Vesic:Grad BG u ime predsednika poklanja 10.000 zastava

Pa svojima su i dali. Mislim ako je kupio iz džepa (kao što nije) baš me briga ,ali ako su kupili na tenderu od neke batine (bez obzira čiji je bata konkretno u pitanju od njih) za 30.00€ po komadu kao ukrase onomad ili softverska rešenja za javne institucije i ministarstva onda jbg nije im prvi put i da dodamo na spisak, pa će ih valjda neko nekada pitati za zdravlje(i bate).
Ali jbg realno znamo da nema od toga ništa.

Definitivno zamišlja da je brat Si.Samo što brat Si proteruje migrante a on ih dovlači u našu zemlju.
Možda će i njima da ih podeli.Perverzija je beskrajna.
Od nekog ko zamisli da dovuče migrante u zemlju da siluju domaće stanovništvo kako bi poboljšali natalitet može se očekivati bilo šta.
Da su dali zastavu Bosne onda bi ti odgovaralo?

Према Закон о изгледу и употреби грба, заставе и химне Републике Србије, грађанима припада ова застава.

9.jpg

Baš me zanima koliko je grad Beograd platio ove zastave i kome? To treba novinari da ispitaju. Da li je bio raspisan tender? Zastava u proizvodnji na ovu količinu sigurno ne košta preko 1 eura. Verujem da je grad nije platio manje od 5 eura po komadu. Neko blizak vlasti koi je prodao ovu zastavu gradu Beogradu je baš lepo zaradio. 40000 evrića za jedan dan posla. Tako se najbolje krade iz budžeta. Svi zadovoljni. Vesić i predsednik ispali velike patriote i možda se malo utalili u cenu ili su počašćeni od prodavca. Prodavac preko noći dobio 40000 evrića. Građani zadovoljni jer su dobili kao nešto džabe a u stvari jadni ni ne znaju da to svi mi plaćamo. Druga je stvar da se na ovakav način degradira i ponižava državna zastava. Državna zastava po zakonu ne bi trebala na ovaj način da se izlaže pošto se na taj način nepravilno postupa sa njom i kao što rekoh unižavaju se državni simboli. Neko će je okačiti na štrik za veš kao gaće, a neko kao zavesu ili krpu. Ali sada će bar građani Beograda znati ko glasa za SNS a ko ne. Ako je to uopšte bitno. Danas u Novom Sadu u crkvi u Petrovaradinu bilo puno naroda. Priča se da su samo oni koji su u stranci SNS dobijali SMS poruke da mogu slobodno ko hoće da ode u crkvu i da neće biti kažnjavani. I koliko čujem niko i nije kažnjavan zbog narušavanja policijskog časa. Da li u ovoj državi postoje građani prvog, drugog i trećeg reda?

Back