Veseli vernici

• Začetnik teme Začetnik teme Jasna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Deda dodje Cali da prebaci sto je on sam.
Vidjeti cete da sam u pravu imam previse iskustva s time.
A ja se borim s raspalim cetnikom u sebi no shvatio sam brzo to jer gol pred ogledalom stanem bez problema i pobjedio sam četnika u sebi.

Moj DNA ima Srpskog to sam isforsirao iz nesvjesnog da vidim kvalitet.
Katastrofa se ukazala jedan Antisemit gori od Velimirovića no ne za dugo rjesio sam to expresno.
U sustini ja rjesavam ono sto bi me cekalo u slijedecoj reinkarnaciji.
nisu Srbi antisemite...neki da kad pričaju generalno ali prema strancima pojedincima se odnose više nego korektno odakle god da su...kosmopolitski duh....Srbima je mana što im ne valjaju svoji i bližnji...

Nisu Srbi vec neki Srbi tj velika vecina
da ali to je generalno kad pričamo o Jevrejima kao narodu jer smo skloni teorijama zavere a tamo su Jevreji glavni organizatori zavera...ali spusti Jevreja pojedinca pored Srbina i ovaj će ga paziti kao brata....nas su Švabe urnisale u dvadesetom veku pa Srbi nikad nisu bili protiv Nemaca pojedinaca...Amerikanci su nas bombardovali pa kad dođe Amerikanac svi ga tretiraju kao da im je rod...ima Srbin meko srce za neSrbe...živeo sam u inostranstvu... Srbi su uvek bili otvoreni za druženja sa Hrvatima..vide ih kao svoje...Hrvati pojedinci se lako uklope u grupu Srba...ali Srbin pojedinac nije dobrodošao u grupu Hrvata..u tome je veličina Srba u odnosu na druge narode....

da ali to je generalno kad pričamo o Jevrejima kao narodu jer smo skloni teorijama zavere a tamo su Jevreji glavni organizatori zavera...ali spusti Jevreja pojedinca pored Srbina i ovaj će ga paziti kao brata....nas su Švabe urnisale u dvadesetom veku pa Srbi nikad nisu bili protiv Nemaca pojedinaca...Amerikanci su nas bombardovali pa kad dođe Amerikanac svi ga tretiraju kao da im je rod...ima Srbin meko srce za neSrbe...živeo sam u inostranstvu... Srbi su uvek bili otvoreni za druženja sa Hrvatima..vide ih kao svoje...Hrvati pojedinci se lako uklope u grupu Srba...ali Srbin pojedinac nije dobrodošao u grupu Hrvata..u tome je veličina Srba u odnosu na druge narode....
Jevreji su meta krscana jer su Odabrani u bibliji evo Macola pop bi ih izbrisao najradije.Nemam vise zivaca o tome previse sam dao sebe vratio sam dug.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back