ssmpmd
Elita
- Poruka
- 19.134
Pol Pote, jesi li ti?
Nemam ja ništa protiv da ti veruješ Gajiću, mada mislim da mu više ni rođena žena ne veruje a čak i onih 0,8% podrške na izborima mu je sada dalje nego sletanje na Mesec.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pol Pote, jesi li ti?
Pa s obzirom da je Vesić nateran na ostavku od strane njegovih, valjda s nekim razlogom, onda to Gajićevo smatram naknadnom pameću i pokušajem spiranja krivice. No, on je tek jedan od brojnih pravnika i to zainteresovan u konkretnom slučaju.Pa to je pitanje! Šta hoće taj 'narod' ako su činjenice ovakve kakvim ih Gajić
predstavlja.
Gajić čak tvrdi da dokumentacija o ovom slučaju nije smela da se stavi na uvid
javnosti do podizanja pravosnažne optužnice. Imena optuženih takođe nisu smela
da se objave.
Nemam ja ništa protiv da ti veruješ Gajiću, mada mislim da mu više ni rođena žena ne veruje a čak i onih 0,8% podrške na izborima mu je sada dalje nego sletanje na Mesec.
MozdaU nekom drugom pravilniku ili zakonu.
Ti bolje znaš zakon od advokata Gajića?
Pa s obzirom da je Vesić nateran na ostavku od strane njegovih, valjda s nekim razlogom, onda to Gajićevo smatram naknadnom pameću i pokušajem spiranja krivice. No, on je tek jedan od brojnih pravnika i to zainteresovan u konkretnom slučaju.
Kod nas bas jako duva vetarPera je kriv.
Како тад није пала настрешница
Гајић, познатији као 0,06 % је одавно сендвичар.
e vidiš... to je naličje demokratije... ono što se ne priča a provlači se non stop...Крив је. Командна одговорност, немар, лоповлук...
Sudi se samo za ono za šta postoji objektivna krivica.Kad tad ga čeka kazna i bolje da mu sud sudi nego Bog. Jer realno postoji odgovornost, doduše manja od Startinga, ali postoji. Kod njega možda nema krivice za ubistvo 15 ljudi ali ima za korupciju. Nadstrešnica je otkrila mnogo stvari. Verujem da do kineza nećemo stići nikada.
Čiji narod? Sada ih ima više od dva.Ti računaš da av ostati pet godina na vlasti, dok narod protestuje po ulicama?
Optimista si. Ja mu ne bih smeo dati ni još pet nedelja, a o mesecima da i ne govorim.
In the U.S of A bi događaji posle ovoga bili dovoljni da se neko iz proceduralnih razloga oslobodi i uz mnogo ozbiljnije dokaze jer bi sastavljanje nepristrasne porote uz ovoliki pritisak bilo potpuno nemoguće.Pa to je pitanje! Šta hoće taj 'narod' ako su činjenice ovakve kakvim ih Gajić
predstavlja.
Gajić čak tvrdi da dokumentacija o ovom slučaju nije smela da se stavi na uvid
javnosti do podizanja pravosnažne optužnice. Imena optuženih takođe nisu smela
da se objave.
USAID NVO tim je izgleda kompletno ili bio na vlasti pod DOS-om ili prima pare od zainteresiranih NVO: dokaziva činjenica, za razliku od tvoje krezubo-svezube tvrdnje.Гајић, познатији као 0,06 % је одавно сендвичар.
Nastavak izgubljenog meča Stanovuković vs Dodik na susednom terenu?Dati ostavku iz moralnih razloga, pa se praviti lud i dalje ,,voditi politiku,, govori samo za sebe.
Jesi li dao ostavku? Jesi! I šta sada svakodnevno glumiš SNS eksponata.
Eto toliko vredi ljudski život, u stvari 15 ljudskih života u sns despotiji.I tu se sva priča završava, zaista nema potrebe ulaziti u nebuloze koje se dalje navode
Ova kreatura se sada prodaje za litar vinjaka i priča gluposti koje niko drugi ne bi rekao.
Dati ostavku iz moralnih razloga, pa se praviti lud i dalje ,,voditi politiku,, govori samo za sebe.
Jesi li dao ostavku? Jesi! I šta sada svakodnevno glumiš SNS eksponata.
Mnogo jak lik.Vučić može biti srećan što ovaj ne predvodi opoziciju.Sram ga bilo. Ogromno je razočarenje.
Eto toliko vredi ljudski život, u stvari 15 ljudskih života u sns despotiji.