Весељи: САД нису тражиле укидање такси!

Тихи

Starosedelac
Poruka
168.452
- Весељи: САД нису тражиле укидање такси!

Председник косовског парламента и лидер владајуће Демократске партије Косова (ДПК) Кадри Весељи тврди да САД од Приштине не траже суспензију одлуке о таксама на робу из Србије јер, како је рекао, "не желе да угрозе достојанство косовске државе".

1118169568.jpg

Весељи је на албанској ТВ А2 рекао да таксе не само да неће бити укинуте већ ће бити проширене.

"Применићемо пуни реципроцитет према Србији. Ако Србија настави са агресивним понашањем, проширићемо мере на све области", рекао је Весељи, пренела је приштинска ГазетаЕxпрес.

Таксе су, казао је, уведене зарад интереша грађана и државе.

"Наши стратешки и стални партнери, Сједињене Државе, нису тражиле укидање такси, јер не желе да угрозе достојанство косовске државе. Наши савезници траже од нас да водимо дијалог како бисмо постигли коначни споразум који доноси признање независног Косова и чланство у УН", рекао је Весељи.

Према његовим речима, Србија мора да буде свесна да без признања косовске независности не може да очекује укидање 100 одсто увећане таксе.

Он тврди да Србија блокира робу са Косова и не признаје косовске регистарске таблице, и додаје да све док то буде тако, ни Приштина неће признавати српске регистарске таблице.

"Они не признају печате државе Косово, ми нећемо признавати њихове. Тако ћемо ићи до пуног реципроцитета са Срибјом. Таксе увећане за 100 одсто остају, а када ће бити суспендована, то зависи од понашања Србије", рекао је Весељи.

Грађане Косова уверава да те, па ни друге мере неће нарушити односе Приштине са САД.

"Уверавам грађане Републике Косово да неће бити никаквих активности које би на било који начин могле да наруше наше посебне односе са САД. Ми смо партнери и у сталној смо координацији са САД", навео је Весељи и додао да је цели његов политички живот, како је рекао, изграђен на блиском партнерству са САД".

https://rs.sputniknews.com/politika/201901251118636208-veselji-sad-takse/

Као што видите САД отворено мрзи Србе и жели нам зло. Нису тражили укидање такси, већ су наложили Шиптарским терористима да их уведу.

Крајње је време да српско руководство затражи уједињење Србије са Русијом кроз пријем Србије у састав Руске Федерације јер се једино тако можемо супроставити америчком глобалном злу и тероризму

Америка нас ТОЛИКО МРЗИ да не дозвољавају да наши сународници на Космету имају приступ лековима а бебе кисеонику!

Poslednja izmena od moderatora:
Провидни амерички игроказ са шиптарско-америчким сукобом. Као Амери траже укидање такси, а ови се као храбро опиру томе.

Тако је

А ко што видимо Америка лаже да је тражила укидање такси . Што је и логично јер су на њихову иницијативу и уведене

Сад пошто нико из америчког табора зликоваца и убица не демантује Весељија , јасно је да Весељи говори истину...

Што опет доказује да америка патолошки мрзи српски народ и жели му биолошко истребљење и уништење јер они ове санкције су завели најобичнијим српским цивилима на Космету

Фалсификатора новинског чланка из првог поста бановати и никада му више не дозволити да приступи Крстарици, као што је урађено са његовом влеиком љубави, госпођицом Џег.

Vidi stvarno.
Umetnička sloboda izražavanja.

Тако је

А ко што видимо Америка лаже да је тражила укидање такси . Што је и логично јер су на њихову иницијативу и уведене

Сад пошто нико из америчког табора зликоваца и убица не демантује Весељија , јасно је да Весељи говори истину...

Што опет доказује да америка патолошки мрзи српски народ и жели му биолошко истребљење и уништење јер они ове санкције су завели најобичнијим српским цивилима на Космету

Pa tebi je valjda do sad trebalo da bude jasno da je od pocetka sve uz pomoc Amerike, medjutim to nije razlog za mrznju, osimm prema njihovoj politici.

I ne, ne mislim da je ni spas, ni moguce, ujedinjenje sa Rusijom, ali tesna saradnja na svakom planu, da.

Фалсификатора новинског чланка из првог поста бановати и никада му више не дозволити да приступи Крстарици, као што је урађено са његовом влеиком љубави, госпођицом Џег.

Кад заводиш санкције бебама у инкубаторима и ускраћујеш им кисеоник очито је да мрзиш тај народ из дна душе и желиш им смрт

Џег је била твоја љубав за истог газду радите

Кад заводиш санкције бебама у инкубаторима и ускраћујеш им кисеоник очито је да мрзиш тај народ из дна душе и желиш им смрт

рат у босни је почео после смрти беба у Бања Луци када је запад забранио транспорт кисеоника из Београда за Бања Луку
плус убиство старог свата Николе Гардовића у техерајвосу

Ми радимо за истог газду, ал' то је професионалн псловни однос.

А Џег и ти сте стварали невероватну сексуалну тензију док сте размењивали аргументе.

