitala bi ono što je ranije napisano.
Javnost nije strana u postupku. Javnosti po zakonu nije smela da se da ni ona
dokumentacija pre podizanja pravosnažne optužbe a ni imena optuženih.

To tvrdi advokat Gajić.

...tvrdi advokat Gajić.

Njegove krivične odgovornosti nema ni po kom osnovu.
Za pad nadstrešnice mogu biti krivi stručnjaci koji su dali probnu upotrebnu
dozvolu, stručna ekipa koja nije radila elaborat o stanju konstrukcije,
arhiv Novog Sada koji nije mogao da pronađe originalnu dokumentaciju i dostavi
je izvršiocima radova.

Znači sve sama 'sirotinja'.

Što se tiče korupcije vodi se zaseban postupak. Kinezi, kao izvođači radova, su
dobili taj posao na osnovu ugovora koji je potpisao još Dinkić.
Kako su i koliko oni plaćali podizvođače to je njihov problem

Sudski postupak će trajati najmanje 5 godina.
Ogromnu stručnu dokumentaciju na sajtu samo budala može da čita besplatno.
Anketne komisije su zamajavanje naroda i ne mogu da proizvedu nikakve pravne posledice.

Eto, to je to, ukratko prepričano

I šta ćemo sad gospodo revolucionari? Čekamo sudsku odluku najmanje 5 godina ili ćemo
narednih 5 godina da maltretiramo narod i blokiramo ulice?

jbg, vi bi voleli da vucic zaglavi robiju (ili da ga ubijete za ovo) ali jbg. tu ce odgovarati izvodjac radova, onaj jadnik koji je radio i nadzor koga je mrzelo da izlazi na krov

sitna boranija :sad2:

Da nisi upala 's neba pa u rebra' pročitala bi ono što je ranije napisano.
Javnost nije strana u postupku. Javnosti po zakonu nije smela da se da ni ona
dokumentacija pre podizanja pravosnažne optužbe a ni imena optuženih.

To tvrdi advokat Gajić.
Нисам ја нигде упао, студентски захтев је већ више од два месеца да се објави сва документација о надстрешници. И председник тврди да је тај захтев испуњен. Сад ти тврдиш да председник лаже ;) , и морам се сложити са тобом, али то онда потврђује да су студенти у праву.
Кога брига шта тврди адвокат Гајић. Он је страна у поступку. Ваљда је битније шта тврди председник државе. А он тврди да радови нису завршени.

Одмах на почетку приче о докумантацији, 11:49 , каже: ”Па немамо окончану ситуацију. Ми смо, шеснаестог октобра је, тада је била пријава за радове...”
Па на 16:05, каже : ”Тачка 16, Захтеван је записник о примопредаји радова и записник о коначном обрачуну, па не може да буде зато што нису радови завршени, нису радови окончани, зато тај документ и не постоји”.
Па на 16:57, ”21. завршетка објекта у конструктивном смислу, не може, јер није завршено, несрећа се догодила првог новембра, четрнаест дана када је кренула пријава радова”
И на крају 17:43, ”Захтевана је Потврда надлежног органа о пријему изјаве о завршетку објекта у конструктивном смислу. Па није поднета, зато што се несрећа тад догодила”.
Значи, ако је веровати документацији коју је Вучић представио, железничка станица у Новом Саду је у тренутку несреће била градилиште. Никаква привремене употребна дозвола НЕ ПОСТОЈИ! Ко је градилиште отворио за коришћење?

Back