Quantcast

Весић и СНС са тргова, паркова и улица, преселили и у наша дворишта сечу стабала и крошњи?!

Poruka
19.628
Ovo je samo orezivanje nemoj dovoditi u zabludu.
Ма јес` како да не:roll:
Ево их, од ране зоре, ПОНОВО ради МОТОРНА ТЕСТЕРА. НЕМАМО мира данима:besna:, па чак и месцима и годинама, јер је у близини новоизграђени хотел "Мона", који док се није изградио, није било дана (ни викендом грађани нису били поштеђени БУКЕ, ПРАШИНЕ,....ма ко је преживео све то, преживеће и ову "корону") И само што се изгради "Мона", крену Весић да гради "Дечије игралиште"....само не знам ЗА КОЈУ децу:think: Могао је то истовремено док се градила "Мона", па да у истом "трошку" УЗНЕМИРАВАЈУ овај народ, који је ето и са тим, поред "короне", психички и свакако другачије СМОРЕН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

КАСНИЈЕ ћу поставити слике, са НОВООДСЕЧЕНИМ крошњама дрвећа, а можда и комплет стабала. ОВИ су се опасно намерачили на све што је зелено!!!
 

Motorcyclist

Legenda
Poruka
63.759
Ма јес` како да не:roll:
Ево их, од ране зоре, ПОНОВО ради МОТОРНА ТЕСТЕРА. НЕМАМО мира данима:besna:, па чак и месцима и годинама, јер је у близини новоизграђени хотел "Мона", који док се није изградио, није било дана (ни викендом грађани нису били поштеђени БУКЕ, ПРАШИНЕ,....ма ко је преживео све то, преживеће и ову "корону") И само што се изгради "Мона", крену Весић да гради "Дечије игралиште"....само не знам ЗА КОЈУ децу:think:Могао је то истовремено док се градила "Мона", па да у истом "трошку" УЗНЕМИРАВАЈУ овај народ, који је ето и са тим, поред "короне", психички и свакако другачије СМОРЕН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

КАСНИЈЕ ћу поставити слике, са НОВООДСЕЧЕНИМ крошњама дрвећа, а можда и комплет стабала. ОВИ су се опасно намерачили на све што је зелено!!!
Slikaj pa da vidimo.

Jbg obicno je buka kad se gradi hotel ali sta da se radi to je dobro za vas mestane bice posla :D
 

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.