Сексуална тензија се толико осећала у ваздуху да смо могли ножем да сечемо тензију у ваздуху.

Добро, јесте да вероватно није било ничега, али да је хемије било, то не можеш да оспориш.

Џег би ти била сто пута боља у кревету од оне твоје умазане у брашно и остатке из бебећих пелена.

Колега Тихи морао сам ти мало исправити наслов јер то је твоје мишљење и нигдје не пише да Америка мрзи Србе.
Боље то него да ти затварам због погрешно отворене теме.

cim veselji kaze da amerika nije trazila ukidanje taksi jasno ej da mrzi srpski narod i zeli mu unistenje

Jer to su sankcije uperene protiv obicnog naroda, male dece i beba

Njima se uskracuje hrana lekovi kiseonik

Poslednja izmena od moderatora:
Tihi je najpoznatiji forumas na nasem forumu. Imajte malo postovanja prema njemu, jer ovaj forum je po njemu prepoznatljiv.

Sa jedne strane imamo Tihija i Mitu kao arhetip Prve Srbije, nasuprot Pobedonoscevu i Nosferatuu koji simbolizuju Drugu Srbiju.

To je bogatstvo Foruma Krstarice koje treba negovati.

:lol:

Свака част четворици наведених али Ками и Џег су непревазиђене иконе форума.

cim veselji kaze da amerika nije trazila ukidanje taksi jasno ej da mrzi srpski narod i zeli mu unistenje

Jer to su sankcije uperene protiv obicnog naroda, male dece i beba

Njima se uskracuje hrana lekovi kiseonik

Ако он каже не значи да је тачно, не пецај се на сваку вијест из шиптарске кухиње, исти су то лажови као и наши политичари...

Свака част четворици наведених али Ками и Џег су непревазиђене иконе форума.

To su neka stara vremena.......

Ja uzivam da citam postove druga Moljca jer je genijalan, genijalan u smislu do jaja matori, dok na primer komunistkinja takodje briljira sa svojim upisima, ali njoj se vise smejes iz fazona koja budala, ja tako nekad uvatim sebe da citam i bukvalno ne verujem sta likusa pise... z:D

Ако он каже не значи да је тачно, не пецај се на сваку вијест из шиптарске кухиње, исти су то лажови као и наши политичари...

а не, и поред евидентног уложеног напора и труда - наши политичари се не могу мерити са шћиперским.
шћипери имају подршку неких веома мрачних кругова, спремних на све, зато често имају лудачке изјаве, наши су објективно много далеко од тих ствари.
зато наши политичари пресипају из шупљег у празно, а шћиперски бришу трагове њихових правих газди, често користећи и ненормалне полазишта за њихове тврдње.

Tihi je najpoznatiji forumas na nasem forumu. Imajte malo postovanja prema njemu, jer ovaj forum je po njemu prepoznatljiv.

Sa jedne strane imamo Tihija i Mitu kao arhetip Prve Srbije, nasuprot Pobedonoscevu i Nosferatuu koji simbolizuju Drugu Srbiju.

To je bogatstvo Foruma Krstarice koje treba negovati.

:lol:

apsolutno,i "Grobari" su preopznatljivi po najpoznatijem Misi Tumbasu:lol:

To su neka stara vremena.......

Ja uzivam da citam postove druga Moljca jer je genijalan, genijalan u smislu do jaja matori, dok na primer komunistkinja takodje briljira sa svojim upisima, ali njoj se vise smejes iz fazona koja budala, ja tako nekad uvatim sebe da citam i bukvalno ne verujem sta likusa pise... z:D
Мољац је Цар!!!

А Комуњарка?

Ахх... Што би тиХи урадио Џег, ја бих Комуњарки.

Zasto nijedan americki zvanicnik nije demantovao izjavu Veseljija ako ne govori istinu?

Cim cute znaci da je tacno.

Ja ne verujem Veseljiju nista ali znam da on nista ne radi bez blagoslova Amerike.

Tako da iza svega sto rade Siptari stoji Amerika to je jasno svakom ko je iskusan u politici.

Мољац је Цар!!!

А Комуњарка?

Ахх... Што би тиХи урадио Џег, ја бих Комуњарки.

Moljac je pravo osvezenje kakvo je falilo ovom forumu..... Naizgled deluje kao jos jedan trol, a zapravo je covek toliko inteligentan i normalan kad udjes s njim u neku dublju pricu.. Daj Boze jos takvih slicnih forumasa koji mogu da te zabave a pritom i nesto pametno da cujes.

A komunjarka je u stanju na 10 strana da ti docarava kako zli zuti tajkun na ulici psuje radnicku decu, ej radnicku decu! z:cry: a da je pre toga njihove jadne roditelje opljackao i izbacio na ulicu.... ali ja sam primetio, ta stara baka nije bas tako umiljata, zna i ona perfidno da ujeda i da podmece, pre neki dan je tvrdila da opozicija radi za Vucica samo kako bi diskreditovala Savez za Srbiju.

Back