Veseli vernici

• Začetnik teme Začetnik teme Jasna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni ovaj post ništa dobro ne ide.
Postim, ali sam mnogo razdražljiva u kući, konkretno oko stvari koje imaju svoje mesto, ali nisu tamo.
Sprovodim pasivnu agresiju, izgleda!
Napolju sam dobro raspoložena i nasmejana, sve je super.
Kući me nervira jer stvari nisu na svojim mestima. LIKE... hiljadu puta primerom pokazujem, trebalo bi da je jasno... i ništa nije na svom mestu i dalje.
Ne znam šta ću!:rida:
A jesi li ono bas sigurna da je do posta ...!?
...da ti ne smeta mozda sto ti muz suvise lako prezivljava "dane posta"dok se ujedno jos vise i duze sprema pre svakog njegovog izlaska " s drugarima"iz skole ? :D

Postim, ali sam mnogo razdražljiva u kući, konkretno oko stvari koje imaju svoje mesto, ali nisu tamo.
Kući me nervira jer stvari nisu na svojim mestima. LIKE... hiljadu puta primerom pokazujem, trebalo bi da je jasno... i ništa nije na svom mestu i dalje.
Au..

Pa šta ćeš ti sestro da radiš kad budeš imala muža i troje dece?
Kakve stvari? Kakvo mesto? To odma sad zaboravi.

A jesi li ono bas sigurna da je do posta ...!?
...da ti ne smeta mozda sto ti muz suvise lako prezivljava "dane posta"dok se ujedno jos vise i duze sprema pre svakog njegovog izlaska " s drugarima"iz skole ?
Ma, niti sam udata, niti imam tu vrstu osobe... Ali to prosto nije pitanje.
Pitanje je zašto sam ja ta osoba koja stvari mora da vraća na svoje mesto odakle god da dolazim??? Hm... zapravo, pomažeš mi i ovakvom porukom...
Loše je jer se ljutim.
Ne bi trebalo da se ljutim.

odvoji se od roditelja, pa ce sve biti na mestu...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back